AXI Webinar AXI Hybrid Cloud Advisor

Maak kennis met AXI's Hybrid Cloud Advisor

On-demand webinar

Door onze jarenlange ervaring in zowel on-premises als private en public cloud omgevingen en projecten bij klanten, kunnen onze AXI Cloud consultants u het perfecte advies geven over de pro's en con's van elke omgeving.

 

Met de AXI Hybrid Cloud Advisor willen we uw organisatie adviseren om een realistische en praktische roadmap naar de cloud vast te leggen. 

 

Het resultaat? Deskundig advies dat volledig op maat is van uw organisatie, uw medewerkers, applicaties en infrastructuur. 

 

DOELGROEP

IT Managers en C-level Managers

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Roelof Hellinx

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Gefundeerd & pragmatisch advies
 

Op basis van een concrete use case vertelt Peter Neefs, Pre-Sales Consultant bij AXI, hoe AXI cloud experts - aan de hand van de AXI Hybrid Cloud Advisor service - klanten adviseren bij de best passende cloud benadering.

 

Peter geeft inzicht in hoe de AXI cloud consultants concreet te werk gaan om tot een gefundeerd en toekomstgericht advies te komen.

 

Tot slot geeft hij meer details over de verschillende deliverables die AXI kan aanbieden op basis van deze service.

De AXI Hybrid Cloud Advisor

 

Gaat u de cloud uitdaging aan?

 

Cloud is een hot topic. Maar hoe past u het concreet toe binnen uw organisatie?

 

Met de AXI Hybrid Cloud Advisor willen we uw organisatie adviseren om een realistische en praktische roadmap naar de cloud vast te leggen.

 

Het resultaat? Deskundig advies dat volledig op maat is van uw organisatie, uw medewerkers, applicaties en infrastructuur. 

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

Ontdek AXI's Hybrid Cloud Advisor