AXI Financials

Beheer de inkoopprocessen en financiële processen van uw organisatie sneller en efficiënter met behulp van AXI’s Financials & Purchase to Pay software, gemaakt op uw maat.

 

En ondersteun uw strategie en bijgaande bedrijfsprocessen optimaal dankzij overzichtelijke real-time financiële inzichten.

Afbeelding
AXI Financials software screenshots
Image frames

Een volledige en efficiënte boekhouding voor uw organisatie

 

De financiële software van AXI focust op een correcte beheersing van de administratieve processen en effectief financieel management dankzij automatisatie, rapportage, real-time analyses en voorspellende inzichten.

Ontdek het AXI Financials platform

Solide modules als bouwstenen voor een gezonde en toekomstbestendige organisatie

 

Onze modules vloeien naadloos in elkaar over en kunnen bovendien eenvoudig gekoppeld worden met uw operationele systemen en andere financiële of inkoop software. Apart of samen, in de cloud of on premises, via computer, tablet of smartphone, volgens uw behoeftes en wensen.

 

Ontdek het platform

De voordelen van AXI Financials & Purchase to Pay voor managers én gebruikers

Tijdswinst door automatisatie, optimalisatie en slimme processen

Realtime financiële inzichten op basis van rapporten en analyses

Kostenbesparingen dankzij de centralisatie van inkoopprocessen

Heldere communicatie binnen de gehele organisatie

Kortere time-to-market van AXI’s eigen gebouwde en beheerde oplossing

AXI herkent uw behoeftes en groeit mee met uw organisatie

 

Onze diepgaande kennis van de overheidde zorg- en retail sector en onze ervaring van de afgelopen jaren binnen services en industry stellen ons in staat om onze software perfect af te stemmen op de te beheren processen en specifieke noden van uw organisatie.

 

Onze consultants helpen u vanaf het prille begin met een toepasbaarheidsonderzoek. Nadien assisteren ze bij het optimaliseren van uw processen en werking om ook na de implementatie de gewenste nazorg en permanent advies te voorzien voor uw groeiende organisatie na de implementatie van de oplossing. Daarnaast is onze support desk 24 op 24, 7 op 7 beschikbaar om uw organisatie op elk cruciaal moment van dienst te kunnen zijn.

AXI is er voor u in normale én turbulente tijden

 

AXI denkt graag met u mee. In dit kader bieden onze AXI Financials en Purchase to Pay consultants een stevig pakket aan oplossingen en services aan om u en uw team maximaal te ondersteunen.

 

Ontdek hier hoe we kunnen helpen

Als gebruiker schrijft u mee aan ons verhaal

 

Het is onze doelstelling om bij te dragen aan het succes van uw organisatie. We streven er dan ook naar om samen een sterke en duurzame vertrouwensband op te bouwen.

 

Daar hoort enerzijds bij dat we bij elke stap in ons ontwikkelproces transparant communiceren over de status van de software over onder andere nieuwe of verbeterde functionaliteiten. Via regelmatige gebruikersvergaderingen en ons communicatieplatform heeft u anderzijds zelf inspraak in de roadmap van ons product. We geloven erin dat samen de dialoog aangaan en ideeën uitwisselen bijdraagt tot een sterker product en een krachtigere oplossing voor uw organisatie.

Wit-Gele Kruis testimonial

'Binnen de administratie zetten we de stap naar een maximale digitalisering van de financiële administratie en de inkoopprocessen. Hiertoe hebben we een strategisch partnership afgesloten met onze software partner AXI.'

 

Directeur Administratie & Financiën bij Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant, Siebrecht Plateau

Vraag een persoonlijke demo aan

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op