AXI maakt retailers klaar voor de toekomst

AXI zorgt ervoor dat retailketens snel kunnen inspelen op de grote veranderingen die de retailbusiness ondergaat. Wij stellen retailers in staat om omnichannel te worden, de klantenbinding te versterken, betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Onze portfolio verbindt e-commerce met de fysieke winkel en wordt continu vernieuwd en uitgebreid op basis van de input van gebruikers en trends in de retailmarkt.

Afbeelding
Vrouw op roltrap in shoppingcenter
Image frames

De nieuwste omnichannel retail oplossingen. Snel uitgerold.

 

Met onze omnichannel retail oplossingen stellen we retailers in staat om flexibel mee te bewegen met de trends in de markt en de interne ontwikkelingen binnen de retailorganisatie.

 

 

AXI Retail Omnichannel Solutions

AXI Retail Cloud Suite

Gebruiksgemak,

continue doorontwikkeling,

perfecte integratie

met uw webshop

zijn de sleutelwoorden

van onze omnichannel

point of sale oplossing. 

Lees meer

AXI Store Auditing App

 Aan de hand van een digitale vragenlijst geeft het de regiomanager inzicht in het complete winkelbeeld van zijn of haar vestigingen. Daarnaast zorgt de AXI Store Auditing App voor een continu verbeterproces, door persoonsgerichte vervolgtaken toe te voegen aan de verbeterpunten van de winkel.

Lees meer

GRIP – Contract Management

GRIP is het softwarepakket voor het managen van inkoopcontracten en inkoopcondities. GRIP helpt u om uw contracten te beheren en de opbrengsten uit bonussen e.d. door te rekenen.

Lees meer
Axi frame
axi

eBook Supermarkt 2025

De tien trends in supermarkt retail

 

Hoe zal de supermarkt van de toekomst eruit zien? Hoe kan technologie helpen om processen efficiënter te maken? Hoe kunnen we klanten meer aan ons binden? 

 

Dit e-Book wil u vooral inspireren en helpt u als retailer om snel in te spelen op de grote veranderingen die de retail business ondergaat.

Benieuwd hoe AXI retailers helpt?

Ontdek hier het laatste AXI Retail nieuws