We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Foto van IT verbindingen
Logo axi strategy

Integration

Effectieve integratie van en communicatie tussen uw data, applicaties en processen zijn een zeer belangrijke springplank voor uw bedrijfsontwikkeling. Daarnaast zorgt integratie er voor dat systemen en business partners geconnecteerd worden, zodat wendbaarheid en groei ondersteund worden.

 

AXI helpt uw IT-systemen met elkaar te communiceren en uw IT af te stemmen op uw bedrijfsafdelingen door het bouwen van integratie-oplossingen op uw maat. AXI biedt jarenlange ervaring aan op het vlak van integratie, zowel als specifieke competentie an sich als aanvullende dienstverlening op onze solutions.

 

Foto van AXI's integration aanpak

Ontdek alles over API Management in deze on-demand webinars

Afbeelding
Ruben API

API's op een veilige manier aanbieden in een hybride wereld

API Management is de hoeksteen van moderne applicatie-integratie. De belangrijkste business driver om API Management te introduceren is de noodzaak om veilige en schaalbare toegang te verlenen tot interne API's.

 

In deze on-demand sessie laat Ruben Delange, aan de hand van zijn praktijkervaring bij klanten, zien hoe het mogelijk is om op een veilige manier business kritische, interne API's naar de buitenwereld aan te bieden via het Microsoft Azure API Management platform.

Ik wil het on-demand webinar bekijken
Afbeelding
API Niek

Meer waarde halen uit data en applicaties dankzij het strategisch inzetten van API's

Via Application Programming Interfaces (API's) deelt u op een goed beveiligde manier data en business functionaliteiten en kunnen nieuwe innovatieve cloudprojecten op dezelfde uniforme manier ondersteund worden door het aanbieden van standaard interfaces.

 

In deze sessie deelt Niek Jacobsen vanuit zijn ervaring welke strategie, visie, organisatiecultuur en technologieën kunnen helpen om meer waarde te halen uit uw data en business functionaliteit dankzij het strategisch inzetten van API's.

Ik wil het on-demand webinar bekijken

We delen graag onze Insights met u

Hoe een SOAP-backend-service beschikbaar stellen als een REST API met Gravitee.io

 

In deze insight ontdekt u hoe u een SOAP-backend-service beschikbaar kunt stellen als een REST API dankzij het inzetten van het Gravitee.io API Platform.

Maak kennis met onze klanten

 

Deze organisaties deden reeds beroep op de Integration services AXI.

MLOZ ref
JDN ref
Lineas ref
SocMut Brabant ref