HPE Discover 2021
18/06/2021

HPE Discover 2021: De toekomst is Edge-to-Cloud

Bereid uw organisatie voor op de aanstormende digitaliseringsgolf

 

Binnen twee jaar zou maar liefst 50% van alle bedrijfsdata uit the edge komen. Meer dan ooit is de toekomst edge-to-cloud. Tijdens het virtuele HPE Discover 2021 kunt u zich optimaal voorbereiden en laten informeren.

 

Van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 juni 2021 vertellen experts uit verschillende vakgebieden, IT leiders en data scientists hoe we van Edge-to-Cloud een realiteit kunnen maken. U kunt deelnemen aan verschillende meet-ups en hands-on labs met experten uit verschillende vakgebieden.

 

 

Keynote speaker

 

HPE Discover is één van de hoogtepunten van het jaar voor de Belgische HPE community en als HPE partner wil AXI u dan ook graag uitnodigen op dit prestigieuze HPE evenement over de nieuwste technologieën en inzichten.

 

Volg zeker de keynote van Antonio Neri, CEO van HPE. Samen met business leaders en ‘Champions for Change’ van over de hele wereld, zoals de CEO van General Motors en Formule 1-kampioen Lewis Hamilton, vertelt Neri u meer over onze manier van werken en leven in de ‘Age of Insight’ en alle uitdagingen en mogelijkheden die daarbij komen kijken.

 

 

Meer informatie & registrerenBenieuwd naar het programma? Surf naar www.hpe.com/be/en/discover.html