Op zoek naar een leuke en leerrijke stage?

Wil je praktische ervaring opdoen in IT, technologie en IT dienstverlening? Dan is AXI de juiste plek voor jou!

 

 

Kies hier je stage
Header logo

Waardevolle ervaring opdoen

 

AXI biedt je een geweldige omgeving om je professionele vaardigheden en interesses verder te ontwikkelen. Als IT tech bedrijf richten we ons op technologische innovatie en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet om onze Belgische en Nederlandse klanten in de zorg, retail, overheid, service en industry de best passende IT oplossingen en services aan te bieden.

Waarom kiezen voor een stage bij AXI?

Mentorship. Je krijgt de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals in hun vakgebied. Je mentor begeleidt je tijdens de volledige doorlooptijd en is van onschatbare waarde voor je persoonlijke en professionele groei.
 

Een waaier aan toffe projecten. Onze collega's werken aan diverse projecten voor verschillende sectoren, markten en landen. Jij krijgt de kans om verschillende aspecten van IT en IT dienstverlening te verkennen en te ontdekken waar jouw interesse ligt.

Sfeer is alles. Je brengt veel tijd door op één van onze kantoren met je mentor en het team. Wij zorgen ervoor dat je plezier hebt in je werk, de communicatie vlot verloopt en je naast hard werken en leren ook de ruimte krijgt om te ontspannen. Bij AXI organiseren we heel wat leuks tijdens en na het werk.

Je eerste job. Heb je genoten van je stage bij AXI? Is er een match en hou je van onze bedrijfscultuur? Dan is de kans groot dat we je een job aanbieden. Laat dus zeker een goede indruk na :-)

Afbeelding
AXI Stages 2024
Afbeelding
AXI Stages 2024

Keuzestress? Stel je dan kandidaat voor meerdere stages

Stage 1

De opzet van data producten in R of R Shiny

Je zorgt voor de ontwikkeling van een app voor de opzet van een meerjarenbegroting in R Shiny.
 

Stage 2

Ontwikkeling van Power BI dashboards

Je zorgt voor een financieel dashboard in Power BI voor de analyse van de maandelijkse actuals versus budget. (een background in programmeren is noodzakelijk)
 

Stage 3

Onderzoek planning en resourcemanagement

Je doet een onderzoek naar het inplannen en reserveren van resources (FTE) en projecten voor het Project Management Office team van de Retail unit.

Stage 4

Automatisatie: Het pad naar efficiëntie

Je verdiept je in de huidige architectuur (PowerShell, Ansible) en bestudeert bestaande scripts en playbooks. Je ontwikkelt een migratieplan, zorgt voor de script conversie, test, integreert en documenteert.

Stage 5

Automatisering: De sleutel tot soepele laptop onboarding

Je analyseert onze bestaande processen en ontwikkelt een automatiseringsplan. Je implementeert, test en documenteert.

Stage 6

Azure Monitoring: Eén overzicht voor optimaal inzicht.

Via een unieke interface creëer je een duidelijk overzicht in een combinatie van IaaS, PaaS en SaaS componenten. Van analyse, ontwikkeling, optimalisatie tot documentatie en training.

Stage 7

APEX Mobile App

Van outdated mobiele app naar Oracle APEX: een onderneming van technologische transformatie.

 

OEPS. TE LAAT! DEZE STAGE WERD AL INGENOMEN.

Stage 8

Marktonderzoek Event streaming platformen

Je mag de markt van Event Streaming Platformen gaan verkennen! Je doet een diepgaand marktonderzoek. Je zorgt voor een overzicht van beschikbare platformen, maakt een gedetailleerde evaluatie en ontwikkelt enkele Proof of Concepts.

Stage 9

Implementatie Security Policy Framework

Je zorgt voor de implementatie van een breed security policy framework. Van inventarisatie tot trainen/informeren van onze resources (change management).

Stage 10

Marktonderzoek iPaaS platformen

Je mag de markt van iPaaS Platformen gaan verkennen! Je doet een diepgaand marktonderzoek. Je zorgt voor een overzicht van beschikbare platformen, maakt een gedetailleerde evaluatie en ontwikkelt enkele Proof of Concepts.

Stage 11

Ontwerp je eigen innovatieve Java applicatie

Je doet een onderzoek naar de Java applicaties die nu op de markt zijn. Je maakt een blue print design van je ideale Java applicatie. Aan de hand van jouw design maak je een MVP.

Stage 12

Angular voor CBE Flow

Je bouwt een Angular gebaseerde interface om Crossborder (FOD Justitie) dossiers 360° op te volgen, waarbij die interface ook inzicht geeft in de nog te behandelen dossiers volgens type batch en gebeurtenis. Duurtijd: max. 2 weken

Axi frame

Ik heb interesse in een stage bij AXI

 

Je kan in onderstaand formulier één of meerdere stages aangeven waarvoor je interesse hebt.