Ondersteuning bij uw digitale transformatie

Organisaties in de servicegerichte sector staan voor de grote uitdaging om continuïteit in een snel veranderende wereld te realiseren. AXI ondersteunt uw digitale transformatie en de hiermee gepaard gaande uitdagingen met innovatieve producten en diensten.

Afbeelding
Vrouw op kantoor

Gebruiksklare business oplossingen op uw maat

 

Ons Business Solutions portfolio laat toe om snel processen te ondersteunen en te automatiseren, waar nodig bijgestuurd door de nodige customisaties.

AXI Purchase to Pay

De Purchase to Pay software van AXI assisteert al uw vestigingen en afdelingen bij het stroomlijnen en automatiseren van uw inkoopprocessen van bestelaanvraag tot en met betaling.

 

Lees meer

AXI Financials

De financiële software van AXI focust op een correcte beheersing van de administratieve processen en effectief financieel management dankzij automatisatie, rapportage, real-time analyses en voorspellende inzichten.

 

Lees meer

AXI E-voting

AXI E-voting biedt bedrijven in België een digitale kiesoplossing die haar effectiviteit heeft bewezen tijdens de voorbije sociale verkiezingen.

 

Lees meer

Hybrid cloud oplossingen

Kies de 'perfect match' tussen managed private, hybrid en public cloud. AXI begeleidt u bij de opzet van een flexibel hybrid cloud platform en architectuur.

 

Lees meer

Heldere data inzichten voor serviceorganisaties

Hoe kunt u uw services verbeteren met behulp van business intelligence? Servicegerichte managers hebben baat bij het optimaliseren van hun processen, het verlagen van de kosten en het voorspellen van nieuwe behoeften en noden bij hun klanten. Op basis van waardevolle data kunnen zij hun dienstverlening efficiënter en betere maken dankzij de diepgaande kennis en ervaring van onze BI consultants inzake Big Data, data-integratie en Machine Learning. Maak kennis met onze BI oplossingen en diensten waarbij onze managed BI services uw servicegerichte organisatie volledig ontzorgen.

 

Lees meer

Digital Workplace oplossingen

AXI helpt de betrokkenheid, vaardigheden en tevredenheid van uw medewerkers te boosten door hen snel en eenvoudig in verbinding te stellen met klanten, collega's en partners via het Microsoft 365-platform.

 

Lees meer