Niek Jacobsen

Beter samenwerken met externe partners via een schaalbaar API Management platform

On-demand webinar

Om als organisatie in het digitale tijdperk continu te blijven groeien, ontwikkelen en innoveren is een goed doordachte en onderbouwde integratie strategie van cruciaal belang.

 

Toch blijft het voor de meeste organisaties een grote uitdaging om alle beschikbare databronnen en informatiestromen goed in kaart te brengen en toepassingen en systemen perfect met elkaar te integreren.

DOELGROEP

IT business professional

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Chiel Elen.

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Tijdens deze sessie vertelt Niek Jacobsen, Integratie Architect bij AXI, aan de hand van een praktijkcase bij Gezinsbond hoe zij erin slaagden om efficiënter samen te werken met hun business partners en met externe partijen door hun bedrijfskritische interne API’s op een beveiligde en beheersbare manier aan te bieden aan de buitenwereld.

 

Samen met de AXI integratie experts werd een API Management platform in de cloud opgezet via de open source Gravitee.io oplossing. Niek toont tijdens deze sessie de specifieke opzet die AXI voor Gezinsbond heeft opgezet en bespreekt de voordelen van het populaire Gravitee.io API beheerplatform. Denk aan klant-en-klare functies zoals analyse en API-documentatie, een open sources toegangsbeheeroplossing voor authenticatie en autorisatie naast aspecten zoals betaalbaar, compleet en schaalbaar. 

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

On-demand sessie: Efficiënter samenwerken met externe partners dankzij de opzet van een schaalbaar API Management Platform in de cloud