AXI Teambuilding weekend 2019
10/10/2019

AXI teambuilding weekend in Valkenburg

Op 4 en 5 oktober 2019 vond het AXI teambuilding event plaats in Valkenburg. Collega Tim Cassauwers vertelt graag wat hij vond van dit weekendje weg met collega's.

 

 

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019 genoten AXI medewerkers van AXI van een geslaagd 'M'eat,Play, Sleep, Repeat' teambuilding event in het Nederlandse Valkenburg.

 

Dat ik er eigenlijk niet al te veel zin in had, want ach, zo’n event met 300 anderen, wat kan daar nou aan zijn. Dat ik toch maar ging, mijn netwerkcapaciteiten konden nog wel wat training gebruiken. En dat je alles een kans moet geven, ’t was tenslotte ook een beetje nieuw voor mij.
Dat het veel meer werd dan dat. Na twee dagen onderdompelen in AXI-vibe, leek het zelfs of m’n eigen AXI-vibe toen pas startte. Zo voelde het althans. 

 

De vlaai was zeker oke, de koffie ook en ik zou willen zeggen dat de speech dat ook was. Maar de kledingwissel die ik efficiënt voor ogen had, nam net 2 minuten te veel in beslag. Deurtje op slot. Gelukkig ben je als AXI-aan -  blijkbaar - nooit alleen. Netwerken, meneer? Check! 

 

Qua activiteiten was er trouwens voor elk wat wils: creatief, sportief, avontuurlijk, … Bizar dan ook dat ik bij het grotbiken plots het grootste deel van m’n team tegenkwam! Of het turen op het achterwerk van een teamgenoot nu een meerwaarde was, weet ik niet, maar we hadden op z’n minst wat om over te praten. Maar the best was yet to come, denk ik toch.

 

“Zet u hier even bij.” Ik was verdwaald, lichtelijk, m’n team verloren bij het opscheppen van de maaltijd, en werd gelonkt door een van de laatkomers van eerder die dag. Plots werd Gents de voertaal, om nadien over te vloeien in gevarieerde Nederlandse klanken. Wacht even? Waarom was ik nu weer gekomen? De dansvloer stroomde (mega)snel vol, en bleef dat ook tot het laatste danssignaal was gegeven. Daarna kabbelde de nacht nog een hele tijd verder trouwens, door Valkenburgse kroegen, en, zoals dat gaat in een kleine wereld, kom je overal wel iemand tegen. AXI was Valkenburg, voor even, en niet andersom.

 

De voormiddag was er ook nog wat. Een activiteit. Een ontbijt. Een middagmaal. Niet per sé in die volgorde. Die waren ook leuk, ideaal als verderzetting van de vorige dag en nacht, maar de beperkte slaap kan m’n geheugen wat in de war sturen uiteraard.

 

In elk geval was het een geweldige tweedaagse. Een loslater en losmaker voor mezelf, een reden om AXI-aan te blijven en me gelanceerd te voelen.

 

Of om het kort te stellen: Veel gebabbeld, veel gelachen, goed gegeten, weinig geslapen. Kortom, doel bereikt (denk ik dan).

 

 

Geschreven door Tim Cassauwers, Project Leader @ AXI

Check hier de aftermovie

Please accept marketing-cookies to watch this video.
Aftermovie AXI Teambuilding Weekend in Valkenburg 2019
Afbeelding
AXI Teambuilding Valkenburg 2019 1
Afbeelding
AXI Teambuilding Valkenburg 2019 2
Afbeelding
AXI Teambuilding Valkenburg 2019 3