We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
hybrid cloud
Logo axi strategy

Hybrid Cloud

Onze managed ICT services richten zich op de optimalisatie en het beheer van uw datacenter, workplace en netwerkomgeving.

 

We zetten marktleidende technologieën in en werken intensief samen met onze vendors. Altijd kiezen we voor een persoonlijke service.

IT infrastructuur

 

AXI is de ICT infrastructuur partner van honderden bedrijven, overheidsinstellingen en zorginstellingen.

 

We helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing en de integratie in uw bestaande IT omgeving.

On-Premises Infrastructure

 

We hebben de knowhow in huis om uw on-premises datacenter op te zetten, te optimaliseren en te beveiligen.

 

De focus ligt op server- en storage hardware, consolidatie, virtualisatie en - standaardisatie, datacenter networking, backup/restore, security en beheer.

 

Omdat uw datacenter omgeving bedrijfskritisch is, zorgen we ervoor dat de migratie naar nieuwe platformen of de uitbreiding van bestaande omgevingen zonder onderbrekingen verloopt voor uw medewerkers.

Sneller en flexibeler schakelen in de hybrid cloud

 

IT teams staan onder grote druk om oplossingen snel, tegen lage kosten en zonder risico’s te leveren aan de business.  Als cloud expert helpen we bij het uitstippelen van uw toekomstgerichte hybrid cloud strategie.

 

We bieden managed private, hybrid en public cloud oplossingen aan op maat van uw organisatie. We zijn groot en klein genoeg om het verschil te maken met een unieke mix aan oplossingen, lokale ondersteuning en betaalbare services. Voor het beheer van uw on-premises en hybrid data center bieden we ook managed IT services. Met duidelijke afspraken die we samen vastleggen in een service level agreement.

Cloud ready. Altijd op basis van gefundeerd advies

 

In de meeste bedrijven en organisaties worden IT teams opgeslorpt door operationele taken, waardoor het aan tijd of voldoende kennis ontbreekt om een digitaal transformatieplan op te maken.  

 

AXI treedt op als partner voor uw digitale transformatie. Om uw organisatie ‘cloud ready’ te maken, reiken we de juiste inzichten aan. Onze architects gebruiken het enterprise architecture framework LeanIX om een goed passende cloud strategie te ontwikkelen. We kijken verder dan de techniek. We focussen op de cloud adoptie binnen uw organisatie.

Maak kennis met de verschillende cloud mogelijkheden

AXI Cloud

Via de gefaseerde overstap van on-premise naar de AXI Cloud maken we uw IT omgeving flexibel en schaalbaar. Tegelijk zorgen we ervoor dat uw private cloud naadloos kan aansluiten op de publieke cloud. Op deze manier combineert u hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en beveiliging met de hyperscale mogelijkheden van de public cloud.

 

Lees meer

On-Premises Cloud

Door op uw eigen locatie gebruik te maken van het HPE GreenLake platform in combinatie met de AXI managed cloud services, kunt u direct ‘cloud alike’ voordelen ervaren zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en consumption based IT. Het platform omarmt on-premise hardware, de public cloud en edge computing. Als gebruiker kiest u waar u de workloads plaatst. U betaalt alleen wat u gebruikt. 

 

Lees meer

Managed Hybrid Cloud services

Voor veel bedrijven is een managed hybrid cloud de beste oplossing. Met onze hybrid cloud aanpak en services helpen we bedrijven om stap-voor-stap te migreren naar de cloud. Om de hybrid cloud volledig te beheren en te optimaliseren, maken we gebruik van een centraal beheersplatform. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw private cloud naadloos integreert met public cloud services zoals Microsoft Azure.

 

Lees meer

Microsoft Azure Cloud

Als Microsoft Gold Datacenter, Microsoft Gold Cloud Platform en Microsoft Gold Cloud Productivity Partner helpen we uw organisatie om de Azure cloud optimaal te benutten. Naast de opzet en het beheer van een schaalbare cloudinfrastuctuur, zijn we tevens specialist in Microsoft application modernization.

 

Lees meer

Axi frame

Bekijk AXI's on-demand aanbod rond Hybrid Cloud oplossingen en diensten

Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Peter

AXI’s Hybrid Cloud Advisor voor een perfecte cloud journey

Organisaties dienen tijdens hun ‘reis naar de cloud’ goed de afweging te maken tussen kosten, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. 

 

Via de AXI Hybrid Cloud Advisor service wil AXI u adviseren bij de best passende cloud benadering en helpen bij de voorbereidingen om op een gestructureerde en gefaseerde manier het cloudverhaal aan te pakken.

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Ruben

Slimme IoT projecten opzetten dankzij het MS Azure Cloud platform

Dankzij intelligente IoT applicaties ontdekken bedrijven nieuwe manieren om processen efficiënter in te richten en meer inzichten te verkrijgen, kosten te besparen en nieuwe verdienmodellen te generen.

 

Word geïnspireerd om zelf na te denken over nieuwe IoT business cases met één duidelijk advies: begin klein en zonder grote risico’s.

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
HPE InfoSight webinar

Maak uw HPE datacenter sneller en proactiever dankzij HPE InfoSight

HPE InfoSight is een cloud-based beheertool, gebaseerd op artificial intelligence en machine learning, die het beheer van uw HPE server en storage omgeving naar een hoger niveau tilt.

