Over AXI

 
AXI is een 230 medewerkers tellend ICT bedrijf, actief in België en Nederland. We bouwen innovatieve software voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, dienstenorganisaties, handelsbedrijven en winkelketens. 

Onze infrastructuur services omvatten: cloud services, hardware- & software licentieverkoop, implementatie en beheer van ICT omgevingen.

Naast langdurige relaties met onze klanten hebben wij ook stevige relaties met onze technologiepartners opgebouwd. Zo is AXI o.a. Oracle Gold Partner, Microsoft Gold Certified Partner, Hewlett Packard Enterprise Gold Partner, HP Partner First Platinum en IBM Gold Business Partner. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze belangrijkste partnerships.
 

Onze visie & missie

Visie

AXI stelt de business centraal, niet de techniek. Ieder project dient meetbare voordelen te bieden voor de klantorganisatie. Daarom gaat veel aandacht naar: meedenken met de klant, kennis van de bedrijfsprocessen, projectaanpak, proces optimalisatie, innovatie, toekomstvastheid en integratie van de oplossing. Kortom: u krijgt de zekerheid dat de AXI oplossingen perfect aansluiten op uw organisatie. 

Missie

De AXI missie ’Wij helpen uw organisatie succesvol te zijn’ kadert in de strategische keuze waarbij customer intimacy centraal staat.
 

AXI en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)

Als ICT partner kiest AXI er bewust voor om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Onze medewerkers streven ernaar om een positieve en duurzame bijdrage te leveren op economisch, sociaal en ecologisch vlak. Hiertoe wordt nauw samengewerkt met alle belanghebbenden. Om zoveel mogelijk meerwaarde te creëren, is mvo op een structurele manier in onze organisatie opgenomen. 

Klik hier voor meer details