AXI Masterclass 3 Gravitee.io

AXI Masterclass: De koppeling van de JDBC plugin in Gravitee.io

On-demand AXI Masterclass sessie

Ontdek de on-demand AXI Masterclasses rond Gravitee.io


 
Benieuwd hoe AXI u kan helpen om het Gravitee.io ecosysteem naadloos op de IT architectuur van uw organisatie aan te sluiten?


 
Bekijk dan zeker onderstaande on-demand AXI Masterclass - de eerste in een reeks van drie AXI Masterclasses - gegeven door onze integratie experten. Naast handige tips & tricks over het gebruik van de volledige Gravitee.io toolset kunt u rekenen op hun in-depth kennisoverdracht.


 
Be ready for whatever the API and event universe throws (or streams) at you. 

 

DOELGROEP

IT buiness professional

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

Na uw aanmelding kunt u de AXI Masterclass direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie ook via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Engels

 

VRAGEN

Chiel Elen - Tel: +32 494 42 53 48

Waarom u deze AXI Masterclass niet mag missen

 

In deze online AXI Masterclass demonstreert Steven Janssens, senior software engineer bij AXI, stap voor stap hoe u een JDBC plugin kunt koppelen aan het Gravitee.io API Management platform

 

Concreet wordt deze plugin ingezet om gegevens uit elke database met een JDBC-interface (o.a. SQL databases) op te halen in het Gravitee.io API Management platform op basis van een RESTful API.

AXI & Applicatie integratie

Koppel data, applicaties en business processen vlot met nieuwe oplossingen.

 

AXI Integration helpt uw organisatie bij het ontwerp van uw integratie-architectuur en de bouw en het beheer van uw schaalbaar API platform.

 

Ontdek het hier

Ik wil de AXI Masterclass bekijken

 

De koppeling van de JDBC plugin in Gravitee.io