AXI maakt retailers klaar voor de toekomst

AXI zorgt ervoor dat retailketens snel kunnen inspelen op de grote veranderingen die de retailbusiness ondergaat. Wij stellen retailers in staat om omnichannel te worden, de klantenbinding te versterken, betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Onze portfolio verbindt e-commerce met de fysieke winkel en wordt continu vernieuwd en uitgebreid op basis van de input van gebruikers en trends in de retailmarkt.

Afbeelding
Vrouw op roltrap in shoppingcenter

De nieuwste omnichannel retail oplossingen. Snel uitgerold.

 

Met onze omnichannel retail oplossingen stellen we retailers in staat om flexibel mee te bewegen met de trends in de markt en de interne ontwikkelingen binnen de retailorganisatie. Het ontwikkelen van software die aansluit bij de bedrijfsprocessen en USP's van de retailer is onze kracht. We werken agile, met korte lijnen, scherpe prioritering en iteratief. Samen met de klant. Met een mix van youngsters en ervaren professionals brengen we dreamteams op het veld. Daarbij kiezen we bewust voor vaste klantteams, waardoor we efficiënt kunnen samenwerken en aan een half woord genoeg hebben. De ontwikkeling van nieuwe retail producten en complexe projecten brengen we altijd tot een goed einde.

AXI Retail Cloud Suite

Laat uw retail business groeien met AXI Retail Cloud Suite; de omnichannel software volledig op maat van uw specifieke behoeften. Maak gebruik van verschillende POS varianten: non-food checkout, supermarkt checkout, horeca checkout, mobile POS op PDA en mobile POS op smartphone.

Empower de consument dankzij het gebruik van diverse oplossingen in de winkel: self-checkout, self order kiosk, selfscan en 'tap and go' op smartphone.

Lees meer

Tilroy

Tilroy levert een complete, geïntegreerde cloudoplossing voor non-food retailers, inclusief point-of-sale, voorraadbeheer, e-commerce en real-time rapportages. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers de mogelijkheid om hun klanten geïntegreerd offline en online een state-of-the-art service te bieden en hun efficiëntie te verhogen. De software van Tilroy is cloud-based en wordt als een SaaS-oplossing aangeboden.

Lees meer

Financiële software

Talrijke retailers beheren hun financiële administratie in AXI Financials. Zowel voor de administratie in het retail hoofdkantoor als in die van de winkels van franchisenemers is de AXI oplossing een aanrader.

Lees meer

Retail Intelligence

Neem betere beslissingen dankzij uw data. Door kassatransacties mee te ontsluiten, kunt u beter sturen. Voor wie een slag dieper wil gaan, bieden we machine learning algoritmes en R aan. Dit stelt u in staat om betere voorspellingen te doen; bv. om logistieke processen te verbeteren of hardlopers te voorspellen.

Lees meer

Unified Commerce boosten dankzij integratie

Als omnichannel retailer heeft u toegang tot heel wat interne en externe applicaties, platformen, services en nieuwe bronnen zoals mobile, social, cloud en big data. Als al deze technologieën met elkaar verbonden kunnen worden, vormen ze het perfecte retail ecosysteem. Ontdek hoe API's en event-driven architectuur uw retail business kunnen boosten.

Meer lezen
Axi frame

Wij ontzorgen uw retailproces

 

De omnichannel retail oplossingen van AXI draaien in de cloud met de mogelijkheid om betalen naar rato van het gebruik.

 

 • Om de beschikbaarheid van uw retail operatie te waarborgen, bieden we full support aan, inclusief eerstelijns- en tweedelijns support.
 • Onze ervaren servicedesk consultants zijn bereikbaar tijdens de weekdagen, maar uiteraard ook op koopavonden en in de weekends.
 • Om incidenten te voorkomen en tijdig op te vangen, bieden we 24 op 7 monitoring van de kassaomgeving en de centrale server omgeving aan.
 • Onze datacenters in Nederland en België zijn ISAE3402 gecertificeerd.
 • Achter de schermen wordt de AXI RS oplossing continu geoptimaliseerd, zonder dat uw online en offline verkoopkanalen er enige hinder van ondervinden. 

Ontdek AXI's vier self service oplossingen

Het Retail Cloud Suite platform biedt retailers verschillende front-ends aan: selfcheck-out - self order kiosk - hybride self-checkout - mPOS

 

Gebruik ze afzonderlijk of combineer ze om uw klanten de beste ervaring aan te bieden.

AXI Self Checkout AXI Retail Cloud Suite

Self-checkout

 

Met AXI's self-checkout kunnen klanten zelf producten scannen en afrekenen. De nadruk ligt op snelheid.

 

 • gebruiksvriendelijke front-end
 • speedy customer journey
AXI Self Order Kiosk AXI Retail Cloud Suite

Self Order Kiosk

 

Met AXI's Self Order Kiosk kunnen klanten zelf hun producten bestellen en direct afrekenen.

 

 • korte wachttijd
 • betere klantbeleving
AXI Hybrid Self-Checkout AXI Retail Cloud Suite

Hybride SCO

 

Met de unieke hybride self-checkout POS oplossing kan de klant zelf snel afrekenen. Tegelijk kan de winkelmedewerker via het andere scherm assisteren. De medewerker kan niet alleen de transactie checken maar ook de transactie overnemen om zo de klant extra service te bieden.

 

 • klant kiest zelf
 • meer interactie met de klant
   

De ideale oplossing voor toonbankwinkels bij o.a. fashion, speelgoed en tijdschriften.

AXI mobile POS AXI Retail Cloud Suite

mPOS

 

AXI's mobile POS biedt winkelmedewerkers de mogelijkheid om snel een extra afrekenpunt op te zetten.

 

 • seamless checkout experience
 • snel en alternatief proces
   

Geschikt voor o.a. low volume stores met veel klantinteractie of als add-on/vervanger van een traditionele POS.

AXI retail consultants helpen uw business mee ontzorgen


Maak kennis met onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.
 

Uw consumenten verwachten een perfecte omnichannel experience.
 

Om uw organisatie omnichannel-ready te maken én te houden, dient u heel wat bedrijfsprocessen verder te digitaliseren. Dit heeft impact op uw medewerkers en uw partners. 

AXI Gebruikersdag 2023 in het Oracle Race Data Experience Center

 

 

Naar jaarlijkse gewoonte nodigt AXI de gebruikers van AXI Retail Cloud Suite uit om samen te sparren over de nieuwste functionaliteiten, afgelopen projecten en de toekomstige roadmap van de software. Dit jaar was het kantoor van onze technologie partner Oracle in Utrecht de venue van dienst. Het werd een dag om bij te praten, ontdekken én te racen tegen elkaar in een formule 1 race car van Max Verstappen.

 

Lees hier het verslag

Proef de sfeer op de AXI Gebruikersdag 2023

Please accept marketing-cookies to watch this video.
axi

eBook

De toekomst van de supermarkt

 

Hoe zal de supermarkt van de toekomst eruit zien? Hoe kan technologie helpen om processen efficiënter te maken? Hoe kunnen we klanten meer aan ons binden? 

 

In dit eBook geven we een antwoord op al uw vragen aan de hand van tien trends waar u niet omheen kunt. Onze AXI consultants kunnen daarbij ondersteunen dankzij hun ervaring én door talrijke gesprekken en projecten bij retailers.