AXI Careers

Werken bij AXI

 

Wij werken voor bedrijven en organisaties die de ambitie hebben om business uitdagingen goed aan te pakken. We bedenken, ontwikkelen en implementeren toekomstgerichte ICT oplossingen. Op maat van de klant. Onze echte kracht is de gedrevenheid om de best mogelijke service te leveren.

 

Voor onze klanten zijn we geen leverancier. We zijn een strategische partner die retailers, overheidsinstellingen en zorginstellingen helpt om hun digitale strategie te realiseren. Om die reden kijken we uit naar juniors, mediors en experts die agile, betrokken, proactief en resultaatgericht werken. Tijdens een oriënterend gesprek bekijken we samen of jouw ambities matchen met die van ons.

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Afbeelding
Kantoren van AXI

Marketing

2 open jobs
Afbeelding
Sales & Pre-sales aan het werk

Sales & Pre-sales

4 open jobs
Afbeelding
Developer aan het werk

Software development

6 open jobs
Afbeelding
Consultants aan het werk

Consultancy

11 open jobs
Afbeelding
Medewerkers die aan een project werken

Project Management

5 open jobs
Afbeelding
Foto van een werkende collega

Infrastructure & System Management

4 open jobs
Afbeelding
Collega's in een meeting

Operations

1 open job

Bekijk alle openstaande vacatures per locatie

Project Manager Finance Solutions

Willebroek | Medior

Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, on-time en on-budget oplevering van onze Oracle maatwerkprojecten en AXI's business solutions AXI Financials en AXI Purchase to Pay.

Enterprise Architect Public Sector

Gent | Medior

Als enterprise architect binnen de publieke sector ben je verantwoordelijk voor de opzet van de volledige of gedeeltelijke architectuur van overheidsorganisaties. Je begeleidt onze klanten in hun digitale transformatietraject. Je bepaalt mee de impact op de bedrijfsprocessen, het ICT landschap en de medewerkers en stuurt bij waar nodig. Je handelt steeds vanuit een langetermijnvisie.

Business Architect Public Sector

Gent | Medior

Als Business Architect ben je de drijvende kracht in het begeleiden van onze klanten in hun digitale transformatieproces. Je gaat op zoek naar efficiënte veranderingsprocessen in het ICT landschap en helpt de klant om de geoptimaliseerde business processen te implementeren. 

Business Analyst Public Sector

Gent | Medior

Als Business Analyst begeleid je overheidsorganisaties bij het optimaliseren van processen en het vinden van de technologische oplossingen die perfect passen bij hun business uitdagingen. Je brengt business en IT perfect samen.

Business Development Manager Analytics & Insights

Willebroek | Medior

Je hebt reeds succesvolle ervaring in de verkoop van business intelligence solutions en projecten. Je kan zelfstandig en salesplan opmaken en uitvoeren en bent steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten en kwalitatieve leads voor de afdeling Analytics & Insights. Daarnaast beheer je ook een aantal bestaande accounts en bouwt hiermee relaties uit door up- en cross-selling.

Implementatie Consultant

Willebroek | Medior

Je werkt mee aan een groot softwareproject voor de FOD Justitie. Hierbij heb je een gevarieerd takenpakket dat applicatie- en gebruikersondersteuning, testen, documentatie, opleiding en analyse omvat.

Test & Implementatie Consultant

Willebroek | Junior

Je werkt mee aan een groot softwareproject voor de FOD Justitie waarbij je zorgt dat bugs verholpen worden om onze eindgebruikers de beste gebruikerservaring te geven.

Junior Network Engineer

Willebroek | Junior

Je werk gepassioneerd mee aan het ontwerp en de implementatie van zowel on-premises als private en public cloud netwerkinfrastructuren voor onze klanten en de eigen AXI omgevingen.

Cloud Architect

Gent | Medior

Als Cloud Architect ondersteun je klanten bij hun application modernization project. Naast het begeleiden, adviseren en ondersteunen van klanten, sta je ook mee in voor de begeleiding van pre-sales trajecten.

Frontend Developer

Gent | Medior

Je ondersteunt onze klanten bij de technische analyse en de architectuur, de implementatie en het testen van frontend oplossingen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s: back-end developers, functioneel analisten en project managers. Je hanteert steeds een agile werkmethode.

Backend Developer

Gent | Medior

Je ondersteunt onze klanten bij de technische analyse en architectuur, de implementatie en het testen van backend oplossingen. Je hanteert hierbij een agile werkmethode.

Content marketeer

Willebroek | Medior

Als storyteller weet jij altijd de benodigde informatie en wetenswaardigheden uit onze B2B markt in kaart te brengen en de vaak technische materie om te zetten naar relevante business communicatie. 

