Ontdek de data science software oplossingen van Posit

Data science oplossingen voor medewerkers, teams en de volledige organisatie

 

 

Om betere inzichten uit uw bedrijfsdata te halen en data visueel weer te geven kunt u rekenen op de open source en enterprise data science software oplossingen van Posit (voorheen RStudio). 

 

De echte kracht van data sience vertaalt zich in voorspellende analyses en simulaties waarmee u processen kunt optimaliseren, kosten sterk kunt reduceren of de klantbeleving kunt optimaliseren.

 

Ga aan de slag met de open source programmeertalen R en Python om betrouwbare voorspellingen te doen op basis van uw waardevolle bedrijfsdata.

Ik wens meer informatie
Header logo

3 reden waarom AXI kiest voor Posit

 

Als eerste Posit Full Service Certified Partner in Nederland en België biedt AXI de Posit open source en enterprise data science oplossingen en services aan.

 

 1. AXI zet voor ‘Serious Data Science’ in op R én Python, wereldwijd erkende programmeertalen voor data-analyse, die bijzonder gebruiksvriendelijk zijn voor zowel developers als voor business users.
 2. Positmarkleider in open source en enterprice data science software oplossingen, beschikt over een grote user community en biedt organisaties de mogelijkheid om zowel R als Python dataproducten te maken, te delen en te centraliseren binnen de eigen organisatie. 
 3. De data science software oplossingen van Posit staan garant voor krachtige analyses, inzichten en beslissingen voor medewerkers, teams én de volledige organisatie.
AXI Partnership met Posit

AXI & Posit

Als eerste Posit Full Service Certified Partner in Nederland en België biedt AXI de Posit open source en enterprise data science oplossingen en services aan.

 

Het AXI Analytics & Insights team biedt training-, implementatie-, beheer- en ontwikkelingsservices aan om klanten te helpen succesvol te zijn met R en Python.

 

AXI helpt organisaties bij:

 

 • de opzet en de evaluatie bij een 45-dagen trial versie. We helpen bij het maken van de juiste configuratie en zorgen voor een duidelijk architectuurplaatje met de nodige integraties binnen uw omgeving.
 • de aankoop van de benodigde licenties, de installatie, de monitoring en het beheer via onze support desk.
 • het organiseren van trainingen en het aanbieden van ondersteuning voor u en uw team.

“Zelf zijn we al jaren actief met de open source programmeertalen R en Python voor onze klanten. We merken steeds meer dat klanten hier ook zelf mee aan de slag willen. 

 

De Posit Team oplossingen zorgen ervoor dat we dit voor onze klanten ook snel kunnen realiseren.” 

 

Thomas Michem, Business Unit Manager Analytics en Insights bij AXI.

 

Met behulp van de innovatieve Posit Team oplossingen kunnen data scientists zich vanaf nu 100% focussen op hun core business, kunnen business users voortaan ook betrokken worden in de analyse via eenvoudige interfaces en kunnen IT’ers vlot een platform hosten.

Posit Team | Kies uit een modulair platform

Posit Connect

Deel uw data-driven apps en rapporten moeiteloos met Posit Connect en kijk verder dan spreadsheets, screenshots en BI-tools.

 

Posit Connect is het publicatieplatform en de content hub voor het werk dat door data science teams gecreëerd wordt. Het delen van Shiny applicaties, R Markdown rapporten, Plumber API’s, dashboards, plots, Jupyter Notebooks en interactieve Python content als Dash, Flask, Streamlit en Bokeh, alles op een gebruiksvriendelijke plaats. Met druk-op-de-knop publishing vanuit de Posit IDE, scheduled execution van rapporten en flexibele security policies om op maat van een organisatie de benodigde inzichten beschikbaar te maken.

Posit Workbench

Centraliseer al R en Python ontwikkeling op één plek om de samenwerking te faciliteren.

 

 

 

Posit Workbench is de voorkeursomgeving voor data analyse en geïntegreerde ontwikkelingsomgeving voor professionele R gebruikers en data science teams die R en Python gebruiken. Posit biedt deze teams een omgeving om samenwerking, gecentraliseerd beheer, opvolging, security, support etc. te organiseren om op grote schaal te kunnen opereren.

Posit Package Manager

Eenvoudig R en Python packages beheren met Posit Package Manager.

 

 

 

Posit Package Manager is de respository management server om R&Python packages te centraliseren en te organiseren voor alle teams en departementen binnen uw hele organisatie. Het biedt offline toegang tot CRAN, automatiseert CRAN syncs, en staat u toe local packages te delen, toegang te bepalen, en zoekt mee naar packages en meer. Betrouwbaar en consistent beheer voor data science teams die R&Python gebruiken.

Axi frame

FAQ's - Posit data science oplossingen

 • Ik maak reeds gebruik van Microsoft Power BI, Cognos en/ of Tableau. Wat kan ik met Posit nog meer?

Terwijl Power BI & Tableau drag-and-drop tools zijn kunt u binnen Posit coderen met Python & R. Dankzij deze code-based toepassing kunt u veel complexere en krachtigere berekeningen en voorspellingen realiseren.

 

 • Wat is het verschil tussen RStudio Open Source producten en Posit Team producten?

De Rstudio Open Source producten bieden een goede start maar met deze open source producten stuit u - nu op later - vast en zeker op beperkingen. Posit Team bestaat uit de Posit Workbench, Posit Connect & Posit Package Manager en dit pakket aan oplossingen biedt u meer uiteenlopende functionaliteiten aan.

 

 • Hoe ziet het licentiebeheer van Posit eruit?

Voor Posit betaalt u een jaarlijkse kost. U kunt het volledige Posit Team pakket aankopen maar het is ook mogelijk om slechts één product aan te kopen. De upgrade naar meerdere users kan flexibel doorgevoerd worden. 

 

 • Hoe kan ik samenwerken met collega’s aan data science projecten?

Wanneer u gebruik maakt van Posit Workbench gaat dit heel vlot. U kunt dit vergelijken met platformen zoals Google Drive waar u met meerdere gebruikers op hetzelfde document kunt samenwerken.

 

 • Hoe deel ik mijn analyses met eindgebruikers?

Met Posit Connect kunt met één klik op de knop rapporten & dashboards delen met de buitenwereld. U heeft de keuze of u deze enkel met medewerkers en/of externen deelt.

AXI's events rond Business Insights

Ik wens meer informatie over Posit Team

 

Bent u op zoek naar een manier om uw via R en Python verkregen data-inzichten eenvoudig en efficiënt te delen en te centraliseren? Neem dan contact op met AXI.