AXI RStudio
10/06/2022

AXI spreekt op de RStudio Conference in Washington

Ontdek wat R en RStudio te bieden hebben tijdens dit live event van maandag 25 juli tot en met donderdag 28 juli 2022.

 

Of u nu een toegewijde open source-gebruiker bent of één van de vele data scientists die RStudio met R en Python gebruiken, rstudio: conf 2022 is dé plek om de internationale R-community samen te brengen en de vaardigheden aan te scherpen.

 

Naast een reeks workshops, een inspirerende line-up van sprekers heeft de conference ook een paar verrassingen in petto.

Ook AXI is van de partij, collega's Joran De Wilde, Data Scientist, & Thomas Wouters, Business Development Manager, zullen naar Washington reizen om het AXI Analytics & Insights team te vertegenwoordigen.

 

Ontdek de AXI Demo-Talk

Het AXI Analytics & Insights team bouwde voor haar klant een portaal om beter inzicht te creëren in hypotheek beleggingsportefeuilles. Het portaal is gebouwd met een Shiny applicatie die in de Azure App Service draait, met plumber API's serving portfolio rapporten en built-in Power BI rapporten met overzichtelijke en goed te onderhouden dashboards.

 

Het voorbije jaar zagen we veel goede content over hoe we Tableau met RStudio Connect kunnen combineren. Tijdens de AXI Demo-Talk geven we nuttige antwoorden aan Power BI gebruikers die ook met RStudio willen werken en geven we een deep-dive op basis van een interessante klantencase. 

 

"Wanneer Microsoft zelf zegt: 'We wisten niet hoe we dit moesten doen', dan weet je dat je een goed onderwerp hebt om te pitchen op Rstudio Conf ;-)" - zei Thomas Michem, Data Architect bij AXI. 

U hoeft natuurlijk niet helemaal naar Washington te reizen om dit congres mee te volgen

 

Er wordt een livestream van het rstudio conf 2022 voorzien, zo kan u vanuit Nederland of België comfortabel naar de talks kan kijken.

 

Meer informatie over de streaming en inschrijvingen worden binnenkort gecommuniceerd. 

Praktische details

  • Datum: Van maandag 25 juli tot en met donderdag 28 juli
  • Locatie: Gaylord National Resort & Convention Center in Washington DC of online via een live-stream
  • Doelgroep: Data science managers, Business Intelligence managers, Data analisten en Data Scientists 
  • Taal: Het congres is in het Engels
  • Kosten:  De livestream kunt u kosteloos meevolgen
  • Voor info: Neem contact op met Thomas Wouters