De AXI Hybrid Cloud Advisor

Cloud is een hot topic. Maar hoe past u het concreet toe binnen uw organisatie?

 

Met de AXI Hybrid Cloud Advisor willen we uw organisatie adviseren om een realistische en praktische roadmap naar de cloud vast te leggen.

 

Het resultaat?

 

Deskundig advies dat volledig op maat is van uw organisatie, uw medewerkers, applicaties en infrastructuur. 

Afbeelding
AXI Hybrid Cloud Advisor
Logo axi strategy

De perfecte kick-start voor uw journey naar de cloud

 

Door onze jarenlange ervaring in zowel on-premises als private en public cloud omgevingen en projecten bij klanten, kunnen onze AXI Cloud consultants u het perfecte advies geven over de pro's en con's van elke omgeving.

 

En daar stopt het verhaal niet. Dankzij onze end-to-end aanpak wordt niet alleen de 'best match' cloud roadmap uitgetekend maar kunt u ook rekenen op de perfecte begeleiding bij uw cloud migratieproject.

Ontdek AXI's Hybrid Cloud Advisor in 3 minuten

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Onderbouwd advies op maat van uw organisatie

Voor wie?

 

Met de AXI Hybrid Cloud Advisor richten we ons tot het IT management (CIO, IT Managers ...) en c-level management.

 

Kortom, alle beslissingsnemers die betrokken zijn bij de digitale transformatie én de groei van uw organisatie.

  Wat?

   

  Wanneer u de AXI Hybrid Cloud Advisor laat uitvoeren, kunt u rekenen op:

   

  • een set duidelijk onderbouwde adviezen op maat van uw organisatie, vertrekkend van uw actuele applicatie & IT-infrastructuur landschap
  • een praktische cloud roadmap met concrete business values voor uw organisatie.

  Waarom?

   

  Onze AXI Cloud consultants adviseren:

   

  • organisaties die de digitale transformatie willen opstarten of ondersteuning nodig hebben bij het verder uittekenen van hun concrete digitale strategie.
  • organisaties die kiezen voor een hybrid cloud benadering en die pragmatisch en onderbouwd advies wensen over welke applicaties en services in welke 'cloud' dienen te worden ondergebracht.

  De AXI Hybrid Cloud Advisor in detail

  Fase 1

  DISCOVER

  1. Aan de hand van een template bezorgt u ons een technische inventarisatie (welke systemen, ouderdom ...) en een overzicht van alle in scope zijnde applicaties.
  2. Via een assessment tool voeren de AXI Cloud consultants een scan uit om alle huidige systemen, applicaties, configuraties en onderlinge connecties te detecteren en te analyseren.
  3. Onze AXI Cloud consultants plannen workshops en interviews in met alle betrokken stakeholders, owners en de belangrijkste software leveranciers om het huidige applicatie & IT-infrastructuur landschap perfect in kaart te brengen.
  4. AXI organiseert een Cloud Readiness Assessment: een workshop waarin we nagaan hoe 'ready' uw organisatie is om naar de cloud te migreren.

  Fase 2

  DESIGN

  1. Alle verzamelde gegevens worden geobjectiveerd en de scope wordt bepaald. Welke applicaties worden geanalyseerd en welke niet?
  2. Per applicatie wordt een migratie approach bepaald op basis van de 6R's (Rehost, Replatform, Refactor, Replace, Retain, Retire). Er zijn meerdere onderbouwde approaches per applicatie mogelijk.
  3. Elke approach wordt beoordeeld en meerdere scenario's worden tegen elkaar uitgezet.
  4. Nu is het tijd om een algemene roadmap vast te leggen met quick wins, medium priorities en low priorities.


   

  Fase 3

  DELIVER

  1. Een Excel-rapport met alle verzamelde ruwe data en bijhorende dashboards zodat u zelf de nodige simulaties kunt maken en de resultaten kunt verifiëren.
  2. Een overzicht van het volledige IT landschap met een duidelijk zicht op de 'as-is' en de uiteindelijke 'to-be' situatie.
  3. Een heldere presentatie gegeven door onze AXI Cloud consultants aan alle betrokkenen binnen uw organisatie: van de analyse, de verschillende scenario's, over gemaakte keuzes op basis van onderbouwde argumenten tot en met het vastleggen van de finale roadmap.
  4. Executive Summary: Een one-pager bestemd voor het management met daarin de gekozen roadmap en de highlights met onderbouwde keuzes.
  Axi frame

  on-demand webinar

  Maak kennis met AXI's Hybrid Cloud Advisor

   

  Op basis van een concrete use case vertelt Peter Neefs, Pre-Sales Consultant bij AXI, hoe AXI cloud experts - aan de hand van de AXI Hybrid Cloud Advisor service - klanten pragmatisch adviseren bij de best passende cloud benadering.

   

  Peter geeft inzicht in hoe de AXI cloud consultants concreet te werk gaan om tot een gefundeerd en toekomstgericht advies te komen.

   

  Tot slot geeft hij meer details over de verschillende deliverables die AXI kan aanbieden op basis van deze service.

  Gaat u samen met AXI de cloud uitdaging aan?

   

  Heeft uw organisatie nood aan een duidelijke cloud strategie?

  Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een cloud roadmap? Stel hier uw vraag.