AXI Careers

Werken bij AXI

 

Wij werken voor bedrijven en organisaties die de ambitie hebben om business uitdagingen goed aan te pakken. We bedenken, ontwikkelen en implementeren toekomstgerichte ICT oplossingen. Op maat van de klant. Onze echte kracht is de gedrevenheid om de best mogelijke service te leveren.

 

Voor onze klanten zijn we geen leverancier. We zijn een strategische partner die retailers, overheidsinstellingen en zorginstellingen helpt om hun digitale strategie te realiseren. Om die reden kijken we uit naar juniors, mediors en experts die agile, betrokken, proactief en resultaatgericht werken. Tijdens een oriënterend gesprek bekijken we samen of jouw ambities matchen met die van ons.

Ontdek het AXI Talent Program 2022

 

Hey young graduate. Bij AXI zijn we continu op zoek naar young professionals met een afgeronde universitaire of hogeschool studie en maximaal twee jaar werkervaring.

 

Dankzij het AXI Talent Program leer je AXI pas echt goed kennen én leren wij jouw drive kennen.

 

Na afloop van het uitdagende programma nodigen we je samen met alle andere young graduates uit op de AXI Welcome Days in Durbuy. Fun verzekerd.

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Afbeelding
Sales & Pre-sales aan het werk

Sales & Pre-sales

5 open jobs
Afbeelding
Developer aan het werk

Software development

9 open jobs
Afbeelding
Servicedesk medewerker aan het werk

Servicedesk

2 open jobs
Afbeelding
Consultants aan het werk

Consultancy

5 open jobs
Afbeelding
Medewerkers die aan een project werken

Project Management

2 open jobs
Afbeelding
Foto van een werkende collega

Infrastructure & System Management

1 open job
Afbeelding
Collega's in een meeting

Operations

2 open jobs

Bekijk alle openstaande vacatures per locatie

Product Owner P2P

Medior
Willebroek

Als Product Owner Purchase-to-Pay binnen onze afdeling Financial Services ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van onze visie omtrent het aankoopdomein. Jij onderzoekt hoe onze applicaties hier toe kunnen bijdragen.

Solution Sales Microsoft Development

Medior
Gent | Willebroek

Als Solution Sales Microsoft Development binnen onze afdeling “Digital Transformation” verken je de situatie bij onze prospecten en klanten en vertaal je hun behoeften naar onze AXI Microsoft oplossingen. 
 

Oracle Developer Analyst

Medior
Willebroek

Als technical analyst en software developer bouw je mee aan een grootschalig en ambitieus project voor de Belgische FOD Justitie. Je ontwikkelt nieuwe features en doet aanpassingen op de bestaande oplossing. 

Service Level Manager

Medior
Breda | Willebroek

Als Service Level Manager zorg je er niet alleen voor dat onze ICT-dienstverlening volgens de gemaakte afspraken lopen, maar ook dat deze is afgestemd op de behoeften, doelstellingen en uitdagingen van onze klant.

System Engineer

Junior
Willebroek

Klinken termen als ‘hybrid cloud’, ‘devOps’, ‘containerisatie’, ‘Software-defined networks’ en ‘remote management’ je als muziek in de oren en wil je hiervan alles leren? Als System Engineer bij AXI ben je samen met je 65 collega’s verantwoordelijk voor het bedenken, implementeren en verbeteren van onze innovatieve oplossingen.

 

Business Development Manager Digital Transformation

Medior
Willebroek

Als Business Development Manager beschik je reeds over een eerste succesvolle sales-ervaring in ICT dienstverlening. Je opent deuren bij onze klanten en prospecten en werkt samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio.

 

 

Service Manager

Medior
Willebroek

Als Service Manager zorg je ervoor dat onze klanten die gebruik maken van onze aankoop en financiële software optimaal worden ontzorgd en dat deze ondersteuning is afgestemd op de aangeboden Service Level Agreement. 

Business Development Manager Digital Transformation

Medior
Breda

Je opent deuren bij onze klanten en prospecten en werkt samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio. Je werkt volgens een duidelijke prospectiestrategie en identificeert nieuwe sales opportuniteiten.

Junior Support Consultant

Junior
Breda

Als Support Consultant ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen of problemen aangaande onze aankoop en financiële software. Je bent verantwoordelijk voor een snelle en correcte opvolging van de klant zijn vragen. Dit in samenspraak met jouw teamleden wanneer er klantspecifieke kennis vereist is.

Teamlead Analytics en Insights

Expert
Breda | Gent | Willebroek

Het AXI Business Insights team zet zich dagelijks in om klanten data-driven oplossingen aan te bieden. 

Naast je verdiepende rol als teamcoach blijf je ook sterk betrokken bij het technische aspect van deze functie. Je werkt ongeveer 60% van je tijd als senior data engineer of data architect.

 

Accountmanager Finance Solutions

Medior
Willebroek

Als Account Manager ben jij degene die de kansen bij bestaande klanten in de markt signaleert en ons verhaal met overtuiging en passie vertelt. Wanneer klanten nadenken over de optimalisatie van hun financiële processen, dan ben jij de persoon die met hen meedenkt en ondersteuning biedt. 

Product Development Lead

Expert
Willebroek

Als Product Development Lead bij het AXI Financials team ben je de facilitator voor het productontwikkelingsproces. Daarbij kan je helder communiceren naar de klant en interne stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een coherente visie op onze producten en oplossingen die je dan samen met het team vertaalt in concrete roadmaps.

Inside Sales Medewerker

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Als inside sales medewerker werk je pro-actief, commercieel en doelgericht. Het sales traject ligt in jouw handen en je helpt mee de klantenportefeuille van AXI aan te vullen. Je maakt in deze functie deel uit van het marketing team en werkt nauw samen met het sales team. 

Functioneel Analist - Product Development

Medior
Gent

Je analyseert en vertaalt vereisten naar functionele ontwerpen voor nieuwe functionaliteiten in de AXI Adaptive Case Management softwareoplossing. Je hebt hierbij bijzondere aandacht voor de gebruiksvriendelijkheid, UX en consistentie binnen deze totaaloplossing.

Microsoft 365 Consultant

Junior
Gent | Willebroek

Als Microsoft 365 Consultant maak je deel uit van een jong en dynamisch team en sta je in nauw contact met onze klanten. Het is jouw taak om specifieke vraagstukken te vertalen naar concrete Microsoft 365 oplossingen.

Functioneel Analist

Junior
Willebroek

Als Functioneel Analist geef je workshops aan klanten over onze oplossingen. Je levert ook een technisch ontwerp op samen met de oplossingsarchitecten en projectingenieurs.

 

Java Developer

Junior
Willebroek

Als Java Developer ontwikkel je nieuwe toepassingen op basis van bestaande ontwikkelingsstandaarden en frameworks.

Project Manager Finance Solutions

Medior
Breda | Willebroek

Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, on-time en on-budget oplevering van onze Oracle maatwerkprojecten en AXI's business solutions AXI Financials en AXI Purchase to Pay.

Frontend Developer

Medior
Gent

Je ondersteunt onze klanten bij de technische analyse en de architectuur, de implementatie en het testen van frontend oplossingen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s: back-end developers, functioneel analisten en project managers. Je hanteert steeds een agile werkmethode.

Backend Developer

Medior
Gent

Je ondersteunt onze klanten bij de technische analyse en architectuur, de implementatie en het testen van backend oplossingen. Je hanteert hierbij een agile werkmethode.

Data Engineer

Junior
Breda | Gent

Je maakt deel uit van een team dat zich richt op het helpen van klanten bij het aanpakken van hun data-uitdagingen. Het Analytics & Insights team zorgt voor het ontwerp, de ontwikkeling en het deployment van data pipelines bij onze klanten. Je werkt nauw samen met onze klanten, data architects, data analysts en engineering collega's. 

Java Backend Developer

Medior
Willebroek

Je houdt van uitdagingen zoals het inwerken op complexe maatwerktoepassingen en het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve softwareoplossingen.

Full Stack Developer

Junior
Breda

Je werkt voor de grootste retailers van Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de technische analyses, de ontwikkeling en de technisch correcte werking van de retail software.

Product Developer

Medior
Gent

Je ontwikkelt en verpakt nieuwe functies in hoogwaardige Adaptive Case Management-softwareversies. Als Technisch expert ondersteun je verschillende projectteams die op Adaptive Case Management gebaseerde oplossingen implementeren voor onze klanten

Java Developer

Medior
Breda

Als ervaren Java Developer neem je de leiding over de technische implementatie van onze oplossing. Je gaat aan de slag met alle functionele eisen die ontwikkeld kunnen worden binnen de architectuur van de AXI oplossing voor dossierbeheer en koppelingen met externe systemen. 

