Stimulerende werkplek dankzij Lenovo
09/07/2020

Een stimulerende werkplek met new generation devices

De beleving en het gebruik van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en motivatie van de werknemers. Ontdek hier hoe.

 

 

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een derde van de werknemers hun werkomgeving als niet stimulerend genoeg beschouwen voor hun productiviteit. Het is dan ook zeer belangrijk om te luisteren naar de noden van uw werknemers en daar zo snel en efficiënt mogelijk op te reageren. Uw werknemers brengen immers heel veel tijd door op kantoor en hebben nood aan vlotte up-and-running devices om productief te kunnen werken.

 

Een fijne kantooromgeving zoals bij AXI met bijvoorbeeld lichte kleuren aan de muur, veel raampartijen voor natuurlijk licht en een aangenaam uitzicht met veel groen heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand, energielevels en motivatie van onze medewerkers. Binnen AXI kunnen we daarnaast ook terecht bij onze office managers per locatie om dergelijke zorgen te delen. Zo werken we binnen AXI met open offices, wat ons toelaat om in een energieke, gezellige en sfeervolle omgeving samen te werken. Maar dit kan ook een keerzijde hebben, zoals bijvoorbeeld lawaaihinder van telefonerende collega’s. Als oplossing hiervoor zijn er kleine, geluidsdichte meeting rooms en phone cubicles beschikbaar waar collega's ongestoord kunnen bellen. Hier kunnen we vanuit AXI helaas niet bij helpen, maar we willen u onze ervaringen en tips zeker niet onthouden 😉

 

Waar we u van AXI uit wel bij kunnen helpen is uw hardware up-to-date houden. Een stimulerende werkomgeving omvat meer dan alleen een esthetische en praktische inrichting. De beleving en het gebruik van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en motivatie van de werknemers. Traag werkende laptops zijn bijvoorbeeld een ware nefast voor de werkvreugde van uw werknemers, terwijl beeldschermen met een groot oppervlak de productiviteit met 40% kunnen verhogen. Of denk aan sales profielen die vanop de baan met de camera-luidspreker kunnen vergaderen en smart-hubs voor flexibele werkruimtes. De juiste tools ondersteunen uw werknemers om meer gedaan te krijgen en gemotiveerd aan de slag te gaan.

 

Dit is ook de focus waar Lenovo op inzet voor de nieuwste generatie aan tools en devices. Een verbeterde productiviteit en betere samenwerking bij uw werknemers, met als gevolg een hogere employee satisfaction binnen uw bedrijf. Met tegelijk een betere policy enforcement en controle door uw IT afdeling.

 

 

Geschreven door Thomas Vandeput, Team Unit Manager bij AXI

Stuur ons uw reactie

 

We laten ons graag inspireren