AXI & Oracle partnership
07/01/2020

Strategisch partnership met Oracle wordt gevierd

Sinds 1985 maakt AXI gebruik van Oracle technologie in haar software oplossingen. Een samenwerking die 35 jaar meegaat is uniek en dat werd op dinsdag 7 januari 2020 gevierd.

 

 

Een unieke samenwerking van 35 jaar

 

Reeds vanaf het prille begin in 1985 werd AXI partner van Oracle. AXI maakt gebruik van Oracle technologie voor het bouwen van haar software oplossingen. Zowel de pakketten AXI Case Management, AXI RS en AXI Discovery maken gebruik van Oracle technologie evenals veel maatwerk applicaties bij onze klanten.

 

Hiermee is Oracle als technologiepartner al jarenlang van strategisch belang voor AXI en de successen in de afgelopen decennia. Een samenwerking die 35 jaar meegaat is uniek. Op dinsdag 7 januari 2020 stond Oracle hier graag bij stil met een lekkere traktatie.

 

 

Anton Hagendijk, Oracle ISV Manager bij Oracle: 'Binnen ons partnerkanaal is een samenwerking van 35 jaar uniek. AXI is voor ons door de jaren heen een betrouwbare partner, die met de combinatie van sectorfocus en technologische focus een duidelijke meerwaarde biedt naar haar klanten en deze ontzorgt qua development, beheer en clouddiensten.'

 

Michel Petrusma, Bestuurder bij AXI: 'Oracle heeft ons vanaf de start een gedegen en robuuste basis geboden om mooie oplossingen en producten te realiseren voor onze klanten. Een 35 jarige samenwerking is niet vanzelfsprekend. Door elkaar te blijven challengen, houden we elkaar scherp. Hierbij trachten we vanuit dit solide partnership vroegtijdig te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen, zodat we onze klanten een competitief voordeel kunnen bieden.'

Afbeelding
AXI & Oracle partners

V.l.n.r. op de foto: Michel Petrusma (bestuurder AXI), Richard Garsthagen (business development Oracle Cloud), Evi Spruyt (Unit Manager Oracle development) en Anton Hagendijk (Oracle ISV Manager)