AXI certificaten & kwaliteitsverklaringen

Bij AXI is het leveren van kwaliteitsvolle software en bijhorende services een topprioriteit.

 

Onze innovatieve end-to-end software oplossingen en diensten worden regelmatig gescreend door onafhankelijke organisaties.

 

Als betrouwbare ICT partner voor uw organisatie leggen wij de lat steeds hoog. Dat blijkt uit onderstaande certificaten en kwaliteitsverklaringen.

Afbeelding
ISAE certificaat

ISAE 3402 type II rapport

Als aanbieder van managed cloud services beschikt AXI Information Technology Services over het ISAE 3402 type II rapport. Dit rapport geeft zekerheid over de dienstverlening die AXI Information Technology Services levert. De rapportage werd afgegeven door de onafhankelijke auditor AuditConnect en wordt jaarlijks herhaald. Op verzoek kan de 'scope' en het 'control framework' ter inzage worden aangeboden. 

Meer over AuditConnect
Afbeelding
ISO certificaat

ISO 27001:2017 certificatie

Het informatiebeveiligingsmanagementsysteem van AXI Information Technology Services met betrekking tot het ontwerpen, hosten en onderhouden van on-premises, private- en public cloud gebaseerde IT infrastructuren, aangevuld met de verkoop van IT infrastructuur en software licenties, voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017. Deze certificatie is onderworpen aan een jaarlijkse evaluatie door TÜV Nederland.

Meer over TÜV Nederland