AXI Adaptive Case Management

We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Kenniswerkers
Image frames

Digitaal dossierbeheer voor klantgerichte organisaties

 

Met het Adaptive Case Management platform van AXI bieden we kenniswerkers uit de overheid en uit middelgrote tot grote organisaties een end-to-end oplossing aan om complexe dossiers en dynamische processen te beheren. Het digitale platform stroomlijnt de samenwerking en optimaliseert de dienstverlening naar burgers, bedrijven en andere stakeholders. Kenniswerkers worden in staat gesteld om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken en optimaal te functioneren in een digitale netwerkmaatschappij. 

Quickstart Webinarreeks

 

De kenniswerker centraal: complexe processen eenvoudig automatiseren met het Adaptive Case Management platform van AXI

 

In een complexe administratieve omgeving, met veel interne en externe stakeholders, is het vaak onmogelijk om een volledig voorspelbaar proces te definiëren. Elke case volgt een eigen pad, gevormd door een combinatie van gestructureerde processen en niet-routinematige acties, waarbij menselijke interventies het geheel sturen.

 

Tijdens onze Adaptive Case Management QuickStart webinarreeks laten onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices zien hoe het mogelijk is om processen te stroomlijnen, goed op te volgen en inzichtelijk te maken.

Ontworpen om uw Case Management voortdurend te verbeteren

AXI Adaptive Case Management biedt een aanpasbaar en flexibel platform dat snel gebruiksklaar is. Baanbrekend is dat de technologie ontworpen is om case management continu te blijven verbeteren:

 

  • Ontwerp uw applicatie in een gebruiksvriendelijke modelleeromgeving

  • Standaard webgebaseerde dashboardschermen zijn beschikbaar voor het opstarten, monitoren en uitvoeren van casewerk

  • Een ingenieuze event processing engine automatiseert de case vooruitgang en traceert elke beweging

 

Dankzij voortschrijdend inzicht en diepgaande, realtime analyses kunnen wij onze oplossing aanpassen en optimaliseren zonder de code te moeten herschrijven.

Low-code applicatie ontwikkeling

 

AXI Adaptive Case Management zorgt ervoor dat u serieuze zakelijke applicaties kan ontwerpen zonder code te schrijven. Low-code ontwikkeling betekent makkelijk 85% vermindering in code, zelfs voor end-to-end applicaties die complexe, klantgerichte bedrijfsprocessen ondersteunen. Digitale transformatie kan 5 keer sneller.

axi

Best-in-class modelleren

 

Voor het modelleren van oplossingen wordt de Object Management Group – OMG standaardnotatie Case Management Model and Notation- CMMN gebruikt, beschikbaar in een eenvoudige en effectieve Add-in voor Microsoft Visio. Drag & drop, zonder codering een oplossing genereren.

axi

Start een case op met één klik

 

AXI Adaptive Case Management geeft u de mogelijkheid om een volledig functioneel case geörienteerd dashboard op te starten met één klik. Het platform is ontwikkeld met een zuivere focus op het beheren van de levenscyclus en overzichtdashboards van een case.

axi

Taakgebaseerde samenwerking

 

Cases bestaan uit complexe stromen van informatie en vereisen communicatie tussen organisatie,  klant en andere stakeholders. Samenwerking stroomlijnen tussen medewerkers met verschillende functies, kennisniveaus en verantwoordelijkheden is de sleutel, zelfs over verschillende departementen en locaties heen.

axi

Traceer activiteit

 

Kenniswerk is een mix van ad-hoc uitvoeren en plannen van taken.  De exacte opeenvolging van deze taken is echter op voorhand vaak onvoorspelbaar. Ground lion biedt de gebruikers steeds een overzicht van alle mogelijke uit te voeren acties op elk moment in een case. Bovendien wordt de evolutie van het werk mooi weergegeven in een tijdslijn, van begin tot einde.

axi

Overzicht in een oogopslag

 

Ground lion voorziet een overzichtelijke grafiek om de vooruitgang van de case afhandeling te capteren. Bekijk welke beschikbaar is en welke mijlpalen behaald werden. Zo is het gemakkelijk om te zien wat reeds doorlopen is, welke fasen nog actief zijn en waar de case kan naartoe evolueren. Een compleet overzicht in een oogopslag!

axi

Krachtige zoekfunctie

 

Een volledig configureerbare zoekfunctie. Doorzoek duizenden cases, documenten, data … Filter, verfijn en vind het antwoord in enkele seconden.

axi

Documentgeneratie

 

Case Management gaat vaak gepaard met het genereren van e-mails en documenten. Ground lion automatiseert documentgeneratie op basis van sjablonen en merge fields. Gebruik gestructureerde case data in een handige Microsoft Word plugin en versnel uw informatie output drastisch!

axi

Automatische generatie van formulieren

 

Definieer datavelden en types, link die aan een specifieke taak en Ground lion doet de rest. Ontwerp per taak eenvoudig welke informatie moet bekeken of bewerkt worden, gaande van slechts een paar velden tot complexe formulieren met meerdere tabbladen.