AXI Self checkout retailers
07/09/2018

AXI Self-checkout speelt in op veranderende retailomgeving

Met de nieuwe self-checkout gaat AXI een stap verder dan wat er reeds op de markt is. Naast het knappe UX design zijn er alternatieve betaalmogelijkheden toegevoegd, zoals Payconiq, OK en Tikkie.

 

 

‘Als ICT partner voor de retail zorgen we er voor dat retailers snel kunnen inspelen op de grote veranderingen die de business ondergaat. Om de consument - die steeds meer zelf wil doen - beter te bedienen, hebben we een self-checkout toegevoegd aan ons POS assortiment, zegt Mike Snepvangers, commercieel directeur bij AXI.

 

De self-checkout faciliteert dat klanten zelf hun producten kunnen scannen en afrekenen. Het scannen kan gebeuren tijdens het winkelen via een selfscan app of aan de self-checkout kassa.
Snepvangers: ‘In de supermarkt is een self-checkout ondertussen heel gewoon. Wij menen dat een self-checkout ook in de non-food toepasbaar is. Je ziet al varianten bij internationale ketens zoals Decathlon, Ikea en McDonalds.’

 

 

De AXI self-checkout vervolledigt het uitgebreide POS assortiment van AXI

 

Snepvangers: ‘De self-checkout is een nieuwe front-end, zoals we ook al een supermarkt, non-food en horeca kassa hebben. Mobility zat al langer in ons assortiment: de AXI RS kassa is eveneens verkrijgbaar op een PDA en we hebben ook een selfscan app, waarbij de klant op zijn mobiele telefoon producten kan scannen. Alles is geïntegreerd en werkt naadloos samen.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw retailketen of een demonstratie van de AXI Self-checkout? Mail dan naar Mike Snepvangers.