Een flexibele
digitale werkplek
met M365

Werk efficiënt en veilig samen met het M365 cloud platform.

 

AXI Digital Workplace helpt u bij de implementatie, de support, de back-up en security, het modern device management, low-code automation en data inzichten via het MS Power Platform en het beheer van uw hardware en software licenties. 

Afbeelding
Foto van een connected kantoor
Logo axi strategy

AXI helpt u bij de transformatie van uw digitale werkplek

 

De beleving en het gebruik van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en de motivatie van uw medewerkers. Productieve en gelukkige werknemers die flexibel kunnen werken, hebben een grote impact op uw klanttevredenheid. 

 

Door uw huidige omgeving te evalueren en samen een roadmap uit te tekenen, kan AXI u de best passende oplossingen op het vlak van hardware, software en services aanbieden.

 

Ontdek onze Digital Workplace oplossingen en services

Microsoft 365 implementatie & support

AXI helpt u de betrokkenheid, vaardigheden en tevredenheid van medewerkers te boosten door uw medewerkers snel en eenvoudig in verbinding te stellen met klanten, collega's en partners via het Microsoft 365-platform.

Lees meer

Gestroomlijnde Digitale Werkplek

AXI helpt u om de M365 apps Teams, SharePoint en OneDrive op een correcte en beheersbare manier te gebruiken en te organiseren.

Lees meer

Modern Device Management

Dankzij AXI’s Modern Device Management Services kunt u ervoor zorgen dat alle toestellen waar bedrijfsdata op aanwezig is, compliant, up-to-date en beveiligd zijn.

Lees meer

Automatisatie, low-code apps en data-inzichten

Het Microsoft Power Platform ondersteunt u bij het versnellen van uw digitaal transformatieproces door uw teamleden de kans te geven om routinetaken te automatiseren, apps met weinig code te bouwen én verborgen inzichten te ontdekken in uw data.

Lees meer

Hardware & Software licensing

AXI voorziet op basis van uw vereisten de juiste infrastructuur en de nodige licenties om uw digitale werkplek optimaal in te richten.

Lees meer

Microsoft 365 Back-up & Security

Om de volledige toegang én de controle over uw Microsoft 365 gegevens te behouden, heeft u nood aan een goede back-up oplossing en bijhorende security. Elke organisatie is anders. Daarom adviseren onze consultants steeds een back-up & security oplossing op maat van uw organisatie.
 

Lees meer

M365 Cyber Security Assessment Tool

Met de Cyber Security Assessment Tool (CSAT) neemt AXI als het ware een 'snapshot' van het huidige beveiligingsniveau van uw hybride M365 omgeving. Dat gebeurt via diverse scans en analyses van o.a. paswoordbeleid, gebruikersrechten, endpoints …

 

Maar deze tool biedt heel wat meer. AXI gebruikt deze assessment tool bij haar klanten om op basis van de huidige security status aanbevelingen te doen en een concreet verbetertraject op te zetten. Dé manier om de veiligheid van uw M365 omgeving te kunnen blijven garanderen. 

Ontdek meer

MS Teams Governance App

AXI ontwikkelde de Teams Governance Applicatie die organisaties ondersteunt bij het optimaal beheer van hun M365 omgeving op het vlak van: governance, life-cycle management en provisioning.

 

Bovendien kan uw IT-team de M365 omgeving perfect monitoren en beveiligen via een real-time overzicht van alle MS Teams die gastgebruikers toelaat in de MS tenant. Het stelt hen zo in staat om te controleren of sneller actie te ondernemen wanneer een MS Team niet langer mag gedeeld worden met externe gebruikers.

Digital Workplace Advisor

Met de AXI Digital Workplace Advisor helpen onze consultants u om uw digitale werkplek naar een hoger niveau te tillen. Aan de hand van de nieuwste M365 best practices begeleiden wij u naar een veilige(re) en productievere M365 omgeving.

 

Door uw huidige M365 cloud of hybride omgeving te analyseren, verzamelen en presenteren onze M365 specialisten u concrete inzichten en aanbevelingen. U heeft de keuze uit drie assessments: Technisch, Security of Functioneel

Copilot Readiness Scan

Microsoft 365 is een gevestigde waarde in de digitale werkplek. Met de komst van Copilot kan het medewerkers (nog) efficiënter laten (samen)werken. Het succes ervan staat of valt met een goede inrichting van uw Microsoft 365 omgeving. 

 

Benieuwd of uw omgeving klaar is?

Laat onze AXI consultants een Copilot readiness scan uitvoeren op uw omgeving, zo komt u erachter of uw architectuur, structuur en uw governance op punt staan om gerust en veilig aan de slag te gaan met Copilot.

Lees meer
Axi frame

Ontdek de voordelen van de AXI B2B Webshop

 

Vind de juiste IT oplossingen voor uw hybride werkomgeving dankzij de AXI B2B Webshop

 

Uw medewerkers willen op verschillende werkplekken (thuis, op kantoor, on the road …) veilig en productief kunnen werken. Op de AXI B2B webshop kunt u ons ruim productportfolio vrij raadplegen.

 

Wist u dat het met een login nog interessanter wordt voor uw organisatie?

Krijg grip op de security van uw hybride M365 omgeving

 

Security is een hot topic. Maar hoe neemt u de gepaste security maatregelen op uw hybride M365 omgeving?

 

Ontdek hoe AXI haar klanten inzicht geeft in het huidige beveiligingsniveau van hun hybride M365 omgeving én verbeterpunten aanreikt dankzij de Cyber Security Assessment Tool.

 

Deze tool is gebaseerd is op internationale cybersecurity standaarden en richtlijnen volgens het internationaal erkende Center for Internet Security (CIS).

Schakel een

versnelling hoger

met Microsoft Teams

& Microsoft Power Platform

 

Meer productiviteit, wendbaarheid en tijdswinst voor uw business dankzij betere samenwerking en efficiënt ingerichte processen.

 

U bent reeds aan de slag met Teams of u werkt reeds langer met Microsoft 365?

 

Ontdek dan zeker onze webinars om het gebruik van Microsoft Teams verder te optimaliseren binnen uw organisatie en efficiëntie en productiviteit binnen uw organisatie te stimuleren dankzij het Microsoft Power Platform.

Bekijk hier de on-demand sessies rond Digital Workplace