AXI en Indufin
02/02/2017

Investerings- maatschappij Indufin bouwt mee aan de verdere uitbouw van AXI

Investeringsmaatschappij Indufin verstrekt AXI het nodige kapitaal om verder te groeien. Naast Indufin zijn de aandelen in handen van het AXI management en talrijke AXI medewerkers.

 

 

De financiële inbreng van Indufin zal ons toelaten verder te groeien binnen onze focusmarkten in België en Nederland. Om onze klanten nog beter te bedienen, zal stevig worden geïnvesteerd in nieuwe oplossingen, services en extra medewerkers.

 

'Verder bouwen aan de toekomst met behoud van het hoge kwaliteitsniveau. Dit blijft primordiaal voor ons.', stelt Paul Peeters, CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur. ‘We hebben de ambitie een nog sterker kwaliteitsmerk te worden. Dankzij deze management buy-out is de continuïteit voor onze klanten en medewerkers alvast gewaarborgd.'

 

Met de intrede van Indufin als nieuwe aandeelhouder wordt zowel de Directie als de Raad van Bestuur van AXI NV/BV vernieuwd. De bestuurdersmandaten worden opgenomen door: Paul Peeters (CEO en tevens voorzitter van de Raad van Bestuur), Sara De Merechy (CFO), Frederik Riebbels en Els De Bie (Public), Marc Janssens (IT Services en Infrastructuur), Joost den Ouden (Retail) en Michel Petrusma (Business Software Solutions).

 

Michel Ballière en Dirk Noens leggen hun mandaat neer als bestuurder, maar blijven erg nauw betrokken bij strategische en business development trajecten.