 

Dankzij een correcte opzet van HPE InfoSight heeft u de perfecte intelligente, zelfbeherende oplossing in handen zodat u zich kunt focussen op andere zaken zoals innovatie en groei.

 

Bekijk nu het on-demand webinar en ontdek de voordelen van de intelligente cloud-based HPE InfoSight beheertool én welke services AXI u kan bieden om uw datacenter sneller en proactiever te maken.

Ik wil het on-demand webinar bekijken

Ontdek hoe AXI deze klanten geholpen heeft

Bebat AXI Customer
Case

Bebat migreert haar volledige IT infrastructuur naar de hybrid cloud

De on-premises hardware van milieuorganisatie Bebat was end-of-life. De keuze om opnieuw te investeren in eigen IT infrastructuur of te migreren naar de hybrid cloud drong zich op. Aangezien Bebat nog een stap verder wou gaan in het bedrijfszeker maken van haar IT omgevig was de keuze voor de tweede optie - migreren naar de hybrid cloud - snel gemaakt.

Foto: © Bebat - Koen Broos.

AXI & Constructiv in meeting
Case

Constructiv verbetert haar dienstverlening dankzij nieuwe storage oplossing

Om werkgevers en werknemers een zo goed mogelijke gebruikerservaring aan te bieden via de gespecialiseerde beheersapplicaties en om een verdere uitbreiding van de dienstverlening te ondersteunen, liet Constructiv zich door AXI begeleiden bij de implementatie van een volledig nieuwe storage oplossing.

AXI referentie Grant Thornton Belgium
Case

Grant Thornton Belgium kiest voor HPE Nimble Storage

Bij de vervanging van hun HPE storage infrastuctuur stond Grant Thornton voor de keuze tussen HPE 3PAR en HPE Nimble Storage. Met gebruik van RVT tools heeft AXI op basis van de huidige situatie de correcte inschatting gemaakt voor de toekomstige storage noden. Met het Adaptive Flash Storage platform van Nimble werd gekozen voor de beste oplossing qua performantie en capaciteit. De oplossing is bovendien eenvoudig uitbreidbaar.

AXI referentie OLVZ Aalst
Case

OLV Ziekenhuis Aalst standaardiseert haar storage omgeving met gebruik van HPE 3PAR technologie

Binnen het OLVZ Aalst werd gebruik gemaakt van NetApp en HPE 3PAR storage. Om het beheer van de storage-omgeving te vereenvoudigen en het ziekenhuis beter te beschermen tegen een eventuele disaster, koos OLVZ Aalst ervoor om integraal over te schakelen naar de nieuwste HPE 3PAR technologie.

AXI referentie AZ Heilige Familie
Case

Algemeen Ziekenhuis Heilige Familie implementeert storage oplossing met fiber connectie

Als storage architectuur koos het ziekenhuis voor het HPE 3PAR 8200 storage platform en fibre channel technologie. Initieel overwoog het ziekenhuis een 3tier opzet met gebruik van SSD, SAS en SATA schijven. Op advies van AXI is gekozen voor een mix van SSD en SAS schijven.

AXI referentie Imelda ziekenhuis
Case

Imeldaziekenhuis brengt zijn IT infrastructuur naar een hoger niveau

Omdat de traditionele infrastructuur niet meer beantwoordde aan de noden van een hyperverbonden wereld, heeft Imeldaziekenhuis op advies van AXI de stap gezet naar HPE Synergy, het HPE Composable Infrastructure platform van HPE. HPE Synergy is het eerste composable infrastructure platform dat vanaf de basis is ontworpen voor zowel traditionele als cloud-native applicaties. Binnen het ziekenhuis wordt de technologie, software en services van HPE Synergy gebruikt voor de bouw van een ultraresponsieve IT-infrastructuur die de applicatielevering versnelt.

AXI referentie AZ Sint-Lucas
Case

AZ Sint-Lucas Brugge beveiligt de patiënteninformatie en stroomlijnt de klinische workflows met Imprivata OneSign

Om patiënteninformatie veilig te kunnen delen en zorgmedewerkers snel toegang te geven tot de zorgapplicaties op de plaats van de behandeling, is AZ Sint Lucas Brugge overgestapt op de single sign-on oplossing van Imprivata. De Imprivata OneSign oplossing biedt niet alleen sterke authenticatie-opties, ze zorgt er ook voor dat de benodigde zorgapplicaties automatisch worden opgestart bij het inloggen met een badge.

AXI Referentie Jan Yperman
Case

Jan Yperman Ziekenhuis schakelt over op het HPE Synergy Composable Infrastructure Platform

Jan Yperman gunde de vernieuwing van haar centrale server infrastructuur aan AXI. Om het gunningsproces te versnellen en kosten te besparen, werkte Jan Yperman mee aan het lastenboek van de Roeselaarse ziekenhuisgroep AZ Delta. De scope van de aanbesteding omvatte de vernieuwing van servers, blades en blades enclosures, backup hardware en software, de bijhorende onderhoudscontracten en de ondersteuning.

Ophaalwagen van Fostplus
Case

De geslaagde digitale transformatie van Fost Plus dankzij een future-proof IT roadmap

AXI hielp Fost Plus met het opstellen van een future-proof IT roadmap om de IT-infrastructuur te optimaliseren en moderniseren en de business en IT efficiënter op elkaar af te stemmen.