AXI Partnerships

Maak kennis met onze partners

 

Om u van de beste oplossingen te voorzien en u in elke situatie te ondersteunen, werken we samen met de meest gespecialiseerde vendors en business partners. Bij al onze technologiepartners streven we de hoogst mogelijke certificatie na.

 

Als AXI klant kunt u rekenen op een uitmuntende productkennis, korte communicatielijnen en de beste service.

Afbeelding
LTT partner

De SCS (Stock Control System) oplossing is zeer succesvol in de supermarktbranche. Het zorgt voor automatische bevoorrading en optimale voorraden, en bespaart retailers tijd en geld. LTT zorgt voor de algoritmes, AXI ontwikkelt, implementeert en beheert de software.

Afbeelding
Partner recentes

Dankzij GRIP van Recentes worden alle contracten, condities en afspraken die gemaakt werden door inkopers perfect opgevolgd en afgerekend. GRIP werd ontwikkeld door AXI en Recentes.

Afbeelding
Oracle partner

De AXI Retail Cloud Suite is ontwikkeld op een stevig fundament van Oracle technologie en Oracle databases. Dit staat synoniem voor snel, schaalbaar, hoge uptime en veilig.

Afbeelding
Partner Magnus

Het Order Management Systeem OIL van Magnus is een perfecte aanvulling op de AXI Retail Cloud Suite. OIL is de schakel tussen de fysieke winkel en de webshop. Het OMS biedt ondersteuning voor processen zoals Click & Collect en Ship-from-Store.

Afbeelding
Call-IT partner

Retailers kunnen tijdens winkeltijden en één uur voor en na opening terecht bij de AXI Servicedesk. De eerstelijns support wordt verzorgd door Call-IT. Het ervaren team van Call-IT beschikt over de benodigde AXI RS expertise om incidenten vlot en snel af te handelen.

Afbeelding
MSO partner

MSO is een field service organisatie die opereert in Nederland. Deze ICT dienstverlener hanteert een 24 op 7 dienstverlening voor de installatie, het onderhoud, de reparatie en de service op ICT apparatuur in de winkel.

Afbeelding
Retail Experts partner

Retail Experts is de business-ICT alignment organisatie die retailers en groothandels in België en in Nederland volledig ontzorgt. Van consultancy en architectuurontwerp over roadmap en project management tot operationele support via field service en installaties.

Afbeelding
Xaris partner

De AXI Retail Cloud Suite draait op duurzame Point of Sale hardware. Voor de levering van alle hardware (o.a. kassa's, monitors, klantendisplays, geldlades, bonprinters, scanners en pinautomaten) en hardware support werkt AXI regelmatig samen met Xaris. Deze service organisatie heeft een service- en storingsdienst voor POS en werkt voor Nederlandse en Belgische retailers.

Afbeelding
IRS partner

IRS is de field service partner voor België. Het bedrijf uit Bornem is gespecialiseerd in kassasystemen en ICT apparatuur. Het bedrijf werkt constructeuronafhankelijk en verbindt verschillende merken en oplossingen tot een volwaardig ICT- en kassasysteem op maat van de retailer.

Afbeelding
Zebra Retail partner

Van personal shopper solutions voor de consument tot mobiele PDA’s voor de retail medewerkers: Zebra heeft een ruim portfolio aan mobile devices. Heel wat van onze klanten kiezen dan ook voor de oplossingen van Zebra. Bij de ontwikkeling van onze mobiele oplossingen werken we nauw samen met de engineers van Zebra.

Afbeelding
AKAM retail partner

AKAM is al meer dan 25 jaar distributeur van POS systemen, Auto-ID en cross en omni-channel hardware. AKAM onderscheidt zich door vakinhoudelijke kennis, persoonlijke betrokkenheid en innovatieve oplossingen. De AXI Retail Cloud suite draait bij heel wat van onze retailklanten op de FEC POS terminals van AKAM.

 

 

Afbeelding
Duranmatic retail partner

Duranmatic is onze partner voor het leveren van Point of Sales oplossingen inclusief alle randapparatuur. Ze beschikken over een ruim portfolio aan oplossingen en leveren voornamelijk de HP en Poindus POS systemen bij onze retailklanten. Daarnaast is de Auto-ID afdeling van Duranmatic expert in barcode- en RFID oplossingen.

 

Afbeelding
Wordline retail partners

Worldline is de pan-Europese leider in de betaal- en transactiedienstensector, met een wereldwijd bereik. Ze ontwerpen en exploiteren toonaangevende oplossingen voor digitale betalingen en transacties. De AXI Retail Cloud Suite beschikt over een gecertificeerde standaardkoppeling met de betaaldiensten van Worldline.

