Lachend gezicht op ballon
12/01/2021

AXI als spreker op Acerta TMA Webinar: duurzame inzetbaarheid voor werkgever en werknemer

Vandaag wordt een duurzame loopbaan bepaald door een evenwicht tussen loopbaanondersteuning, zelfsturing, comfort en uitdaging. Tweerichtingsverkeer is de sleutel tot een toekomstgericht loopbaanbeleid om zo de belangen en behoeften van de organisatie én die van de medewerker te verzoenen.

 

Tijdens het Acerta TMA webinar op 11 februari 2021 (11:15-12:15) vertellen Goedele Laga, TMA Certified Trainer bij Acerta, Sally Bal, Management Assistant bij AXI en Saskia Matthijsen, HR Manager bij AXI hoe er in dit veranderende landschap duurzame loopbanen worden nagestreefd en een brug wordt geslaan tussen de noden van alle betrokken partijen.

 

 

Blijf in AXI: betrokken en geëngageerde medewerkers
 

Medewerkers putten energie, kennis en vaardigheden uit een context waarin ze ownership kunnen nemen over hun loopbaan en waarin ze hun job flexibel kunnen invullen in functie van hun talenten en drijfveren.

 

Daarom implementeerden wij de Talent Motivatie Analyse (TMA) methode in ons hr-beleid. Op die manier houden wij onze medewerkers in beweging, terwijl we als werkgever koploper blijven in duurzame inzetbaarheid.

 

 

Inhoud webinar

 

Tijdens het webinar:

 

  • onthullen Management Assistant Sally Bal (BE) en HR Manager Saskia Matthijssen (NL) hoe AXI haar medewerkers duurzaam inzetbaar houdt, door talent management mee te nemen in elk proces van het hr-beleid, vertrekkende vanuit de overkoepelende strategie van de organisatie,

  • ontdekt u hoe ze bij AXI de talenten van hun medewerkers in kaart brengen met behulp van de TMA methode, en zo hun performance cycli naar een hoger niveau tillen,

  • krijg je praktische tips aangereikt om je eigen mensen in beweging te houden én om hun betrokkenheid en flexibiliteit te stimuleren.

 

Na afloop van het webinar wordt u een gratis TMA Talentenanalyse aangeboden.


Deze analyse brengt op objectieve, opbouwende en diepgaande wijze de drijfveren en ontwikkelmogelijkheden van medewerkers (en kandidaten) in kaart.

Praktisch en inschrijven

  • Thema webinar: duurzame inzetbaarheid voor werkgever en werknemer

  • Tijdstip: donderdag 11 februari 2021 van 11u15 tot 12u15

  • Doelgroep: iedereen die met talentmanagement aan de slag wil

  • Prijs: gratis deelname

  • Inschrijven: via deze link

Ontdek hier meer over onze bedrijfscultuur

Kim Mertens Podcast AXI
Blog

AXI Ambassador - Podcast over de carrière van Kim Mertens bij AXI

KdG Hogeschool kwam op bezoek bij AXI voor een babbel met Kim Mertens. Kim is alumnus Applicatie Ontwikkeling. Nu is hij Developer, Architect én Team Lead bij AXI. Luister naar de podcast.

AXI cevora
Blog

AXI Ambassador - de carrièreswitch van Abdalla Al-Hamaideh

Abdalla maakte de overstap van horeca medewerker naar Java developer bij AXI. Benieuwd waarom hij deze stap gezet heeft en hoe hij de switch ervaren heeft? Bekijk het hier. 

AXI Sparkle Dick Van Veen
Blog

AXI ondersteunt G-voetballers tijdens interland Nederland - België

Onder het motto 'Be your own Sparkle, be an AXI sparkle’ wil AXI medewerkers stimuleren om anderen te inspireren en ervaring en kennis met elkaar te delen. Eén van onze AXI-medewerkers voegde niet zo lang geleden de daad bij het woord.

AXI Mont Ventoux 2022
Blog

AXIanen kleuren Mont Ventoux paars

Vorig jaar trok een groep AXI medewerkers voor het eerst richting Frankrijk voor de beklimming van de Mont Ventoux. Een geslaagde sportieve meerdaagse zo bleek en een traditie was geboren, want ook dit jaar tekende een groep van 32 AXI collega’s present om van 23 tot 26 juni 2022 hun beste beentje voor te zetten, op de fiets of al wandelend. Lees hier hoe er werd gezwoegd en gezweet.

Welcome Days AXI
Blog

AXI Welcome Days in Durbuy met de nieuwe medewerkers

Op woensdag 9 en donderdag 10 maart 2022 werden alle nieuwe AXI medewerkers uitgenodigd op een boeiende en culinaire tweedaagse in het pittoreske Durbuy in België. Benieuwd naar hoe onze collega's dit beleefd hebben?

AXI Wouter Opsommer
Blog

Meet the AXI Ambassadors - Wouter Opsommer

Maak kennis met collega Wouter Opsommer, IT Consultant bij het team Digital Transformation, hij vertelt graag over zijn eerste jaar bij AXI en wat zijn job nu net inhoudt.

