Ondersteuning bij uw digitale transformatie

Organisaties in de industriële sector staan voor de grote uitdaging om continuïteit in een snel veranderende wereld te realiseren. AXI ondersteunt uw digitale transformatie en de hiermee gepaard gaande uitdagingen met innovatieve producten en diensten.

Afbeelding
Industriële gebouwen in de verte

Gebruiksklare business oplossingen op uw maat

 

Ons Business Solutions portfolio laat toe om snel processen te ondersteunen en te automatiseren, waar nodig bijgestuurd door de nodige customisaties.

AXI Purchase to Pay

De Purchase to Pay software van AXI assisteert al uw vestigingen en afdelingen bij het stroomlijnen en automatiseren van uw inkoopprocessen van bestelaanvraag tot en met betaling.

 

Lees meer

AXI Financials

De financiële software van AXI focust op een correcte beheersing van de administratieve processen en effectief financieel management dankzij automatisatie, rapportage, real-time analyses en voorspellende inzichten.

 

Lees meer

AXI E-voting

AXI E-voting biedt bedrijven in België een digitale kiesoplossing die haar effectiviteit heeft bewezen tijdens de sociale verkiezingen van 2012, 2016 en 2020.

 

Lees meer

AXI Hybrid Cloud Management

Een goed georchestreerde adoptie van een consumption based hybrid cloud omgeving biedt stevige mogelijkheden om uw business te versnellen.

 

Lees meer

axi

Digitale transformatie betekent een andere manier van samenwerken

 

Enerzijds ondersteunt AXI het digitale samenwerken tussen werknemers onderling en anderzijds wordt ook het samenwerkingsmodel tussen bedrijven verregaand gedigitaliseerd. Door het ontwikkelen van specifieke Business to Business portalen verloopt de samenwerking tussen organisaties en hun klanten en partners sneller, efficiënter en transparanter.

Employee Productivity Services

AXI helpt u de betrokkenheid, vaardigheden en tevredenheid van medewerkers te boosten door uw medewerkers snel en eenvoudig in verbinding te stellen met klanten, collega's en partners via het Microsoft 365-platform.

 

Lees meer

Business-to-Business portalen

Naast het gebruik van oplossingen zoals Microsoft Teams en Sharepoint om de interne productiviteit van uw organisatie te boosten, kunt u dankzij Business-to-Business portalen efficiënte en succesvolle samenwerkingen met klanten en partners opzetten.

 

Lees meer