Hybrid cloud oplossingen en managed services

Om uw organisatie ‘cloud ready’ te maken, reiken we de juiste inzichten aan. We kijken verder dan de techniek. We focussen op de cloud adoptie binnen uw organisatie. En daar stopt het niet. Dankzij onze end-to-end aanpak wordt niet alleen de 'best match' cloud roadmap uitgetekend maar kunt u ook rekenen op de perfecte begeleiding bij uw cloud migratieproject.

 

Kies de 'perfect match' tussen managed private, hybrid en public cloud. AXI begeleidt u bij de opzet van een flexibel hybrid cloud platform en architectuur.

 

Cloud ready. Altijd op basis van gefundeerd advies.

 

 

Ik wil meer informatie

Afbeelding
hybrid cloud
Logo axi strategy

Welke cloud kiest u voor uw data en applicaties?

Ontdek AXI's hybrid cloud oplossingen en services

 

 

IT infrastructuur

 

AXI is de ICT infrastructuur partner van honderden bedrijven, overheidsinstellingen en zorginstellingen.

 

We helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing en de vlotte integratie in uw bestaande IT omgeving. We zetten daarvoor marktleidende technologieën in en werken intensief samen met onze vendors. Altijd kiezen we voor een persoonlijke service.

 

 

On-Premises Infrastructure

 

We hebben de knowhow in huis om uw on-premises datacenter op te zetten, te optimaliseren en te beveiligen.

 

De focus ligt op server- en storage hardware, consolidatie, virtualisatie en - standaardisatie, datacenter networking, backup/restore, security en beheer.

 

Omdat uw datacenter omgeving bedrijfskritisch is, zorgen we ervoor dat de migratie naar nieuwe platformen of de uitbreiding van bestaande omgevingen zonder onderbrekingen verloopt voor uw medewerkers.

 

 

Sneller en flexibeler schakelen in de hybrid cloud

 

IT teams staan onder grote druk om oplossingen snel, tegen lage kosten en zonder risico’s te leveren aan de business.  Als cloud expert helpen we bij het uitstippelen van uw toekomstgerichte hybrid cloud strategie.

 

We bieden managed private, hybrid en public cloud oplossingen aan op maat van uw organisatie. We zijn groot en klein genoeg om het verschil te maken met een unieke mix aan oplossingen, lokale ondersteuning en betaalbare services. Voor het beheer van uw on-premises en hybrid data center bieden we ook managed IT services. Met duidelijke afspraken die we samen vastleggen in een service level agreement.

Maak kennis met de verschillende cloud mogelijkheden

AXI Cloud

Via de gefaseerde overstap van on-premise naar de AXI Cloud maken we uw IT omgeving flexibel en schaalbaar. Tegelijk zorgen we ervoor dat uw private cloud naadloos kan aansluiten op de publieke cloud. Op deze manier combineert u hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en beveiliging met de hyperscale mogelijkheden van de public cloud.

 

Lees meer

On-Premises Cloud

Door op uw eigen locatie gebruik te maken van het HPE GreenLake platform in combinatie met de AXI managed cloud services, kunt u direct ‘cloud alike’ voordelen ervaren zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en consumption based IT. Het platform omarmt on-premise hardware, de public cloud en edge computing. Als gebruiker kiest u waar u de workloads plaatst. U betaalt alleen wat u gebruikt. 

 

Lees meer

Managed Hybrid Cloud services

Voor veel bedrijven is een managed hybrid cloud de beste oplossing. Met onze hybrid cloud aanpak en services helpen we bedrijven om stap-voor-stap te migreren naar de cloud. Om de hybrid cloud volledig te beheren en te optimaliseren, maken we gebruik van een centraal beheersplatform. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw private cloud naadloos integreert met public cloud services zoals Microsoft Azure.

 

Lees meer

Microsoft Azure Cloud

AXI helpt uw organisatie om de Azure cloud optimaal te benutten. Naast de opzet en het beheer van een schaalbare cloudinfrastuctuur, zijn we tevens specialist in Microsoft application modernization.

 

Lees meer

Axi frame

Ontdek AXI's Hybrid Cloud Advisor


Met de AXI Hybrid Cloud Advisor begeleidt AXI uw organisatie om een realistische en praktische roadmap naar de cloud vast te leggen.

 

Benieuwd? Ontdek AXI Hybrid Cloud Advisor in 3 minuten

Please accept marketing-cookies to watch this video.

De AXI Hybrid Cloud Advisor in detail

 

Gaat u de cloud uitdaging aan?

 

Cloud is een hot topic. Maar hoe past u het concreet toe binnen uw organisatie?

 

Met de AXI Hybrid Cloud Advisor willen we uw organisatie adviseren om een realistische en praktische roadmap naar de cloud vast te leggen.

 

Het resultaat? Deskundig advies dat volledig op maat is van uw organisatie, uw medewerkers, applicaties en infrastructuur. 

Ik wil meer weten over AXI's hybrid cloud oplossingen en managed services

 

Wij contacteren u zo snel mogelijk

Bekijk eens een on-demand sessie rond hybrid cloud

Maak kennis met AXI's Hybrid Cloud Advisor

On-demand webinar

Organisaties dienen tijdens hun ‘reis naar de cloud’ goed de afweging te maken tussen kosten, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.  Gaat u de cloud uitdaging aan?
Meer info