Bart Moerbeek AXI Ambassador
Blog

Meet the AXI Ambassadors - Bart Moerbeek

Bart Moerbeek deed binnen AXI een carrièreswitch en is nu functioneel analist binnen het team AXI Adaptive Case Management. Benieuwd wat Bart zijn job inhoudt en waarom hij zo graag voor AXI werkt? Bekijk het nu in deze korte video.

AXI Mont Ventoux 2021 groepsfoto
Blog

AXI medewerkers beklommen de Mont Ventoux

Op donderdag 9 september 2021 vertrokken een 25 AXI collega’s op sportief weekend. Hun eindbestemming? Eén van Frankrijk’s mooiste parels: De Mont Ventoux. Lees hier het verslag van Thomas Vandeput.

LVRL AXI
Blog

Meet the AXI Ambassadors - Laura Van Otterloo

Benieuwd hoe Laura Van Otterloo haar eerste maanden bij AXI heeft ervaren? Zij vertelt u graag wat haar job precies inhoudt en of AXI aan haar verwachtingen heeft kunnen voldoen. 

Thomas
Blog

Meet the AXI Ambassadors - Thomas Wouters

Benieuwd hoe Thomas Wouters zijn eerste maanden bij AXI heeft ervaren? Hij vertelt u graag wat zijn job precies inhoudt en of AXI aan zijn verwachtingen heeft kunnen voldoen. 

Pieter Vunckx AXI
Blog

A day in the life - Pieter Vunckx

Elk jaar tijdens mijn feedback and forward gesprek kwam het goede voornemen ‘Pieter, probeer wekelijks een dag thuis te werken’ telkens opnieuw naar voor.

AXI Geert Gobien
Blog

A day in the life - Geert Gobien

Plots geconfronteerd worden met 100% telewerk, geen face-to-face contact meer met collega’s, klanten en partners ... Wow, wat een impact voor zo’n sociaal persoon als ik.

AXI Berrie Talboom
Blog

A day in the life - Berrie Talboom

Eerlijk gezegd heb ik thuiswerken in een full house wel onderschat. Door de werkdagen hetzelfde aan te vatten als een normale werkdag en er dus structuur in te houden, lukt dit ondertussen heel goed.

AXI Natalie Dirickx
Blog

A day in the life - Natalie Dirickx

Telewerken was niet nieuw voor mij. Eén dagje in de week van thuis uit werken. Zalig. Plots werd dat ‘ongestoord’ dagje werken per week omgezet naar elke dag online overleggen via MS Teams.

CEO Paul Peeters KOTK 2020
Blog

Team AXI4AXI bereidt zich voor op de 100km-run voor Kom op tegen Kanker

AXI CEO Paul Peeters is zich volop aan het voorbereiden op de 100km-run ten voordele van Kom op tegen Kanker. Sport betekent heel veel voor hem. Maar zijn echte 'perfect match' lees je hier.

AXI en KOTK 2020
Blog

AXI medewerkers lopen de 100km-run voor Kom Op Tegen Kanker

Op 22 maart 2020 is het weer zover. De derde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker in Knokke-Heist. Vier AXI teams zullen verschijnen aan de start om elk 100 km te lopen.

AXI nieuwjaarsreceptie 2020
Blog

You are Gold! Zo vierden we de start van 2020

Op vrijdag 17 januari 2020 werden alle AXI medewerkers verwelkomd in Den Berg in Londerzeel voor een spetterende nieuwjaarsreceptie. Benieuwd naar wat we ervan vonden?

AXI Welcom Days
Blog

AXI Welcome Days @ Durbuy

Op 28 & 29 november 2019 trokken een veertigtal nieuwe medewerkers naar Durbuy voor een mix van presentaties, avontuur en gezelligheid. Lees wat starter Sarah Van Leuven vond van deze tweedaagse.

AXI op ICT Career Days 2019
Blog

AXI in gesprek met studenten op FC ICT Career Day in Eindhoven

Op 21 november 2019 was AXI opnieuw van de partij op het Fontys FC ICT Career Day event. We spraken over stageplaatsen, afstudeeropdrachten en gaven ook nuttige tips aan studenten.

AXI Teambuilding weekend 2019
Blog

AXI teambuilding weekend in Valkenburg

Op 4 en 5 oktober 2019 vond het AXI teambuilding event plaats in Valkenburg. Collega Tim Cassauwers vertelt graag wat hij vond van dit weekendje weg met collega's.

AXI gastcollege Avans Hogeschool 2019
Blog

AXI geeft gastcollege aan 1e jaar BIM studenten van Avans Hogeschool

Regelmatig geven AXI medewerkers gastcolleges bij Avans Hogeschool. Collega Dick van Veen slaagde erin om de Avans studenten te boeien, door een inkijkje te geven in het dagelijks leven bij AXI.

AXI Mike Snepvangers
Blog

A day in the life - Meet Mike

Maak kennis met Mike Snepvangers, commercieel directeur bij AXI. Wat drijft Sales Retail en wat doen ze ? De opdracht die ik samen met mijn salesteam heb is simpel.