Software development

Onze technology centers beschikken over een brede expertise in tal van aanvullende domeinen. Zij bouwen oplossingen voor onze klanten met betrouwbare en marktconforme technologie van onder meer Microsoft, Oracle en IBM. Daarnaast hebben zij ook de nodige kennis in huis van diverse Open Source raamwerken. Deze componenten vullen ze waar relevant aan met eigen tools en frameworks om de snelheid en efficiëntie van het ontwikkelproces te verhogen.

Afbeelding
Developer aan het werk

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Product Owner P2P

Medior
Willebroek

Als Product Owner Purchase-to-Pay binnen onze afdeling Financial Services ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van onze visie omtrent het aankoopdomein. Jij onderzoekt hoe onze applicaties hier toe kunnen bijdragen.

Oracle Developer Analyst

Medior
Willebroek

Als technical analyst en software developer bouw je mee aan een grootschalig en ambitieus project voor de Belgische FOD Justitie. Je ontwikkelt nieuwe features en doet aanpassingen op de bestaande oplossing. 

Java Developer

Junior
Willebroek

Als Java Developer ontwikkel je nieuwe toepassingen op basis van bestaande ontwikkelingsstandaarden en frameworks.

Frontend Developer

Medior
Gent

Je ondersteunt onze klanten bij de technische analyse en de architectuur, de implementatie en het testen van frontend oplossingen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s: back-end developers, functioneel analisten en project managers. Je hanteert steeds een agile werkmethode.

Backend Developer

Medior
Gent

Je ondersteunt onze klanten bij de technische analyse en architectuur, de implementatie en het testen van backend oplossingen. Je hanteert hierbij een agile werkmethode.

Java Backend Developer

Medior
Willebroek

Je houdt van uitdagingen zoals het inwerken op complexe maatwerktoepassingen en het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve softwareoplossingen.

Full Stack Developer

Junior
Breda

Je werkt voor de grootste retailers van Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de technische analyses, de ontwikkeling en de technisch correcte werking van de retail software.

Product Developer

Medior
Gent

Je ontwikkelt en verpakt nieuwe functies in hoogwaardige Adaptive Case Management-softwareversies. Als Technisch expert ondersteun je verschillende projectteams die op Adaptive Case Management gebaseerde oplossingen implementeren voor onze klanten

Java Developer

Medior
Breda

Als ervaren Java Developer neem je de leiding over de technische implementatie van onze oplossing. Je gaat aan de slag met alle functionele eisen die ontwikkeld kunnen worden binnen de architectuur van de AXI oplossing voor dossierbeheer en koppelingen met externe systemen.