Sales & Pre-sales

In nauwe samenwerking met onze consultants bedienen onze (pre-)sales collega's onze klanten zo compleet mogelijk om hun digitale transformatie succesvol te realiseren. Daarnaast zoeken zij actief naar nieuwe leads en kansen voor onze producten en diensten en werken hiervoor gedetailleerde en passende offertes uit.

Afbeelding
Sales-AXI

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Business Development Manager ACM

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Als Business Development Manager AXI Adaptive Case Management beschik je reeds over een ruime sales ervaring in solutions sales. Je opent deuren bij klanten en prospecten en werkt nauw samen met je presales en operations collega’s.

Business Developer E-voting Solutions

Medior
Gent | Willebroek

Als Business Developer ontwikkel en realiseer je een go-to-market strategie naar sociale secretariaten, ondernemingen en sociale partners voor het gebruik van de AXI E-voting oplossing met het oog op de aankomende sociale verkiezingen.

Business Developer Retail

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Je gaat actief op zoek naar new business klanten.  Je werkt hiervoor nauw samen met onze account managers, consultants en pre-sales medewerkers.  Je volgt het volledige sales traject op en zorgt ervoor dat het AXI aanbod perfect wordt afgestemd op de behoeften van de klant.

Business Development Manager Digital Transformation

Medior
Breda

Als Business Development Manager open je deuren bij onze klanten en prospecten en werk je samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio.

Solution Sales Microsoft Development

Medior
Gent | Willebroek

Als Solution Sales Microsoft Development binnen onze afdeling “Digital Transformation” verken je de situatie bij onze prospecten en klanten en vertaal je hun behoeften naar onze AXI Microsoft oplossingen.

Business Development Manager Digital Transformation

Medior
Willebroek

Als Business Development Manager beschik je reeds over een eerste succesvolle sales-ervaring in ICT dienstverlening. Je opent deuren bij onze klanten en prospecten en werkt samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio.

Inside Sales Medewerker

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Als inside sales medewerker werk je pro-actief, commercieel en doelgericht. Het sales traject ligt in jouw handen en je helpt mee de klantenportefeuille van AXI aan te vullen. Je maakt in deze functie deel uit van het marketing team en werkt nauw samen met het sales team.