AXI geselecteerd voor VITO ICT Infrastructuur 2023 raamcontract
07/11/2023

AXI is geselecteerd als preferred partner binnen het VITO ICT Infra 2023 raamcontract

Met trots delen we het nieuws dat VITO (de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek) maar liefst 4 van de 5 percelen van de overheidsaanbesteding heeft gegund aan AXI. Voor de aankoop, huur of leasing van IT-infra en services kan de Belgische publieke sector beroep doen op de oplossingen, de expertise en de ondersteuning van AXI.

 

 

AXI geselecteerd als partner binnen het VITO ICT Infra 2023 raamcontract

 

 

Het VITO ICT Infrastructuur 2023 raamcontract - AXI is preferred partner voor 4 percelen

 

De Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) heeft AXI gekozen als één van zijn preferred partners voor de raamovereenkomst 'VITO ICT Infra 2023' en dit voor volgende percelen: 

 

  • Perceel 1: Servers & Storage
  • Perceel 2: Back-up & Archiving
  • Perceel 3: Hypervisor & Cloud
  • Perceel 5: End-points

 

Naast VITO kunnen Vlaamse overheidsdiensten, het Vlaams onderwijs en het Vlaams Parlement met VITO als aankoopcentrale hardware aankopen. Maar ook politie- en brandweerkorpsen, medische zorginstellingen, hogescholen en universiteiten, openbare diensten en intercommunales, gemeentebesturen en OCMW’s kunnen er beroep op doen.

AXI is bijzonder trots dat het door VITO - de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek - geselecteerd werd als preferred partner voor maar liefst 4 van de 5 percelen.

 

'We zetten ons 100% in om instellingen die interesse hebben om hun IT-infra aan te kopen via AXI het beste advies, begeleiding en support aan te bieden. Zij kunnen bovendien profiteren van onze jarenlange ervaring en expertise in (migratie)projecten m.b.t. servers & storage, backup en archiving, hypervisor & cloud en digitale werkplekken. Uiteraard bieden we hen ook de gepaste services aan om hun IT investeringen optimaal te laten renderen.'

 

Roelof Hellinx

Sales Manager AXI Digital

Ontdek AXI's digital oplossingen en services

 

AXI Digital Workplace       AXI Hybrid Cloud

Meer weten?

 

Contacteer dan Thomas Vandeput of Roelof Hellinx.

 

Ook in de media kunt u meer details lezen over het VITO ICT Infrastructuur 2023 raamcontract. Ontdek het in het artikel van DataNews.