Hybrid
Cloud

We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
hybrid cloud
Logo axi strategy

Onze managed ICT services richten zich op de optimalisatie en het beheer van uw datacenter, workplace en netwerkomgeving.

 

We zetten marktleidende technologieën in en werken intensief samen met onze vendors. Altijd kiezen we voor een persoonlijke service.

IT infrastructuur

 

AXI is de ICT infrastructuur partner van honderden bedrijven, overheidsinstellingen en zorginstellingen.

 

We helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing en de integratie in uw bestaande IT omgeving.

On-Premises Infrastructure

 

We hebben de knowhow in huis om uw on-premises datacenter op te zetten, te optimaliseren en te beveiligen.

 

De focus ligt op server- en storage hardware, consolidatie, virtualisatie en - standaardisatie, datacenter networking, backup/restore, security en beheer.

 

Omdat uw datacenter omgeving bedrijfskritisch is, zorgen we ervoor dat de migratie naar nieuwe platformen of de uitbreiding van bestaande omgevingen zonder onderbrekingen verloopt voor uw medewerkers.

Sneller en flexibeler schakelen in de hybrid cloud

 

IT teams staan onder grote druk om oplossingen snel, tegen lage kosten en zonder risico’s te leveren aan de business.  Als cloud expert helpen we bij het uitstippelen van uw toekomstgerichte hybrid cloud strategie.

 

We bieden managed private, hybrid en public cloud oplossingen aan op maat van uw organisatie. We zijn groot en klein genoeg om het verschil te maken met een unieke mix aan oplossingen, lokale ondersteuning en betaalbare services. Voor het beheer van uw on-premises en hybrid data center bieden we ook managed IT services. Met duidelijke afspraken die we samen vastleggen in een service level agreement.

Cloud ready. Altijd op basis van gefundeerd advies

 

In de meeste bedrijven en organisaties worden IT teams opgeslorpt door operationele taken, waardoor het aan tijd of voldoende kennis ontbreekt om een digitaal transformatieplan op te maken.  

 

AXI treedt op als partner voor uw digitale transformatie. Om uw organisatie ‘cloud ready’ te maken, reiken we de juiste inzichten aan. Onze architects gebruiken het enterprise architecture framework LeanIX om een goed passende cloud strategie te ontwikkelen. We kijken verder dan de techniek. We focussen op de cloud adoptie binnen uw organisatie.

De AXI Hybrid Cloud Advisor

 

Gaat u de cloud uitdaging aan?

 

Cloud is een hot topic. Maar hoe past u het concreet toe binnen uw organisatie?

 

Met de AXI Hybrid Cloud Advisor willen we uw organisatie adviseren om een realistische en praktische roadmap naar de cloud vast te leggen.

 

Het resultaat? Deskundig advies dat volledig op maat is van uw organisatie, uw medewerkers, applicaties en infrastructuur. 

Maak kennis met de verschillende cloud mogelijkheden

AXI Cloud

Via de gefaseerde overstap van on-premise naar de AXI Cloud maken we uw IT omgeving flexibel en schaalbaar. Tegelijk zorgen we ervoor dat uw private cloud naadloos kan aansluiten op de publieke cloud. Op deze manier combineert u hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en beveiliging met de hyperscale mogelijkheden van de public cloud.

 

Lees meer

On-Premises Cloud

Door op uw eigen locatie gebruik te maken van het HPE GreenLake platform in combinatie met de AXI managed cloud services, kunt u direct ‘cloud alike’ voordelen ervaren zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en consumption based IT. Het platform omarmt on-premise hardware, de public cloud en edge computing. Als gebruiker kiest u waar u de workloads plaatst. U betaalt alleen wat u gebruikt. 

 

Lees meer

Managed Hybrid Cloud services

Voor veel bedrijven is een managed hybrid cloud de beste oplossing. Met onze hybrid cloud aanpak en services helpen we bedrijven om stap-voor-stap te migreren naar de cloud. Om de hybrid cloud volledig te beheren en te optimaliseren, maken we gebruik van een centraal beheersplatform. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw private cloud naadloos integreert met public cloud services zoals Microsoft Azure.

 

Lees meer

Microsoft Azure Cloud

Als Microsoft Gold Datacenter, Microsoft Gold Cloud Platform en Microsoft Gold Cloud Productivity Partner helpen we uw organisatie om de Azure cloud optimaal te benutten. Naast de opzet en het beheer van een schaalbare cloudinfrastuctuur, zijn we tevens specialist in Microsoft application modernization.

 

Lees meer

Axi frame

Bekijk hier de on-demand sessies rond hybrid cloud

Slimme IoT projecten opzetten dankzij het MS Azure platform

On-demand sessie - AXI Cloud Event 2021

Dankzij intelligente IoT applicaties ontdekken bedrijven nieuwe manieren om processen efficiënter in te richten en meer inzichten te verkrijgen, kosten te besparen en nieuwe verdienmodellen te generen. Kortom, IoT maakt organisaties slimmer.
Meer info

Maak kennis met AXI's Hybrid Cloud Advisor

On-demand webinar

Organisaties dienen tijdens hun ‘reis naar de cloud’ goed de afweging te maken tussen kosten, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.  Gaat u de cloud uitdaging aan?
Meer info

Maak uw HPE datacenter sneller en proactiever dankzij HPE InfoSight

On-demand webinar

In dit webinar leert u de voordelen van de intelligente cloud-based HPE InfoSight beheertool kennen én ontdekt u welke services AXI u kan bieden om uw datacenter sneller en proactiever te maken.
Meer info