 

Afbeelding
CCV retail partner

Al meer dan 60 jaar biedt CCV elke retailer de juiste betaaloplossing, van pinnen tot online. De AXI Retail Cloud Suite beschikt over een gecertificeerde standaardkoppeling met de betaaloplossingen van CCV.

Afbeelding
Adyen retail partner

Adyen is een betaalplatform dat wereldwijd betalingen accepteert en inkomsten laat groeien - online, mobiel en via point of sale. De AXI Retail Cloud Suite beschikt over een gecertificeerde standaardkoppeling met het betaalplatform van Adyen.

Afbeelding
Payconiq retail partner

Laat klanten snel en contactloos mobiel betalen in de winkel of voeg Payconiq toe als betaalmethode aan uw webshop zodat klanten vlot en veilig kunnen betalen met hun smartphone. De AXI Retail Cloud Suite faciliteert Payconiq als betaalmiddel.

Afbeelding
Global Blue retail partner

Global Blue is marktleider op het gebied van Tax Free Shopping. Heeft u als retailer veel klanten van buiten de EU dan kan het interessant zijn om de Global Blue connector te gebruiken om uw internationale klanten Tax Free Shopping aan te bieden. De AXI Retail Cloud suite beschikt over een integratie met het Global Blue platform.

Afbeelding
Payplaza retail partner

PayPlaza biedt een revolutionaire payment gateway aan door middel van één enkele verbinding. Eén PayPlaza betaalterminal kan door meerdere mobile POS devices worden aangesproken. De terminals zijn direct met het netwerk verbonden en vereisen geen fysieke verbinding met de kassa. De AXI Retail Cloud Suite heeft een gecertificieerde PayPlaza betaalkoppeling.

 

Afbeelding
CM Payments retail partner

Het online betaalplatform van CM Payments ondersteunt vele nationale en internationale betaalmethodes voor heel Europa. Zo kunnen klanten veilig en snel betalen met hun smartphone zonder tussenkomst van een pinpas of een identifier. Door toevoeging van de iDEAL QR betaalmethode aan de AXI Retail Cloud Suite maken we van de smartphone van de klant een mobiel pinapparaat.

Afbeelding
Intersolve retail partner

Intersolve biedt een veilig administratief en financieel platform aan voor het geautomatiseerd afhandelen van B2B cadeaukaart verkopen. De AXI Retail Cloud Suite heeft een integratie met de loyalty-in-a-box module van Intersolve. Zo kunt u als retailer cadeaukaarten aanbieden aan uw klanten zonder de ingebruikname van een extra terminal.

 

Afbeelding
ICP partnership

ICP biedt een centraal platform aan voor alle voucher-, loyalty- en giftcardtransacties. De AXI Retail Cloud Suite heeft een integratie met het ICP platform waardoor u als retailer naast uw eigen cadeaukaarten ook giftcards van derden - zoals de VVV-cadeaukaart - kunt verkopen en verzilveren.

Afbeelding
TCS retail partner

TCS biedt met 123tcs een platform aan voor giftcards, (e)-vouchers- en loyalty kaarten. TCS biedt retailers de volledige automatisering van alle processen en de real-time transactieverwerking van de cadeau-, spaar en actiekaarten. De AXI Retail Cloud Suite heeft een integratie met de loyalty webservice van TCS. 

Afbeelding
IBM partnership

Als IBM partner biedt AXI topadvies met betrekking tot UNIX (AIX) servers, storage systemen en data warehouse appliances.

Afbeelding
HPE partner 2021

U wilt een HPE infrastructuur uitbouwen? Dan bent u bij AXI aan het juiste adres. AXI covert de volledige HPE storage, servers en networking portfolio.

Afbeelding
HP partner 2021

AXI is met trots HP Amplify Power Services Partner. Dankzij onze expertise behaalden we het hoogste HP statuut in de volgende categorieën: Healthcare Specialist, Managed Print Services, Print Lifecycle Services Specialist, PS Lifecycle Services Specialist en Workstations Specialist.

Afbeelding
Modern Work Solutions Partner

Als Microsoft Modern Work Solutions Partner kan AXI u begeleiden met de (re)organisatie, de optimalisatie, de migratie en de uitrol van uw M365 oplossingen en gebruik maken van onze managed services. Ook voor M365 licenties kunt u terecht bij onze licensing specialisten.

Afbeelding
Lenovo DC partner

Bent u op zoek naar een nieuwe server- of storageinfrastructuur op basis van Lenovo? Dan kan AXI u als Gold Lenovo Data Center Partner maximaal begeleiden bij de productkeuze en de implementatie.

