AXI op Big Data Expo
21/09/2023

AXI als Posit Full Service Certified Partner op de Big Data Expo 2023

Voor het tweede jaar op rij trokken de AXI BI-experten op dinsdag 12 en woensdag 13 september richting Utrecht om deel te nemen aan de Big Data Expo 2023. Deze tweedaagse beurs is het platform voor kennisdeling en netwerking rond datavisualisatie, data security, AI en cloud computing. Je kon ons vinden op de beursvloer en in de presentatieruimtes met de data science sessie “Data Science & Posit in het Belgische Jessa ziekenhuis”.

 

Waar vind je die big data?

 

Wie op zoek is naar slimme dataoplossingen en een rendementsverhoging wenst te realiseren, moest een kijkje komen nemen op de Big Data Expo. “Datavisualisatie kan verborgen kansen en mogelijkheden onthullen door trends en patronen in gegevens te identificeren. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe strategieën en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.”, zo zegt Thomas Wouters, Business Development Manager bij AXI. “Wij helpen organisaties met de echte kracht van data science dat zich vertaalt in voorspellende analyses en simulaties waarmee je processen kunt optimaliseren en kosten sterk kunt reduceren.”

Afbeelding
Big Data Expo AXI
Afbeelding
Big Data Expo AXI

Eén adres voor al uw data-uitdagingen

 

“Accelerate your business with data.” De beurs begon met een inspirerende openingssessie over het belang van data-analyse voor zakelijke besluitvorming, innovatie en maatschappelijke vooruitgang. Inzichten werden gedeeld over de nieuwste ontwikkelingen in data science en benadrukten de rol van ethiek en privacy. Collega Andre Geertse, BI Consultant bij AXI, stond paraat op de stand om de bezoekers te woord te staan met hun vragen. “Wat zo fijn is aan deze beurs is dat je kan connecteren met vakgenoten, je brengt de bezoekers iets bij en leert zelf ook bij over de brand new datatools”.

axi

Posit & AXI

 

 

Als een van de eerste Posit Full Service Certified Partners in Nederland en België biedt AXI open source en enterprise data science software oplossingen van Posit (voorheen Rstudio) aan om betere inzichten uit uw bedrijfsdata te halen, data visueel weer te geven en die data op een eenvoudige manier te delen met betrokkenen.

AXI on stage: Data Science & Posit bij het Belgische Jessa ziekenhuis

 

Aan de hand van een concrete klantcase bij het Belgische Jessa ziekenhuis legde Thomas Wouters, Account Manager bij AXI samen met Annick Daniels, Wetenschapper bij Jessa, tijdens hun break-out sessie uit hoe Jessa ziekenhuis, het op één na grootste ziekenhuis van Limburg, dankzij het gebruik van het modulaire Posit Connect platform op een eenvoudige en veilige manier, met de benodigde security & authenticatie, een oncologie-applicatie met talrijke dashboards veilig en eenvoudig kan delen met alle betrokkenen.

Afbeelding
Presentatie op Big Data Expo AXI

Business Intelligence bij AXI

 

Data verzamelen en vlot en efficiënt kunnen delen met alle stakeholders is niet vanzelfsprekend maar zeer waardevol in deze tijden. Net zoals Jessa ziekenhuis zijn andere ziekenhuizen druk in de weer met het correct verzamelen van data volgens de juiste security richtlijnen en het verspreiden ervan. AXI helpt u bij de visualisatie van alle beschikbare data dankzij de marktleidende business intelligence en data science oplossingen van Oracle, Posit (voorheen RStudio), Power BI en Tableau.

 

Meer informatie