Software development

Onze technology centers beschikken over een brede expertise in tal van aanvullende domeinen. Zij bouwen oplossingen voor onze klanten met betrouwbare en marktconforme technologie van onder meer Microsoft, Oracle en IBM. Daarnaast hebben zij ook de nodige kennis in huis van diverse Open Source raamwerken. Deze componenten vullen ze waar relevant aan met eigen tools en frameworks om de snelheid en efficiëntie van het ontwikkelproces te verhogen.

Afbeelding
Developer aan het werk

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

.NET Developer

Medior
Breda

Als .NET Developer speel je een essentiële rol in het ondersteunen van onze retailklanten bij de voortdurende ontwikkeling van onze kassasoftware

Junior Oracle Developer

Junior
Breda | Willebroek

Als software developer bouw je mee aan verschillende projecten. Je denkt mee met onze klanten en beschikt over een pro-actieve benadering bij het oplossen van problemen.

Fullstack .NET Developer

Medior
Gent | Willebroek

Als .NET developer ondersteun je onze klanten bij de technische analyse en de architectuur, de implementatie en het testen van frontend en backend oplossingen.

Oracle Developer

Expert
Breda | Gent | Willebroek

Als technical analyst en software developer bouw je mee aan een grootschalig en ambitieus project voor de Belgische FOD Justitie.

APEX Developer

Expert
Breda | Willebroek

Als medior/senior Oracle APEX developer bouw je mee aan verschillende projecten. Je denkt mee met onze klanten en beschikt over een pro-actieve benadering bij het oplossen van problemen.

Java Developer

Expert
Breda | Gent | Willebroek

Als ervaren Java Developer neem je de leiding over de technische implementatie van onze oplossingen. Je houdt van een uitdaging zoals het inwerken op complexe maatwerktoepassingen en het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve softwareoplossingen.