Afbeelding
Lenovo PC partner

Als platinum Lenovo PC Partner kan u bij AXI terecht voor het volledige portfolio aan Lenovo laptops, desktops, workstations en tablets.

Afbeelding
Fujitsu partner

Als Fujitsu Select Partner staat AXI in voor de installatie en de configuratie van server- en storage projecten en Client Computing Devices van Fujitsu.

Afbeelding
Citrix

U wilt uw medewerkers faciliteren om mobiel te werken? AXI helpt u graag bij de uitbouw van een performante Citrix oplossing.

Afbeelding
VMware partner

Kiest u voor een gevirtualiseerde server, storage en/of desktop omgeving? AXI consultants adviseren u met kennis van zaken.

Afbeelding
Veeam partner

Op zoek naar moderne oplossingen voor gegevensbeveiliging die ontwikkeld werden voor virtualisatie? Als Veeam Gold Pro Partner kan AXI u perfect adviseren.

Afbeelding
Dell partner

Er zijn redenen genoeg om voor AXI te kiezen als Dell partner. Zeker als het gaat om topadvies, een vlotte orderverwerking en een transparante facturatie.

Afbeelding
Commvault partner

Commvault biedt uw organisatie een waaier aan oplossingen voor onder andere backup & restore, archivering, uitwijk, storage resource management en indexering. Als Commvault Authorized Partner kan AXI u perfect adviseren op het gebied van gegevensbescherming en informatiemanagement.

Afbeelding
Oracle partner

Als Oracle partner focust AXI op standaardoplossingen, grote bedrijfsspecifieke projecten en 24 op 7 hoge beschikbaarheidsoplossingen.

Afbeelding
Sophos Silver Partner

Gewapend met de cloud-based cyberbeveiligingsoplossingen en -diensten van Sophos, beveiligt AXI alle endpoints en netwerken van organisaties tegen geavanceerde bedreigingen.

Afbeelding
Piggy Retail partnership

De AXI Retail Cloud Suite heeft een standaard koppeling met Piggy die zichzelf positioneert als 'The Number 1 Loyalty Platform in Europe'. Met het alles-in-één platform van Piggy versterkt u de loyaliteit van uw klanten. Hun portfolio bestaat uit spaarprogramma’s tot branded cadeaukaarten en slimme e-mailmarketing.

Afbeelding
Factuurportal

Dankzij Factuurportal kunt u alle inkomende facturen volledig automatisch, correct en snel in uw administratie kunt verwerken. Ongeacht de leverancier, het soort factuur, hoe uitgebreid de factuur is en de automatische controles die u op de facturen uit wilt voeren. Hiervoor heeft AXI een partnership afgesloten met Factuurportal.

Afbeelding
IBM partnership

Ontdek hoe IBM Cloud-integratieoplossingen u kunnen helpen om toegang te krijgen tot uw bedrijfskritische gegevens en deze te gebruiken met API-, applicatie-, bericht- en gegevensintegratie.

Afbeelding
AXI partner MS Azure

Microsoft's Azure API Management is een gehoste API-beheeroplossing met een krachtige API-spotfunctionaliteit. Azure API Management werd 'zij aan zij' met Azure gebouwd, één van de populairste cloudcomputing platforms.

Afbeelding
AXI Partner Gravitee.io

Gravitee.io is een open-source API-beheertool en biedt naast een API-gateway ook kant-en-klare functies zoals analyse en API-documentatie. Voor authenticatie en autorisatie kan gebruik worden gemaakt van Gravitee.io's open-source toegangsbeheeroplossing.

Afbeelding
Keepit partnership AXI

Heel wat bedrijven hebben gekozen voor Keepit om hun M365-gegevens veilig te houden. Niet verwonderlijk want Keepit werd door Forester uitgeroepen als Leader voor SaaS Application Data Protection. Als Elite partner van Keepit raadt AXI de Keepit back-up voor Microsoft 365 aan als sterke cloud back-up oplossing op de markt, met de breedste en diepste dekking van Microsoft 365.

Afbeelding
Logo boomi

Boomi is een compleet Integratie Platform dat applicaties snel en slim met elkaar verbindt en bijbehorende workflows automatiseert. Dit low-code platform werkt voor zowel interne als externe applicaties.

Bovendien wordt Boomi aangestuurd door AI en doet het uw operationele kosten significant dalen.

Afbeelding
Logo Posit

Posit helpt organisaties met data-analyse en visualisatie door het aanbieden van krachtige tools zoals RStudio en Shiny. Ze ondersteunen gebruikers bij het efficiënt verwerken, analyseren en presenteren van data. Hun focus ligt op het bevorderen van open-source datawetenschap en het verbeteren van samenwerking binnen teams.