Full stack Product Developer

Medior
Breda | Gent | Willebroek

In kader van de AXI Adaptive Case Management roadmap, zetten we je mee in op een aantal uitdagende topics waarmee je het product beter maakt. Jouw functie zal zich toespitsen op het ontwikkelen van en werken op ons ACM product en de bijhorende change en release management werking.

Front-end Developer

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Je bent gepassioneerd door software development en het opleveren van kwaliteitsvolle projecten. Binnen de afdeling Adaptive Case Management kom je terecht in een flexibel en enthousiast team en zal je nauw samenwerken met verschillende stakeholders.

Network & security engineer

Medior
Willebroek

Als ervaren network & security engineer werk je mee aan het ontwerp en de implementatie van zowel on-premises als private en public cloud netwerk infrastructuren voor onze klanten.

Technisch Analist

Medior
Breda

Je werkt binnen de afdeling Retail Solutions waar op maat gebouwde applicaties in Oracle Apex worden ontwikkeld voor onze klanten in de retailsector. Je maakt deel uit van een dynamisch team van developers, projectleiders en collega analisten.

Project Manager

Expert
Willebroek

Als ervaren project manager ben je eindverantwoordelijk voor de oplevering van onze Oracle maatwerk software projecten en de implementatieprojecten voor de producten AXI Financials en AXI Purchase-to-Pay.

Business Development Manager ACM

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Als Business Development Manager AXI Adaptive Case Management beschik je reeds over een ruime sales ervaring in solutions sales. Je opent deuren bij klanten en prospecten en werkt nauw samen met je presales en operations collega’s.

.NET Back-end developer

Medior
Gent

Als .NET back-end developer ondersteun je onze klanten bij de technische analyse en de architectuur, alsook de implementatie en het testen van backend oplossingen. Je komt terecht in een jong en dynamisch team.

Marketing Manager

Expert
Breda

Wil jij mee een stempel drukken op de branding en communicatie van onze organisatie? Als Marketing Manager bij AXI initieer je samen met interne stakeholders en het marketing team diverse campagnes die het portfolio van AXI ondersteunen en versterken.

Business Developer Retail

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Je gaat actief op zoek naar new business klanten.  Je werkt hiervoor nauw samen met onze account managers, consultants en pre-sales medewerkers.  Je volgt het volledige sales traject op en zorgt ervoor dat het AXI aanbod perfect wordt afgestemd op de behoeften van de klant.