Case management software
voor de overheid

AXI Adaptive Case Management is een flexibel en vlot aanpasbaar digitaal platform waarmee overheidsorganisaties hun bedrijfsprocessen en dossiers efficiënter kunnen beheren en vlot kunnen samenwerken.

Afbeelding
Kenniswerkers op kantoor
Image frames

Digitaal dossierbeheer voor klantgerichte organisaties

 

Met AXI Adaptive Case Management bieden we kenniswerkers uit de overheid en uit middelgrote tot grote organisaties een end-to-end oplossing aan om complexe dossiers en dynamische processen te beheren.

 

Adaptive case management voor de overheidsmedewerker

 

  • Als partner voor de overheid bieden we een adaptive case management oplossing aan die kenniswerkers aanmoedigt om resultaatgericht te werken. Met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening en de strenge regelgevingen inzake naleving van wettelijke termijnen, informatiebeveiliging en standaardisering.
  • De oplossing stroomlijnt de samenwerking en optimaliseert de dienstverlening naar burgers, bedrijven en andere stakeholders.
  • Kenniswerkers worden in staat gesteld om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken en optimaal te functioneren in een digitale netwerkmaatschappij. 

Ontdek AXI Adaptive Case Management

AXI Adaptive Case Management biedt een aanpasbaar en flexibel platform dat snel gebruiksklaar is. Baanbrekend is dat de technologie ontworpen is om case management continu te blijven verbeteren:

 

  • Ontwerp uw applicatie in een gebruiksvriendelijke low-code modelleeromgeving

  • Standaard webgebaseerde dashboardschermen zijn beschikbaar voor het opstarten, monitoren en uitvoeren van casewerk

  • Een ingenieuze event processing engine automatiseert de case vooruitgang en traceert elke beweging

 

Dankzij voortschrijdend inzicht en diepgaande, realtime analyses kunnen wij onze oplossing aanpassen en optimaliseren zonder de code te moeten herschrijven.

 

Ontdek het platform

Schrijf in op een inspirerende kennissessie

9 nov

Informatiesessie voor de overheid: introductie tot AXI's Adaptive Case Management oplossing

Online, België & Nederland

Tijdens deze online informatiesessie kunt u uitgebreid kennis maken met AXI's Adaptive Case Management. Dé oplossing voor de overheid om het end-to-end beheer van complexe dossiers/zaken en ...

Meer info

AXI kijkt samen met klanten naar de toekomst tijdens AXI Adaptive Case Management Gebruikersdag

 

Op 10 november 2022 organiseerde AXI een Gebruikersdag bij Chocolate Nation in Antwerpen. Een dag om onze klanten te bedanken, te inspireren en bovendien goed te luisteren naar hun uitdagingen. 

On-demand webinarreeks

 

De kenniswerker centraal: complexe processen eenvoudig automatiseren met AXI Adaptive Case Management

 

Tijdens de Adaptive Case Management webinarreeks laten onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices zien hoe het mogelijk is om processen te stroomlijnen, goed op te volgen en inzichtelijk te maken.