Omnichannel retailoplossingen

AXI maakt retailers klaar voor de toekomst

 

AXI zorgt ervoor dat retailketens snel kunnen inspelen op de grote veranderingen die de retailbusiness ondergaat. Wij stellen retailers in staat om omnichannel te worden, de klantenbinding te versterken, betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Onze portfolio verbindt e-commerce met de fysieke winkel en wordt continu vernieuwd en uitgebreid op basis van de input van gebruikers en trends in de retailmarkt.

Afbeelding
Vrouw op roltrap in shoppingcenter
Image frames

De nieuwste omnichannel retail oplossingen. Snel uitgerold.

 

Met onze omnichannel retail oplossingen stellen we retailers in staat om flexibel mee te bewegen met de trends in de markt en de interne ontwikkelingen binnen de retailorganisatie.

 

 

AXI Retail Omnichannel Solutions

AXI Retail Cloud Suite

Gebruiksgemak, continue doorontwikkeling, perfecte integratie met uw webshop zijn de sleutelwoorden van onze omnichannel point of sale oplossing. 

Lees meer

GRIP – Contract Management

GRIP is het softwarepakket voor het managen van inkoopcontracten en inkoopcondities. GRIP helpt u om uw contracten te beheren en de opbrengsten uit bonussen e.d. door te rekenen.

Lees meer
Axi frame
axi

eBook

De toekomst van de supermarkt

 

Hoe zal de supermarkt van de toekomst eruit zien? Hoe kan technologie helpen om processen efficiënter te maken? Hoe kunnen we klanten meer aan ons binden? 

 

In dit eBook geven we een antwoord op al uw vragen aan de hand van tien trends waar u niet omheen kunt. Onze AXI consultants kunnen daarbij ondersteunen dankzij hun ervaring én door talrijke gesprekken en projecten bij retailers.

AXI Retail Innovation Summit 2022 

 

Het kopergroene NEMO Science Museum, dat pront boven het Oosterdok in Amsterdam uitsteekt, brengt dagelijks wetenschap en technologie op een interactieve manier samen.

 

Op 6 oktober 2022 werd deze plek nog net dat beetje specialer: de AXI Retail Innovation Summit 2022 vond er plaats en inspireerde meer dan 100 aanwezigen over de rol van duurzaamheid en innovatie in de retailsector.

Bekijk de aftermovie van de AXI Retail Innovation Summit 2022

Please accept marketing-cookies to watch this video.

AXI Gebruikersdag 2022 - AXI Retail Cloud Suite

 

Elk jaar nodigen we onze retailklanten uit op een bijzondere dag. Dit jaar was dat bij de Bierbrouwerij de Koningshoeven La Trappe Trappist in Berkel-Enschot. Het werd een dag om bij te praten, te ontdekken, te proeven én elkaar weer in real life te ontmoeten.

 

Beleef het mee in deze korte aftermovie.

Bekijk de aftermovie van de AXI Retail Cloud Suite klantendag 2022

Please accept marketing-cookies to watch this video.

TESTIMONALS

Ontdek wat Nederlandse en Belgische retailers vinden van AXI's Retail Cloud Suite

 

Tijdens de retail gebruikersgroep op 23 maart 2022 vroegen we aan enkele van onze klanten wat zij vinden van de samenwerking met AXI.

 

Benieuwd naar de ervaring van De Bijenkorf, Colruyt Group, Dille & Kamille, Ijsvogel retail & Intergamma?