Sales & Pre-sales

In nauwe samenwerking met onze consultants bedienen onze (pre-)sales collega's onze klanten zo compleet mogelijk om hun digitale transformatie succesvol te realiseren. Daarnaast zoeken zij actief naar nieuwe leads en kansen voor onze producten en diensten en werken hiervoor gedetailleerde en passende offertes uit.

Afbeelding
Sales-AXI

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Solution Sales Microsoft Development

Medior
Gent | Willebroek

Als Solution Sales Microsoft Development binnen onze afdeling “Digital Transformation” verken je de situatie bij onze prospecten en klanten en vertaal je hun behoeften naar onze AXI Microsoft oplossingen. 
 

Business Development Manager Digital Transformation

Medior
Willebroek

Als Business Development Manager beschik je reeds over een eerste succesvolle sales-ervaring in ICT dienstverlening. Je opent deuren bij onze klanten en prospecten en werkt samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio.

 

 

Business Development Manager Digital Transformation

Medior
Breda

Je opent deuren bij onze klanten en prospecten en werkt samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio. Je werkt volgens een duidelijke prospectiestrategie en identificeert nieuwe sales opportuniteiten.

Accountmanager Finance Solutions

Medior
Willebroek

Als Account Manager ben jij degene die de kansen bij bestaande klanten in de markt signaleert en ons verhaal met overtuiging en passie vertelt. Wanneer klanten nadenken over de optimalisatie van hun financiële processen, dan ben jij de persoon die met hen meedenkt en ondersteuning biedt. 

Inside Sales Medewerker

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Als inside sales medewerker werk je pro-actief, commercieel en doelgericht. Het sales traject ligt in jouw handen en je helpt mee de klantenportefeuille van AXI aan te vullen. Je maakt in deze functie deel uit van het marketing team en werkt nauw samen met het sales team.