Project Manager

Medior
Willebroek

Je weet op efficiënte wijze grote en/of complexe projecten te sturen, realiseren en implementeren. Je maakt hierbij gebruik van de Prince2 methodiek. Het accent ligt met name op de interne en externe organisatorische kant. 

Je talent als motor

 

Bij ieder sollicitatiegesprek wordt ons de vraag gesteld: 'Kan ik veel leren?'.

 

Binnen AXI maakt 'veel leren' deel uit van onze talent management aanpak. We zijn ervan overtuigd dat werken vanuit je talenten energie geeft. Samen met jou stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op dat aansluit op je sterke kanten en je talenten. We focussen niet alleen op je vaktechnische kennis. Omdat we agile werken, investeren we stevig in je soft skills zoals communicatieve, projectmatige en coachende vaardigheden.

 

Ontmoet hier onze AXI Ambassadors

 

Axi service

Samen bepalen we onze bedrijfscultuur

 

Samen bepalen we onze bedrijfscultuur.  We hebben een no-nonsens mentaliteit en zijn pas tevreden als de klant blij is met het opgeleverde resultaat. We zijn een tikkeltje eigenzinnig en bepalen onze eigen koers. Als je jezelf in onze kernwaarden herkent, gaan we graag met jou in gesprek. 

 

  • Je bent gepassioneerd en wilt stevige resultaten neerzetten.
  • Je doet wat je belooft. 
  • Nieuwe mogelijkheden, inzichten en ideeën inspireren je iedere dag.
  • Je werkt intensief samen, met je collega's en met onze klanten. 
Axi service

Staat je droomjob er niet bij?

 

 

Laat je gegevens hier achter, dan informeren we jou van zodra we iets voor je hebben.

 

 

Axi service

AXI Welcome Days 2022 in Durbuy 

 

Op woensdag 9 en donderdag 10 maart werden de nieuwkomers bij AXI uitgenodigd voor een tweedaagse in het pittoreske Durbuy. Ze werden twee dagen ondergedompeld in het 'reilen en zeilen' van AXI aan de hand van informatieve sessies, fun en lekker eten.

Externe video URL

Ontdek hier onze bedrijfscultuur

Welcome Days AXI
Blog

AXI Welcome Days in Durbuy met de nieuwe medewerkers

Op woensdag 9 en donderdag 10 maart 2022 werden alle nieuwe AXI medewerkers uitgenodigd op een boeiende en culinaire tweedaagse in het pittoreske Durbuy in België. Benieuwd naar hoe onze collega's dit beleefd hebben?

AXI Wouter Opsommer
Blog

Meet the AXI Ambassadors - Wouter Opsommer

Maak kennis met collega Wouter Opsommer, IT Consultant bij het team Digital Transformation, hij vertelt graag over zijn eerste jaar bij AXI en wat zijn job nu net inhoudt.

Bart Moerbeek AXI Ambassador
Blog

Meet the AXI Ambassadors - Bart Moerbeek

Bart Moerbeek deed binnen AXI een carrièreswitch en is nu functioneel analist binnen het team AXI Adaptive Case Management. Benieuwd wat Bart zijn job inhoudt en waarom hij zo graag voor AXI werkt? Bekijk het nu in deze korte video.

AXI Mont Ventoux 2021 groepsfoto
Blog

AXI medewerkers beklommen de Mont Ventoux

Op donderdag 9 september 2021 vertrokken een 25 AXI collega’s op sportief weekend. Hun eindbestemming? Eén van Frankrijk’s mooiste parels: De Mont Ventoux. Lees hier het verslag van Thomas Vandeput.

LVRL AXI
Blog

Meet the AXI Ambassadors - Laura Van Otterloo

Benieuwd hoe Laura Van Otterloo haar eerste maanden bij AXI heeft ervaren? Zij vertelt u graag wat haar job precies inhoudt en of AXI aan haar verwachtingen heeft kunnen voldoen. 

Thomas
Blog

Meet the AXI Ambassadors - Thomas Wouters

Benieuwd hoe Thomas Wouters zijn eerste maanden bij AXI heeft ervaren? Hij vertelt u graag wat zijn job precies inhoudt en of AXI aan zijn verwachtingen heeft kunnen voldoen. 