Servicedesk Consultant

Willebroek | Junior

Als tweetalige helpdesk medewerker geef je mee ondersteuning aan meer dan 6000 eindgebruikers binnen de Belgische rechtbanken en parketten. Dit kadert in een grootschalig project voor de informatisering van FOD Justitie.

Data Engineer

Gent | Medior

Je maakt deel uit van een team dat zich richt op het helpen van klanten bij het aanpakken van hun data-uitdagingen. Het Analytics & Insights team zorgt voor het ontwerp, de ontwikkeling en het deployment van data pipelines bij onze klanten. Je werkt nauw samen met onze klanten, data architects, data analysts en engineering collega's. Je combineert projecten en deadlines van verschillende klanten en sectoren.

Business Development Manager Digital Transformation

Willebroek | Medior

Je opent deuren bij onze klanten en prospecten en werkt samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio. Je werkt volgens een duidelijke prospectiestrategie en identificeert nieuwe sales opportuniteiten.

Java Backend Developer

Willebroek | Medior

Je houdt van uitdagingen zoals het inwerken op complexe maatwerktoepassingen en het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve softwareoplossingen.

System Engineer

Willebroek | Junior

Je helpt ontwikkelaars en klanten bij het oplossen van hun problemen als een echte speurder in een whodunnit verhaal. Je bent de lijm tussen infrastructuur en applicatieontwikkeling.

Junior Support Engineer

Willebroek | Junior

Je helpt mee aan de ondersteuning van de IT infrastructuur van onze klanten waarbij je issues rond hardware, printers, telefonie en netwerkverbindingen behandelt.

Product Developer

Gent | Medior

Je ontwikkelt en verpakt nieuwe functies in hoogwaardige Adaptive Case Management-softwareversies. Als Technisch expert ondersteun je verschillende projectteams die op Adaptive Case Management gebaseerde oplossingen implementeren voor onze klanten

Microsoft 365 Consultant

Gent | Expert

Je vertaalt specifieke vraagstukken naar concrete Microsoft 365 oplossingen, gaande van SharePoint en MS Teams tot het Power Platform.

Operations Manager

Gent | Medior

Je bent het aanspreekpunt binnen en voor onze operationele organisatie en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken waarbij een optimale capaciteitsplanning en communicatie belangrijk zijn.

Project Manager

Willebroek | Medior

Je weet op efficiënte wijze grote en/of complexe projecten te sturen, realiseren en implementeren. Je maakt hierbij gebruik van de Prince2 methodiek. Het accent ligt met name op de interne en externe organisatorische kant. 

Je talent als motor

 

Bij ieder sollicitatiegesprek wordt ons de vraag gesteld: 'Kan ik veel leren?'.

 

Binnen AXI maakt 'veel leren' deel uit van onze talent management aanpak. We zijn ervan overtuigd dat werken vanuit je talenten energie geeft. Samen met jou stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op dat aansluit op je sterke kanten en je talenten. We focussen niet alleen op je vaktechnische kennis. Omdat we agile werken, investeren we stevig in je soft skills zoals communicatieve, projectmatige en coachende vaardigheden.

 

Ontmoet hier onze AXI Ambassadors

 

Axi service

Samen bepalen we onze bedrijfscultuur

 

Samen bepalen we onze bedrijfscultuur.  We hebben een no-nonsens mentaliteit en zijn pas tevreden als de klant blij is met het opgeleverde resultaat. We zijn een tikkeltje eigenzinnig en bepalen onze eigen koers. Als je jezelf in onze kernwaarden herkent, gaan we graag met jou in gesprek. 

 

  • Je bent gepassioneerd en wilt stevige resultaten neerzetten.
  • Je doet wat je belooft. 
  • Nieuwe mogelijkheden, inzichten en ideeën inspireren je iedere dag.
  • Je werkt intensief samen, met je collega's en met onze klanten. 

Leren innoveren

Please accept marketing-cookies to watch this video.

We hebben de gewoonte om nieuwe ontwikkelingen nauwgezet op te volgen en te denken in kansen. Je krijgt de ruimte om nieuwe ontwikkelingen en ICT technologieën te bestuderen en business cases uit te werken met klanten. Het AXIvation platform biedt aan ieder innovatieteam binnen AXI de kans om collega's en klanten te overtuigen van nieuwe ideeën en business concepten. Jaarlijks investeren we binnen de AXI groep 10% van de toegevoegde waarde aan innovatie. 

Staat je droomjob er niet bij?

 

 

Laat je gegevens hier achter, dan informeren we jou van zodra we iets voor je hebben.

 

 

Axi service

Ontdek hier onze bedrijfscultuur

Thomas
Blogs

Meet the AXI Ambassadors - Thomas Wouters

Benieuwd hoe Thomas Wouters zijn eerste maanden bij AXI heeft ervaren? Hij vertelt u graag wat zijn job precies inhoudt en of AXI aan zijn verwachtingen heeft kunnen voldoen. 

