AXI Adaptive Case Management

We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Kenniswerkers op kantoor
Image frames

Digitaal dossierbeheer voor klantgerichte organisaties

 

Met AXI Adaptive Case Management bieden we kenniswerkers uit de overheid en uit middelgrote tot grote organisaties een end-to-end oplossing aan om complexe dossiers en dynamische processen te beheren. De oplossing stroomlijnt de samenwerking en optimaliseert de dienstverlening naar burgers, bedrijven en andere stakeholders. Kenniswerkers worden in staat gesteld om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken en optimaal te functioneren in een digitale netwerkmaatschappij. 

Adaptive case management voor de overheidsmedewerker


Als partner voor de overheid bieden we een adaptive case management oplossing aan die kenniswerkers aanmoedigt om resultaatgericht te werken. Met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening en de strenge regelgevingen inzake naleving van wettelijke termijnen, informatiebeveiliging en standaardisering.

Ontdek AXI Adaptive Case Management

AXI Adaptive Case Management biedt een aanpasbaar en flexibel platform dat snel gebruiksklaar is. Baanbrekend is dat de technologie ontworpen is om case management continu te blijven verbeteren:

 

  • Ontwerp uw applicatie in een gebruiksvriendelijke modelleeromgeving

  • Standaard webgebaseerde dashboardschermen zijn beschikbaar voor het opstarten, monitoren en uitvoeren van casewerk

  • Een ingenieuze event processing engine automatiseert de case vooruitgang en traceert elke beweging

 

Dankzij voortschrijdend inzicht en diepgaande, realtime analyses kunnen wij onze oplossing aanpassen en optimaliseren zonder de code te moeten herschrijven.

 

Ontdek het platform

On-demand webinarreeks

 

De kenniswerker centraal: complexe processen eenvoudig automatiseren met AXI Adaptive Case Management

 

In een complexe administratieve omgeving, met veel interne en externe stakeholders, is het vaak onmogelijk om een volledig voorspelbaar proces te definiëren. Elke case volgt een eigen pad, gevormd door een combinatie van gestructureerde processen en niet-routinematige acties, waarbij menselijke interventies het geheel sturen.

 

Tijdens de Adaptive Case Management webinarreeks laten onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices zien hoe het mogelijk is om processen te stroomlijnen, goed op te volgen en inzichtelijk te maken.

Herbekijk de live presentatie van AXI op Live!2021

 

Voor de zevende keer organiseerde KBenP het LIVE! event. Hét event in Nederland waarbij deelnemende partners van verschillende softwareapplicaties demonstraties geven van hun oplossing en aanpak

 

Ook AXI was op 4 maart 2021 van de partij en demonstreerde aan de hand van voorbeelden uit klantprojecten en best practices het AXI Adaptive Case Management platform, de dossieroplossing voor de overheid.