AXI Masterclass 1 Gravitee

AXI Masterclass: Het Gravitee.io API ecosysteem in detail

On-demand AXI Masterclass sessie

Ontdek de on-demand AXI Masterclasses rond Gravitee.io


 
Benieuwd hoe AXI u kan helpen om het Gravitee.io ecosysteem naadloos op de IT architectuur van uw organisatie aan te sluiten?


 
Bekijk dan zeker onderstaande on-demand AXI Masterclass - de eerste in een reeks van drie AXI Masterclasses - gegeven door onze integratie experten. Naast handige tips & tricks over het gebruik van de volledige Gravitee.io toolset kunt u rekenen op hun in-depth kennisoverdracht.


 
Be ready for whatever the API and event universe throws (or streams) at you. 
 

DOELGROEP

IT buiness professional

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

Na uw aanmelding kunt u de AXI Masterclass direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie ook via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Engels

 

VRAGEN

Chiel Elen - Tel: +32 494 42 53 48

Waarom u deze AXI Masterclass niet mag missen

 

In deze on-demand AXI Masterclass leiden AXI integratie experten, Reinbert Van Acker en Steven Janssen u doorheen de volledige Gravitee.io toolset. Ze halen de verschillende omgevingen aan, waaronder de developer portal, de console, de gateway en de rest API en tonen waar u alles in één interactief dashboard terug kan vinden. 

 

Vervolgens tonen ze hoe u op verschillende manieren Gravitee.io kunt installeren. Tot slot geven ze een deep-dive demo over hoe u precies een API in Gravitee.io kunt publiceren.

AXI & Applicatie integratie

Koppel data, applicaties en business processen vlot met nieuwe oplossingen.

 

AXI Integration helpt uw organisatie bij het ontwerp van uw integratie-architectuur en de bouw en het beheer van uw schaalbaar API platform.

 

Ontdek het hier

Ik wil de AXI Masterclass bekijken

 

Het Gravitee.io API ecosysteem in detail - inclusief uitgebreide demo