Klaas Lauwers
Blogs

Meet the AXI Ambassadors - Klaas Lauwers

Benieuwd hoe Klaas Lauwers zijn eerste maanden bij AXI heeft ervaren? Hij vertelt u graag wat zijn job precies inhoudt en of AXI aan zijn verwachtingen heeft kunnen voldoen. 

AXI Joachim VDB
Blogs

A day in the life - Joachim Vanden Brande

Het volledige telewerken gebeuren was voor mij eerlijk gezegd helemaal nieuw. Vreemd misschien voor een IT geek hoor ik je denken maar ik ben dan ook een kind van mijn generatie (X).

Kim Loonen
Blogs

A day in the life - Kim Loonen

Collega Kim starte op woensdag 1 april 2020 haar carrière op AXI. Midden in de volle corona-crisis. Lees hier hoe zij dit ervaren heeft.

Pieter Vunckx AXI
Blogs

A day in the life - Pieter Vunckx

Elk jaar tijdens mijn feedback and forward gesprek kwam het goede voornemen ‘Pieter, probeer wekelijks een dag thuis te werken’ telkens opnieuw naar voor.

AXI Geert Gobien
Blogs

A day in the life - Geert Gobien

Plots geconfronteerd worden met 100% telewerk, geen face-to-face contact meer met collega’s, klanten en partners ... Wow, wat een impact voor zo’n sociaal persoon als ik.

AXI Berrie Talboom
Blogs

A day in the life - Berrie Talboom

Eerlijk gezegd heb ik thuiswerken in een full house wel onderschat. Door de werkdagen hetzelfde aan te vatten als een normale werkdag en er dus structuur in te houden, lukt dit ondertussen heel goed.

AXI Natalie Dirickx
Blogs

A day in the life - Natalie Dirickx

Telewerken was niet nieuw voor mij. Eén dagje in de week van thuis uit werken. Zalig. Plots werd dat ‘ongestoord’ dagje werken per week omgezet naar elke dag online overleggen via MS Teams.

CEO Paul Peeters KOTK 2020
Blogs

Team AXI4AXI bereidt zich voor op de 100km-run voor Kom op tegen Kanker

AXI CEO Paul Peeters is zich volop aan het voorbereiden op de 100km-run ten voordele van Kom op tegen Kanker. Sport betekent heel veel voor hem. Maar zijn echte 'perfect match' lees je hier.

AXI en KOTK 2020
Blogs

AXI medewerkers lopen de 100km-run voor Kom Op Tegen Kanker

Op 22 maart 2020 is het weer zover. De derde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker in Knokke-Heist. Vier AXI teams zullen verschijnen aan de start om elk 100 km te lopen.

AXI nieuwjaarsreceptie 2020
Blogs

You are Gold! Zo vierden we de start van 2020

Op vrijdag 17 januari 2020 werden alle AXI medewerkers verwelkomd in Den Berg in Londerzeel voor een spetterende nieuwjaarsreceptie. Benieuwd naar wat we ervan vonden?

AXI Welcom Days
Blogs

AXI Welcome Days @ Durbuy

Op 28 & 29 november 2019 trokken een veertigtal nieuwe medewerkers naar Durbuy voor een mix van presentaties, avontuur en gezelligheid. Lees wat starter Sarah Van Leuven vond van deze tweedaagse.

AXI op ICT Career Days 2019
Blogs

AXI in gesprek met studenten op FC ICT Career Day in Eindhoven

Op 21 november 2019 was AXI opnieuw van de partij op het Fontys FC ICT Career Day event. We spraken over stageplaatsen, afstudeeropdrachten en gaven ook nuttige tips aan studenten.

AXI Teambuilding weekend 2019
Blogs

AXI teambuilding weekend in Valkenburg

Op 4 en 5 oktober 2019 vond het AXI teambuilding event plaats in Valkenburg. Collega Tim Cassauwers vertelt graag wat hij vond van dit weekendje weg met collega's.

AXI gastcollege Avans Hogeschool 2019
Blogs

AXI geeft gastcollege aan 1e jaar BIM studenten van Avans Hogeschool

Regelmatig geven AXI medewerkers gastcolleges bij Avans Hogeschool. Collega Dick van Veen slaagde erin om de Avans studenten te boeien, door een inkijkje te geven in het dagelijks leven bij AXI.

AXI Willem Bless
Blogs

A day in the life - Meet Willem

Maak kennis met Willem Bless. Als Account Manager Retail bij AXI is hij dé schakel tussen de klant, het sales team en de developers. Sparren met collega's en klanten zit in zijn natuur.

AXI Mike Snepvangers
Blogs

A day in the life - Meet Mike

Maak kennis met Mike Snepvangers, commercieel directeur bij AXI. Wat drijft Sales Retail en wat doen ze ? De opdracht die ik samen met mijn salesteam heb is simpel.