Eenvoudig en snel inkomende facturen digitaal verwerken

Factuurverwerking hoeft niet duur, tijdrovend of moeilijk te zijn. 

 

Dankzij het gebruik van een oplossing waarmee u alle inkomende facturen volledig automatisch, correct en snel in uw administratie kunt verwerken.

 

Ongeacht de leverancier, het soort factuur, hoe uitgebreid de factuur is en de automatische controles die u op de facturen uit wilt voeren.

 

Daarvoor heeft AXI een partnership afgesloten met Factuurportal.

Afbeelding
AXI Partnership met Factuurportal
Image frames

Factuurportal - het portaal voor eenvoud en gemak

 

Factuurverwerking is bij veel organisaties nog te vaak één van de meest tijdrovende en vervelende administratieve processen. 

 

Factuurportal is de ‘plug and play’ cloudoplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking. Eén oplossing waarmee alle inkomende facturen volledig automatisch worden verwerkt.

 

 

Ontdek de voordelen van Factuurportal:

 

  • Door het saaie, repeterende en vervelende werk van factuurverwerking door de slimme software van Factuurportal over te laten nemen, kunt u tijd, geld en energie uitsparen.
  • De controle van de inkomende facturen en de data-entry naar AXI Financials en AXI Purchase to Pay wordt door Factuurportal automatisch uitgevoerd.
  • De portal is zo gemaakt dat het veilig, betrouwbaar en snel alle facturen volledig automatisch verwerkt
  • Factuurportal is Peppol Access Provider en ondersteunt e-Facturatie. Zo is uw organisatie klaar voor de toekomst. 
     
Factuurportal partnership AXI

Partnership met AXI

Als implementatiepartner heeft AXI een partnership met Factuurportal. Hierdoor kunnen wij de cloudbased oplossing eenvoudig inzetten binnen uw organisatie.

 

Met AXI Financials en AXI Purchase to Pay in combinatie met Factuurportal, wordt een volledig geautomatiseerd spent management proces mogelijk. Van leveranciersmanagement en bestelling tot en met het betalen van de correcte facturen.
 

Meer weten?

 

Benieuwd wat Factuurportal voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met AXI.