Dille&Kamille AXI als software partner
25/05/2020

Dille & Kamille kiest voor AXI als nieuwe kassasoftware partner

Dille en Kamille kiest voor de AXI RS kassasoftware. De Nederlandse winkelketen kan zo haar interne processen optimaliseren en focussen op het veranderende aankoopproces van klanten. 

 

 

Dille & Kamille kiest voor AXI RS als nieuwe partner voor het vervangen van de huidige kassasoftware. Vanaf 25 mei 2020 start een pilot voor de winkels Eindhoven, Middelburg en Amstelveen. Daarna worden de overige 32 winkels uitgerold. Dille & Kamille wil hiermee haar interne processen optimaliseren en klaar zijn voor de toekomst en het veranderende aankoopproces van klanten. 

 

Begin dit jaar is AXI gestart met het implementatietraject van de nieuwe AXI RS kassasoftware voor alle 35 Dille & Kamille winkels. Dille & Kamille wil met deze nieuwe kassasoftware niet alleen klaar zijn voor de toekomst maar ook haar interne processen optimaliseren. Haar strategie om uit te breiden in het aantal winkels, zorgt voor automatiseren van processen, zoals het inrichten van een automatisch bestelproces vanuit de winkels, als het centraal kunnen plannen van schapinrichtingen.

“Wij vonden in AXI een partner die ons hierbij kan ondersteunen. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk systeem voor onze gebruikers, geheel naar eigen wens in te richten en door het aansluiten van BI tools geeft het mij data om te kunnen sturen in de bedrijfsvoering”

 

Robbert Lamme, Financieel & Operationeel directeur Dille & Kamille

AXI kijkt niet alleen mee vanuit het proces, maar zorgt met deze software er ook voor dat Dille & Kamille klaar is voor de toekomst en het veranderende aankoopproces van haar klanten. Door het omni-channel platform komen de verschillende manieren van afrekenen (QR payment, vanuit de mobile app, via de webshop of via de kassa in de winkel) in één systeem binnen wat zorgt voor een overzichtelijk klantbeeld, waardoor Dille & Kamille in staat is om de beleving in de winkels door te trekken naar online.  

 

Vanaf 25 mei 2020 start AXI RS met de uitrol van de eerste AXI RS kassasystemen in de winkels Eindhoven, Middelburg en Amstelveen. Daarna volgt snel de uitrol voor de andere winkels en is Dille & Kamille helemaal klaar voor de toekomst.

 

Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Willem Bless, account manager retail @AXI

Over Dille & Kamille

 

Dille & Kamille is een winkelconcept met 35 winkels in Nederland en België en een webwinkel www.dille-kamille.com die wereldwijd levert. Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud voor huis, tuin & keuken, met de essentie om tijd te nemen voor jezelf en te genieten van de alledaagse dingen. In een snel veranderende maatschappij waarin massaproductie en -consumptie, 'wegwerp' en plastic de overhand kregen, wilde oprichter Freek Kamerling terug naar kleinschaligheid, de menselijke maat en 'ouderwetse’ gezelligheid. Puur en authentiek: een baken van rust, eenvoud, schoonheid en aandacht. Dit streven is na al die jaren hetzelfde gebleven en vormt de basis voor een filosofische levensinstelling die we bij Dille & Kamille 'natuurlijke eenvoud' noemen.