Sales & Pre-sales

In nauwe samenwerking met onze consultants bedienen onze (pre-)sales collega's onze klanten zo compleet mogelijk om hun digitale transformatie succesvol te realiseren. Daarnaast zoeken zij actief naar nieuwe leads en kansen voor onze producten en diensten en werken hiervoor gedetailleerde en passende offertes uit.

Afbeelding
Sales-AXI

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Business Development Manager Finance Solutions

Medior
Willebroek

Als Business Development Manager beschik je reeds over een ruime sales-ervaring in Solutions Sales. Je opent deuren bij klanten en prospecten en werkt samen met presales en operations collega’s om de uitdagingen van organisaties op te lossen.

Business Development Manager ACM

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Als Business Development Manager AXI Adaptive Case Management beschik je reeds over een ruime sales ervaring in solutions sales. Je opent deuren bij klanten en prospecten en werkt nauw samen met je presales en operations collega’s.

Business Development Manager Digital Transformation

Medior
Breda

Als Business Development Manager open je deuren bij onze klanten en prospecten en werk je samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio.