Sophos Award AXI
15/06/2021

AXI is Sophos New Partner of the year

AXI heeft recent de Sophos New Partner of the year award ontvangen

 

De verschuiving naar werken op afstand heeft het aanvalsoppervlak van organisaties vergroot en cybercriminelen doen er alles aan om binnen te dringen in deze steeds virtueler wordende netwerken.

 

Gewapend met de beste cyberbeveiligingsoplossingen en -diensten van Sophos, beveiligt AXI organisaties tegen deze geavanceerde bedreigingen.

 

 

 

Sophos Award


 

'Dankzij de AI- en Cloud-driven Sophos oplossingen en services voor cyberbeveiliging helpen wij onze klanten om hun endpoints en netwerken optimaal te beschermen tegen ransomware en cyberaanvallen. Het doet ons veel plezier dat we als nieuwe partner deze award in ontvangst mochten nemen. Dat is alleen maar te danken aan de uitstekende prestaties én de toewijding van onze medewerkers.'

 

Geert Gobien, Directeur Digital Transformation bij AXI

Over Sophos

 

Als een wereldwijde leider in next-gen cyberbeveiliging beschermt Sophos meer dan 400.000 organisaties van elke omvang in meer dan 150 landen van de meest geavanceerde cyberdreigingen van dit moment. Sophos’ cloud-native en AI-aangedreven oplossingen beveiligen laptops, servers en mobiele apparaten en netwerken tegen alle mogelijke cyberaanvaltechnieken, waaronder ransomware, malware, exploits, data-exfiltratie, inbreuken op actieve tegenstanders, phishing en meer. Het Sophos hoofdkantoor is gevestigd in Oxford, VK.