Welcome Days AXI
17/03/2022

AXI Welcome Days in Durbuy met de nieuwe medewerkers

Een testimonial van collega Griet Vervaeke, HR Consultant bij AXI. 

AXI Welcome Days waren echt een topper.

 

Zelf ben ik nog maar 4 maanden in dienst bij AXI en door de aanhoudende coronamaatregelen kwam ik nog niet in contact met heel veel mensen. Dit initiatief, de Welcome Days, heeft ervoor gezorgd dat mijn AXI-netwerk verruimd werd. Met 60 nieuwe medewerkers vertrokken we naar Durbuy. 

 

Vanaf het ontvangst (door een parkeerwachter ;-)) wist ik al onmiddellijk dat het een leuke tweedaagse ging worden. We werden verwelkomd in het prachtige hotel 'Le Sanglier' met koffiekoeken en vers fruitsap. Na 2u en half rijden was dit zeker welkom.

 

Als inleiding kregen we een intro van CEO Paul Peeters over het reilen en zeilen van AXI waarbij ook alle starters voorgesteld werden met een foto en 3 weetjes over zichzelf. Wie goed had opgelet, had een voorsprong, want na de lunch volgde er quiz over de interesses van onze medewerkers. 

 

Paul Welcome Days

 

De winnaar van de quiz kon een upgrade naar de suite kamer krijgen, we hadden er dus alle baat bij om fanatiek deel te nemen. Helaas, Ik heb jammer genoeg niet gewonnen maar de winnaars hebben er zeker en vast genoten ;-). 

 

Na een informatieve ochtend en een lekkere broodjes-en saladelunch mochten we ons gaan uitleven op het touwenparcours van Durbuy. We zagen direct wie de stoere waren, wie de gillers waren en wie liefst met beide voeten op de grond bleven. 

 

Durbuy

 

Na een frisse douche en zen-moment op de kamer werd de dag in stijl afgesloten met een heerlijk diner in restaurant La Brusserie van Wout Bru. En een dansfeest(je) in de club La Cave. 

 

Voor sommigen kwam het ontbijt heel vroeg op de dag ;). Na dat meer dan uitgebreide en stevig ontbijt (inclusief pannenkoeken, wafels en verse eitjes) konden we de dag starten met de Walk & talks. 

 

Walk & Talks zijn een begrip binnen AXI waarbij elke divisie directeur de kans krijgt om zijn producten, services en team voor te stellen. We werden ondergedompeld in de retail, public, finance, digital, admin en marketing & technologie-wereld. 

 

Dries Van Aevermaet

 

Na een heerlijke lunch begonnen we vol enthousiasme, en laatste energie, aan het Durbuy stadsspel waar we via foto's op zoek moesten naar QR-codes. Helaas was ik niet bij de winnaars, maar de snelle escape-roomers onder ons konden genieten van een lekkere fles champagne.

 

axi

"Ik kijk met een leuk gevoel terug op deze tweedaagse in Durbuy en ben heel benieuwd wat AXI nog in petto heeft voor de komende jaren. " 

 

Bekijk de aftermovie

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Ook zin in een droomjob bij AXI?

 

Klik hier voor meer details.