AXI Customer Colruyt Group
16/01/2024

Klanten Colruyt Group rekenen online boodschappen vlot af via Collect-and-Go

Goede e-commerce-ervaring, sleutel tot succes 

 

In een wereld waarin steeds meer mensen hun boodschappen online doen, is de e-commerce-ervaring van consumenten van cruciaal belang. Colruyt Group, een Belgisch familiebedrijf en de grootste retailer in België, heeft dat als geen ander begrepen. Naast ‘de laagste prijsgarantie’, gaat de retailer prat op het faciliteren van een feilloze e-commerce-ervaring voor haar online boodschappenplatform: Collect-and-Go.  

 

 

Vlot afrekenen 

 

Klanten bestellen hun boodschappen via Collect-and-Go. Vervolgens halen ze hun order op in een door hen gekozen winkelpunt of worden de boodschappen thuis geleverd. Door het gebruik van AXI Retail Cloud Suite en de krachtige pricing engine die daar onderdeel van is, zorgt Colruyt ervoor dat het afrekenproces efficiënt verloopt en kortingen correct berekend worden. Maar hoe gaat dat dan precies in zijn werk?

 

Personal Digital Assistant (PDA) met krachtige software 

 

“Dankzij AXI’s retailsoftware op de PDA van onze winkelbedienden kunnen klanten vlot afrekenen", aldus Wim Van Slambrouck, Dienstchef, SC E-Commerce Food bij Colruyt Group. “Kortingen via onze klantenkaart, actuele promo’s, verrekeningen van leeggoed of bonnen, … het wordt allemaal probleemloos verrekend en het totaalbedrag komt meteen in beeld. De betaling wordt dan rechtstreeks via de PDA afgehandeld."

 

 

Colruyt over de samenwerking met AXI

 

Ontdek in deze video hoe AXI en Colruyt Group samenwerken en ervoor zorgen dat klanten snel kunnen afrekenen na een online order.  

Bekijk hier de video

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Langdurige samenwerking 

 

Een aantal jaren geleden al startte Colruyt met het herinrichten van haar e-commerce-service. Het ging toen met AXI in zee om een nieuwe basis uit te werken en de betalingsmodaliteit van Collect-and-Go volledig te enten op AXI Retail Cloud Suite.

 

“AXI heeft toen de juiste expertise binnengebracht om dat project tot een goed einde te brengen en integreerde hun software naadloos in de Colruyt-infrastructuur”, aldus Van Slambrouck. “Vandaag werken we op verschillende domeinen samen met AXI en heerst er een nauwe samenwerking. We blijven samen inzetten op het verbeteren van onze services. We zien AXI niet louter als een softwareleverancier, maar als een integraal onderdeel van ons servicecenter.” 

Meer info

 

Wil je graag meer weten over AXI Retail Cloud Suite of wil je bekijken wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn?