We zorgen ervoor dat u de mogelijkheden van ICT volledig benut

De gezondheidszorg staat voor complexe uitdagingen. Van het aanbieden van kwalitatieve zorg, stijgende zorgvraag en -kosten tot een inkrimping van de budgetten. Met onze ICT infrastructuur oplossingen en software voor eHealth, financieel beheer, begroting, forecasting en inkoop helpen we ziekenhuizen en zorginstellingen om de kwaliteit te verhogen en de kosten te verlagen.

Afbeelding
Moeder met kind bij arts

We ondersteunen de veranderingsprocessen in uw organisatie

 

We investeren in het begrijpen van uw business uitdagingen, wat toelaat om software oplossingen en ICT technologie op de best mogelijke manier in te zetten. We zijn pas tevreden als we voor uw zorginstelling een stevige waardecreatie realiseren.

 

Persoonlijke service vinden we belangrijk. Wat we beloven doen we. Voor meer dan honderd instellingen in België en Nederland is AXI de preferred ICT partner.

Het online AXI Cloud Event - Een korte terugblik

 

Op dinsdag 27 oktober 2020 namen 124 deelnemers uit de overheid, zorg, retail, services en industrie virtueel deel aan de eerste editie van het AXI Cloud Event. Zij werden ondergedompeld in onze negen inspirerende cloud sessies waarin AXI's key consultants, experten en strategische partners hen doorheen de Cloud Native World leidden.

 

We hebben al deze interessante content voor u verzameld en bieden die vanaf nu on-demand aan. 

'Op basis van een goed onderbouwd optimalisatievoorstel hebben we binnen Jan Yperman beslist om de volledige server infrastructuur te vernieuwen op basis van de nieuwste HPE Synergy frames en compute nodes. Met een volledige redundante opstelling over twee datacenters.'

 

Ludovic Vandaele, IT Infrastructure Team Leader bij Jan Yperman.

De nieuwste software en ICT infrastructuur oplossingen

 

We focussen op advies, kwalitatieve implementatie- en migratie services. Met de inzet van marktleidende technologieën en oplossingen.

Financiële software voor de zorg

De dynamiek in de zorgsector vraagt om bedrijfsmatig te werken. Met AXI Financials en de geïntegreerde forecasting- en begrotingsapplicatie krijgt u grip op de bedrijfsvoering en de risico's. De grensverleggende AXI oplossing voor boekhouding en financieel beheer zet in op maximale informatisering van de administratieve processen, procesoptimalisatie, rapportage, real-time analyse en voorspellende inzichten. Ontdek hier de voordelen van de software-as-a-service oplossing voor de zorg. 

Forecasting en budgeting

Met AXI Health Budgeting bieden we u een snel inzetbaar alternatief voor de klassieke, arbeidsintensieve MS Excel aanpak. AXI Health Budgeting is een zorgspecifieke oplossing voor de Nederlandse en Belgische zorgsector. De focus ligt op de opstelling van prognoses, de opstelling van deelbudgetten door zelfsturende afdelingen, het verwerven van controle over het volledige begrotingsproces en budgetmonitoring door de Raad van Bestuur, de afdeling Planning & Control en Resultaat Verantwoordelijke Eenheden. Met AXI Health Budgeting kunt u snel en flexibel inspelen op veranderingen in de zorgfinanciering en de zorgvraag. 

Inkoopsoftware en inkoopsamenwerking

De nieuwe inkoopsoftware van AXI zorgt voor de stroomlijning van het volledige purchase-to-pay proces binnen uw organisatie: van bestelaanvraag tot en met te betaling. Dit is dé oplossing voor inkoop in de zorg. AXI Purchase Order Management faciliteert inkoopsamenwerking binnen zorginstellingen met meerdere afdelingen en vestigingen. Coöperaties gebruiken de software-as-as service oplossing in het kader van inkoopsamenwerking tussen meerdere instellingen.

Elektronisch Verpleegkundig Dossier

In opdracht van thuiszorg organisaties bouwen we een grensverleggende tablet app. Hiermee beheren verpleegkundigen het volledige verpleegdossier. Alle informatie en bevindingen die de verpleegkundigen op de tablets ingeven, gaat via een draadloze verbinding rechtstreeks naar de centrale administratie. Naast efficiëntiewinst beschikken de verpleegkundigen steeds over een actueel digitaal beeld van hun patiënten. 

SharePoint projecten

Binnen de zorg is de inzet van een intranet cruciaal. Als SharePoint expert bouwt AXI gebruiksvriendelijke intranet toepassingen waarbinnen medewerkers de informatie die ze nodig hebben snel vinden.

ICT systemen en software licenties

Als ICT partner voor zorginstellingen zetten we marktleidende technologieën in en werken we intensief samen met onze vendors. We focussen op datacenter oplossingen, werkplekuitrol, bekabelde en draadloze netwerken, managed print services en licensing services.

Managed ICT services

Met onze managed ICT services richten we ons op de optimalisatie, het beheer en de beveiliging van workplace, datacenter en netwerkomgevingen. 

Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen enthousiast aan de slag met de EVD app

 

Voortaan loopt de thuisverpleging efficiënter. De 1400 verpleegkundigen van Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen kunnen hun agenda, rondes en patiëntendossiers real-time opvolgen en beheren. De tablet app maakt gebruik van GPS, een eID lezer en een bonprinter.