AXI Joachim VDB
Blog

A day in the life - Joachim Vanden Brande

Het volledige telewerken gebeuren was voor mij eerlijk gezegd helemaal nieuw. Vreemd misschien voor een IT geek hoor ik je denken maar ik ben dan ook een kind van mijn generatie (X).

Kim Loonen
Blog

A day in the life - Kim Loonen

Collega Kim starte op woensdag 1 april 2020 haar carrière op AXI. Midden in de volle corona-crisis. Lees hier hoe zij dit ervaren heeft.

Pieter Vunckx AXI
Blog

A day in the life - Pieter Vunckx

Elk jaar tijdens mijn feedback and forward gesprek kwam het goede voornemen ‘Pieter, probeer wekelijks een dag thuis te werken’ telkens opnieuw naar voor.

AXI Geert Gobien
Blog

A day in the life - Geert Gobien

Plots geconfronteerd worden met 100% telewerk, geen face-to-face contact meer met collega’s, klanten en partners ... Wow, wat een impact voor zo’n sociaal persoon als ik.

AXI Berrie Talboom
Blog

A day in the life - Berrie Talboom

Eerlijk gezegd heb ik thuiswerken in een full house wel onderschat. Door de werkdagen hetzelfde aan te vatten als een normale werkdag en er dus structuur in te houden, lukt dit ondertussen heel goed.

AXI Natalie Dirickx
Blog

A day in the life - Natalie Dirickx

Telewerken was niet nieuw voor mij. Eén dagje in de week van thuis uit werken. Zalig. Plots werd dat ‘ongestoord’ dagje werken per week omgezet naar elke dag online overleggen via MS Teams.

CEO Paul Peeters KOTK 2020
Blog

Team AXI4AXI bereidt zich voor op de 100km-run voor Kom op tegen Kanker

AXI CEO Paul Peeters is zich volop aan het voorbereiden op de 100km-run ten voordele van Kom op tegen Kanker. Sport betekent heel veel voor hem. Maar zijn echte 'perfect match' lees je hier.

AXI en KOTK 2020
Blog

AXI medewerkers lopen de 100km-run voor Kom Op Tegen Kanker

Op 22 maart 2020 is het weer zover. De derde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker in Knokke-Heist. Vier AXI teams zullen verschijnen aan de start om elk 100 km te lopen.

AXI nieuwjaarsreceptie 2020
Blog

You are Gold! Zo vierden we de start van 2020

Op vrijdag 17 januari 2020 werden alle AXI medewerkers verwelkomd in Den Berg in Londerzeel voor een spetterende nieuwjaarsreceptie. Benieuwd naar wat we ervan vonden?

AXI Welcom Days
Blog

AXI Welcome Days @ Durbuy

Op 28 & 29 november 2019 trokken een veertigtal nieuwe medewerkers naar Durbuy voor een mix van presentaties, avontuur en gezelligheid. Lees wat starter Sarah Van Leuven vond van deze tweedaagse.

AXI op ICT Career Days 2019
Blog

AXI in gesprek met studenten op FC ICT Career Day in Eindhoven

Op 21 november 2019 was AXI opnieuw van de partij op het Fontys FC ICT Career Day event. We spraken over stageplaatsen, afstudeeropdrachten en gaven ook nuttige tips aan studenten.

AXI Teambuilding weekend 2019
Blog

AXI teambuilding weekend in Valkenburg

Op 4 en 5 oktober 2019 vond het AXI teambuilding event plaats in Valkenburg. Collega Tim Cassauwers vertelt graag wat hij vond van dit weekendje weg met collega's.

AXI gastcollege Avans Hogeschool 2019
Blog

AXI geeft gastcollege aan 1e jaar BIM studenten van Avans Hogeschool

Regelmatig geven AXI medewerkers gastcolleges bij Avans Hogeschool. Collega Dick van Veen slaagde erin om de Avans studenten te boeien, door een inkijkje te geven in het dagelijks leven bij AXI.

AXI Mike Snepvangers
Blog

A day in the life - Meet Mike

Maak kennis met Mike Snepvangers, commercieel directeur bij AXI. Wat drijft Sales Retail en wat doen ze ? De opdracht die ik samen met mijn salesteam heb is simpel.