Product Owner P2P

Medior
Willebroek

Als Product Owner Purchase-to-Pay binnen onze afdeling Financial Services ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van onze visie omtrent het aankoopdomein. Jij onderzoekt hoe onze applicaties hier toe kunnen bijdragen.

Solution Sales Microsoft Development

Medior
Gent | Willebroek

Als Solution Sales Microsoft Development binnen onze afdeling “Digital Transformation” verken je de situatie bij onze prospecten en klanten en vertaal je hun behoeften naar onze AXI Microsoft oplossingen. 
 

Oracle Developer Analyst

Medior
Willebroek

Als technical analyst en software developer bouw je mee aan een grootschalig en ambitieus project voor de Belgische FOD Justitie. Je ontwikkelt nieuwe features en doet aanpassingen op de bestaande oplossing. 

Service Level Manager

Medior
Breda | Willebroek

Als Service Level Manager zorg je er niet alleen voor dat onze ICT-dienstverlening volgens de gemaakte afspraken lopen, maar ook dat deze is afgestemd op de behoeften, doelstellingen en uitdagingen van onze klant.

System Engineer

Junior
Willebroek

Klinken termen als ‘hybrid cloud’, ‘devOps’, ‘containerisatie’, ‘Software-defined networks’ en ‘remote management’ je als muziek in de oren en wil je hiervan alles leren? Als System Engineer bij AXI ben je samen met je 65 collega’s verantwoordelijk voor het bedenken, implementeren en verbeteren van onze innovatieve oplossingen.

 

Business Development Manager Digital Transformation

Medior
Willebroek

Als Business Development Manager beschik je reeds over een eerste succesvolle sales-ervaring in ICT dienstverlening. Je opent deuren bij onze klanten en prospecten en werkt samen met je presales en operations collega’s om de uitdagingen van onze klanten op te lossen met de gepaste oplossingen uit de AXI portfolio.

 

 

Service Manager

Medior
Willebroek

Als Service Manager zorg je ervoor dat onze klanten die gebruik maken van onze aankoop en financiële software optimaal worden ontzorgd en dat deze ondersteuning is afgestemd op de aangeboden Service Level Agreement.