AXI Customer FacZo AXI Purchase to Pay
04/04/2023

Nederlandse zorgprofessionals kopen efficiënter in met de AXI Purchase to Pay software

FacZo werkt met de AXI Purchase to Pay software om het inkoop- en facturatieproces voor haar zorgprofessionals gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken

 

 

FacZo, een samenwerking tussen Reinier Van Arkel en GGZ Oost Brabant, is een Nederlandse facilitaire regieorganisatie binnen de zorg. Het achterhaalt welke behoeften zorgprofessionals hebben en faciliteert hen opdat ze de nodige werkingsmiddelen hebben om dagelijks hun werk te kunnen uitoefenen.  

 

 

Vanuit de motivatie om kwalitatiever en efficiënter te werken en meer bestelgemak te geven aan zorgprofessionals, ging FacZo in zee met AXI voor de ontwikkeling van een oplossing met maximale automatisatie en intuïtief gebruiksgemak in het aankoop- en facturatieproces.

 

‘Vroeger ging het bestelproces nog gepaard met heel wat handelingen en werd er veel gewerkt op papier’, zo verklaart Michel Petrusma, Sales Directeur bij AXI. ‘AXI digitaliseerde het proces en implementeerde de AXI Purchase to Pay softwareoplossing. Hierdoor loopt het proces eenvoudiger, gebruiksvriendelijker, (kosten)efficiënter, …’ ‘Een opmerkelijk voordeel is ook dat AXI Purchase to Pay gekoppeld werd met systemen van derden, zoals het financiële systeem’, zo vult Hans de Laat, Manager Bedrijfsvoering en Inkoop bij FacZo, aan.  

Luister naar het verhaal van Hans de Laat, Manager Bedrijfsvoering en Inkoop bij FacZo en Michel Petrusma, Sales Directeur bij AXI.  

De klant aan het woord

Please accept marketing-cookies to watch this video.

AXI Purchase to Pay: intelligente inkoopsoftware 

AXI Purchase to Pay ondersteunt al uw vestigingen en afdelingen bij het stroomlijnen en automatiseren van uw inkoopprocessen, van bestelaanvraag tot en met betaling. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht, een betere controle en kan u efficiënter werken. Bovendien bespaart u kosten. Interessant om weten, AXI Purchase-to-Pay kan gekoppeld worden met andere systemen waarmee u werkt.

 

Ontdek AXI Purchase to Pay