We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
AXI Cloud
Logo axi strategy

AXI Cloud. Optimale prestaties. Veilig en private.

AXI begeleidt bedrijven en organisaties stap-voor-stap richting de cloud. Via de migratie van on-premise omgevingen naar de AXI Cloud maken we uw IT omgeving flexibel en schaalbaar.

 

Tegelijk zorgen we ervoor dat de private cloud naadloos aansluit op de publieke cloud. Op deze manier combineert u hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en beveiliging met de hyperscale mogelijkheden van de public cloud.

 

 

Uw bedrijfskritische applicaties in goede handen

 

Met meer dan 10 jaar ervaring in het inrichten en beheren van cloud omgevingen voor bedrijfskritische applicaties, is AXI de partner van talrijke grote retailers, zorginstellingen, overheidsinstellingen en commerciële bedrijven.

 

Door het beheer van uw cloud omgeving uit te besteden aan AXI, verkrijgt u de zekerheid dat uw applicaties en data altijd en op een veilige manier beschikbaar zijn. Als gebruiker betaalt u alleen voor wat u echt verbruikt.  

 

De focus ligt op:

 

  • Continue uptime van bedrijfskritische applicaties
  • On-demand schaalbaarheid
  • Volledige controle
  • Maximale beveiliging
  • Compliance met de regelgevingen.

On-demand webinar

 

Ontdek in 30 minuten hoe u gefaseerd overstapt naar een consumption based private cloud.

Onze garanties

De hoogste beveiliging in de AXI Cloud

Met AXI Cloud bieden we u een krachtige en maximaal beveiligde private cloud aan die gehost wordt in een van onze TIER3 Belgische of Nederlandse datacenters. Om u de zekerheid te bieden dat de informatiebeveiliging gewaarborgd is, beschikken we over de NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017 certificatie. Het ISAE 3402 type II rapport toont aan dat de kwaliteit van de beheersprocessen alle nodige aandacht krijgen.

We richten de private cloud volledig naar uw wensen in

In de AXI datacenters heeft u de keuze tussen een gedeelde en een ‘dedicated’ infrastructuur, met gebruik van HPE, VMware, Veeam, Microsoft, Barracuda, Aruba Networks, Oracle en andere marktleidende technologieën. Via proactief beheer en 24 op 7 monitoring garanderen we de uptime van uw bedrijfskritische toepassingen.

Axi frame