Op maat gemaakte IT oplossingen met Microsoft en Oracle

Naast ons breed portfolio aan AXI Business Solutions, is de implementatie van Customized Solutions een belangrijk onderdeel van onze expertise.

 

Zowel voor sectorspecifieke als voor unieke business behoeften ontwerpt, bouwt en implementeert AXI op maat gemaakte oplossingen en diensten.

 

Om dit te realiseren maken we gebruik van Oracle en Microsoft technologie.

Afbeelding
Twee developers aan het werk
Logo axi strategy

Oplossingen op maat van uw organisatie

 

Voor onze Customized Solutions maken we gebruik maken van betrouwbare methodieken en technologiëen om uw specifieke behoeften om te zetten in relevante gepersonaliseerde oplossingen. Onze technology centers beschikken over een brede expertise in tal van aanvullende domeinen. Wij bouwen onze oplossingen met betrouwbare en marktconforme technologie van onder meer Microsoft en Oracle. Daarnaast hebben wij ook de nodige kennis in huis van diverse Open Source raamwerken. Deze componenten vullen we waar relevant aan met eigen tools en frameworks om de snelheid en efficiëntie van het ontwikkelproces te verhogen.

Oracle Software Projecten & Migraties

Heeft uw organisatie in het verleden geïnvesteerd in Oracle Forms en Oracle Reports? Via de migratie van Oracle Forms naar het low-code platform Oracle APEX verkrijgt u uiterst moderne webapplicaties. Bij de migratie plaatsen we de eindgebruiker steeds centraal. 

Lees meer

B2B, B2C en interne portalen

Het samenwerken over de silo's heen en buiten de grenzen van uw organisatie, stelt u in staat om beter het hoofd te bieden aan hedendaagse uitdagingen en de steeds hogere verwachtingen in uw sector. Dankzij portalen kunt u impactvolle samenwerkingsomgevingen opzetten met uw klanten, partners en medewerkers. 

Application Modernization

AXI heeft zowel de schaal als kennis in huis om elk Application Modernization project tot een succes te maken. Onze aanpak garandeert een end-to-end ontzorging en onze diverse competence centres zorgen ervoor dat alle aspecten van de Modernization roadmap aan bod komen.

Lees meer

Cloud native ontwikkeling

AXI kan u begeleiden bij het ontwikkelen van cloud native applicaties en/of de migratie van bestaande on-premises applicaties naar de cloud.

Lees meer

Mobile Business Apps

We werken mobiele oplossingen uit die uw medewerkers, klanten en leveranciers toelaten om taken sneller uit te voeren. 

Lees meer

Low-code ontwikkeling

Door de steeds snellere roep om verdere digitalisering wordt de druk verhoogd om applicaties sneller en efficiënter te implementeren, low code biedt hier een oplossing voor.

Lees meer
Axi frame

We zorgen ervoor dat u de mogelijkheden van ICT volledig benut

 

De gezondheidszorg staat voor complexe uitdagingen. Van het aanbieden van kwalitatieve zorg, stijgende zorgvraag en -kosten tot een inkrimping van de budgetten. Met onze ICT infrastructuur oplossingen en software voor eHealth, financieel beheer, begroting, forecasting en inkoop helpen we ziekenhuizen en zorginstellingen om de kwaliteit te verhogen en de kosten te verlagen.

AXI maakt retailers klaar voor de toekomst

 

AXI zorgt ervoor dat retailketens snel kunnen inspelen op de grote veranderingen die de retailbusiness ondergaat. Wij stellen retailers in staat om omnichannel te worden, de klantenbinding te versterken, betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Onze portfolio verbindt e-commerce met de fysieke winkel en wordt continu vernieuwd en uitgebreid op basis van de input van gebruikers en trends in de retailmarkt.

Samenwerken aan de digitale overheid

 

Als gespecialiseerde partner helpen we overheden om efficiënt samen te werken en de vooropgestelde doelstellingen te behalen. Onze aanpak en softwareoplossingen sluiten aan op de nieuwe visie van de overheid: de overheid als platform. Met de inzet van vernieuwende concepten en technologieën dragen we bij tot de realisatie van een wendbare en klantgerichte overheid. Radicaal digitaal.

Ondersteuning bij uw digitale transformatie

 

Organisaties in de servicegerichte sector staan voor de grote uitdaging om continuïteit in een snel veranderende wereld te realiseren. AXI ondersteunt uw digitale transformatie en de hiermee gepaard gaande uitdagingen met innovatieve producten en diensten.

Ondersteuning bij uw digitale transformatie

 

Organisaties in de industriële sector staan voor de grote uitdaging om continuïteit in een snel veranderende wereld te realiseren. AXI ondersteunt uw digitale transformatie en de hiermee gepaard gaande uitdagingen met innovatieve producten en diensten.