Werkplek security met AXI en Lenovo
07/08/2020

Maximale werkplek security is geen overbodige luxe

Lenovo staat sinds jaar en dag bekend als pioneer op het vlak van security. Het bewijs hiervan zijn de nieuwste generatie ThinkShield security solutions voor een end-to-end totaaloplossing voor uw organisatie. Lees hier alle details.

 

 

Bijna dagelijks horen we onheilspellende berichten in de media over security issues binnen (grote) bedrijven zoals phishing, diefstal van gegevens en virussen. Niet alleen komen uw gegevens en hardware zo in gevaar, maar uw business zal hierdoor zelfs grotendeels stilvallen. Het is dan ook uitermate belangrijk dat u als organisatie proactief te werk gaat in de strijd tegen cybercriminaliteit. Een organisatie die zich reactief opstelt heeft immers al op voorhand verloren, aangezien ‘breaches’ de cybercrimineel het voordeel van tijd geven om nog meer en vaak onomkeerbare schade toe te brengen binnen uw organisatie. Om nog maar te zwijgen over het pijnlijk grote budget dat uitgetrokken zal moeten worden om het gevaar enigszins te kunnen inperken en de situatie deels te kunnen stabiliseren.

 

Bij AXI geloven we er dan ook sterk in dat een uitgebreid en aangepast end-to-end IT security plan met bijbehorende opzet u niet alleen uitermate veilig stelt, maar ook bijdraagt aan uw business.

 

Lenovo staat sinds jaar en dag bekend als de pioneer op vlak van security. Lenovo bracht zowel de eerste laptop met security chip als de eerste laptop met fingerprint reader op de markt. Sinds de lancering van de eerste Thinkpad in 1992 is Lenovo voortdurend op security en vernieuwing blijven inzetten. Tot op de dag van vandaag blijven ze best-in-class voor security en zijn ze een van de A-merken met de laagste security risks. Het bewijs hiervan zijn de nieuwste generatie ThinkShield security solutions voor een end-to end totaaloplossing voor uw organisatie.

 

ThinkShield is zoveel meer dan een security solution en draagt ook bij aan efficiëntere en meer gestroomlijnde processen en een betere user-experience. De oplossing kan volledig aangepast worden aan uw noden en wensen. In de nieuwste Think devices kan er dankzij de ThinkShield solution een volledig geïntegreerde hardware security met infrared facial recognition, hardened fingerprint readers, camera covers, Endpoint Device management, Data Security en/of User Authentication voorzien worden. De Think devices draaien op Windows 10 Pro, de meeste veilige versie ooit, en Intel vPro.

axi

Screenshot - Bron: Lenovo onderzoek van november 2018 bij IT decision makers (ITDMs) en business decision makers (BDMs) uit de VS, Canada, het VK, Indië en Australië.

Zoals u kunt zien in onderstaand lifecycle schema gaat beveiliging bij Lenovo over meer dan alleen het gebruik van apparaten binnen uw organisatie. Van bij het prille begin in de ontwerpfase tot en met de vernietiging van oude hardware, garandeert Lenovo maximale beveiliging.

Afbeelding
Lenovo Security Lifecycle

Geschreven door Thomas Vandeput, Team Unit Manager bij AXI

Stuur ons uw reactie

 

We laten ons graag inspireren