Digital
Workplace

We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Foto van een connected kantoor
Logo axi strategy

De beleving en het gebruik van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en de motivatie van uw medewerkers. Productieve en gelukkige werknemers die flexibel kunnen werken, hebben een grote impact op uw klanttevredenheid. 

 

Door uw huidige omgeving te evalueren en samen een roadmap uit te tekenen, kan AXI u de best passende oplossingen op het vlak van hardware, software en services aanbieden.

 

Digital Workplace oplossingen en services van AXI

 

Ontdek onze Digital Workplace oplossingen en services

Microsoft 365 implementatie & support

AXI helpt u de betrokkenheid, vaardigheden en tevredenheid van medewerkers te boosten door uw medewerkers snel en eenvoudig in verbinding te stellen met klanten, collega's en partners via het Microsoft 365-platform.

Lees meer

Gestroomlijnde Digitale Werkplek

AXI helpt u om de M365 apps Teams, SharePoint en OneDrive op een correcte en beheersbare manier te gebruiken en te organiseren.

Lees meer

Modern Device Management

Dankzij AXI’s Modern Device Management Services kunt u ervoor zorgen dat alle toestellen waar bedrijfsdata op aanwezig is, compliant, up-to-date en beveiligd zijn.

Lees meer

Automatisatie, low-code apps en data-inzichten

Het Microsoft Power Platform ondersteunt u bij het versnellen van uw digitaal transformatieproces door uw teamleden de kans te geven om routinetaken te automatiseren, apps met weinig code te bouwen én verborgen inzichten te ontdekken in uw data.

Lees meer

Hardware & Software licensing

AXI voorziet op basis van uw vereisten de juiste infrastructuur en de nodige licenties om uw digitale werkplek optimaal in te richten.

Lees meer

Microsoft 365 Back-up & Security

Om de volledige toegang én de controle over uw Microsoft 365 gegevens te behouden, heeft u nood aan een goede back-up oplossing en bijhorende security. Elke organisatie is anders. Daarom adviseren onze consultants steeds een back-up & security oplossing op maat van uw organisatie.
 

Lees meer
Axi frame

Ontdek de voordelen van de AXI B2B Webshop

 

Vind de juiste IT oplossingen voor uw hybride werkomgeving dankzij de AXI B2B Webshop

 

Uw medewerkers willen op verschillende werkplekken (thuis, op kantoor, on the road …) veilig en productief kunnen werken. Op de AXI B2B webshop kunt u ons ruim productportfolio vrij raadplegen.

 

Wist u dat het met een login nog interessanter wordt voor uw organisatie?

Schakel een

versnelling hoger

met Microsoft Teams

& Microsoft Power Platform

 

Meer productiviteit, wendbaarheid en tijdswinst voor uw business dankzij betere samenwerking en efficiënt ingerichte processen.

 

U bent sinds de lockdown in 2020 aan de slag met Teams of u werkt reeds langer met Microsoft 365?

 

Ontdek dan zeker onze webinars om het gebruik van Microsoft Teams verder te optimaliseren binnen uw organisatie en efficiëntie en productiviteit binnen uw organisatie te stimuleren dankzij het Microsoft Power Platform.

Bekijk hier de on-demand sessies rond Digital Workplace