CCO AXI Lode Maris
18/07/2023

AXI stelt
Lode Maris
aan als nieuwe
Chief Commercial Officer

AXI heeft op 17 juli 2023 Lode Maris aangesteld als Chief Commercial Officer. Met een indrukwekkende carrière bij Unit4 kan AXI alvast rekenen op zijn gedrevenheid én ruime expertise binnen de IT-sector. 

 

 

Als CCO zal Maris zijn leiderschapsvaardigheden en strategisch inzicht benutten om nieuwe kansen te identificeren en zal hij een cruciale rol spelen bij de verdere groei van AXI.  


 

Paul Peeters (CEO): 

'Om onze groeiambities met betrekking tot de AXI Software Solutions kracht bij te zetten, hebben we Lode Maris aangetrokken als CCO. Lode komt het AXI-managementteam versterken en we kijken ernaar uit om samen hem onze ambitieuze plannen verder vorm te geven.'
 

 

Lode Maris (CCO):

'Na 15 mooie jaren Unit4 ben ik blij om mijn volgende uitdaging te starten bij AXI, een prachtig bedrijf met dito klanten, oplossingen en cultuur. Ik kijk ernaar uit om jullie te vervoegen in de volgende fase van jullie missie. Alvast bedankt voor het warme welkom en vertrouwen. Together we will make the difference!'


 
We wensen Lode heel veel succes toe met deze nieuwe carrièrestap. Hij zal zonder twijfel een waardevolle aanwinst zijn voor AXI en onze missie met enthousiasme mee uitdragen.