Marketing Manager

Ervaring: Medior
Locatie: Willebroek

Om ons AXI Digital team te versterken, zijn we op zoek naar een Marketing Manager die de groei, zowel organisch als via M&A, van onze ICT organisatie in België en Nederland zal ondersteunen.

Afbeelding
Marketing Manager AXI

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Marketing Manager bij AXI Digital, een ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en ondersteuning, ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategische marketinginitiatieven die de groei van ons bedrijf in België en Nederland bevorderen. Je werkt nauw samen met verschillende teams om onze positionering op de markt te versterken, leads te genereren en de naamsbekendheid van AXI Digital te vergroten.

 

Jouw takenpakket: 

 

 • Identificeren van doelmarkten: Je voert grondige analyses uit om de meest relevante doelgroepen te identificeren en begrijpt hun behoeften en uitdagingen.
 • Concurrentieanalyse en positionering: Je houdt de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en ontwikkelt een sterke positionering en propositie voor AXI Digital, gebaseerd op ons huidige brandbook.
 • Creëren van campagnes: Je ontwikkelt en implementeert marketingcampagnes om concrete leads te genereren, waarbij je gebruik maakt van een lead nurturing proces.
 • Je positioneert onze organisatie als een 'thought leader' in de branche door waardevolle content te creëren en potentiële klanten te informeren over relevante ontwikkelingen en oplossingen.
 • Aanwezigheid in digitale en sociale media: Je beheert onze aanwezigheid op digitale en sociale media platforms, ontwikkelt advertenties en zorgt voor een consistente merkuitstraling.
 • Evenementenbeheer: Je organiseert en coördineert verschillende evenementen, zoals webinars, seminars en conferenties, om de betrokkenheid van klanten en prospects te vergroten.
 • Klantrelatiebeheer: Je voert onderzoek naar de kwaliteitsbeleving van onze klanten, identificeert waarom ze voor AXI kiezen en koppelt deze inzichten aan USP’s om prospecten te overtuigen.
 • Analyse en rapportage: Je maakt gebruik van de AXI CRM tools om de effectiviteit van marketingcampagnes te meten en rapporteert hierover. Op basis van deze resultaten doe je verbeter voorstellen om de marketingstrategie continu te optimaliseren.
 • Marketingbudget: Je werkt nauw samen met collega's en partners om het marketingbudget effectief te beheren en toe te wijzen aan de meest rendabele initiatieven.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een leuke, informele en flexibele werkomgeving met tal van activiteiten voor medewerkers, kom je terecht in het #one.axi.team en bieden we jou het volgende:

 

 • We werken binnen AXI hybride. Dit betekent dat je zowel vanuit onze moderne ingerichte kantoren in Breda, Willebroek of Gent kan werken of van thuis uit.
 • Ook tijdens het thuiswerken zorgen we voor een comfortabele werkplek.
 • We bieden je een aantrekkelijk loonpakket met een bedrijfsauto en tankkaart.
 • Je komt terecht in een aangename, informele en flexibele werkomgeving.
 • Samen stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Regelmatig volg je opleidingen en workshops vanuit onze AXI Academy.
Marketing Manager AXI
Ben jij op zoek naar AXI in je job?

Word onze nieuwe Marketing Manager

Wat verwachten we van jou?

Je technische skills

 

 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een vergelijkbare marketingrol, bij voorkeur binnen de IT services markt.
 • Je hebt een bewezen track record in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle marketingstrategieën.
 • Je hebt ervaring met Salesforce en Hubspot, of vergelijkbare tools.

Je soft skills

 

 • Je beschikt over uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en het vermogen om gedreven beslissingen te nemen.
 • Je werkt zelfstandig, resultaatgericht en je bent in staat om onder druk te presteren.
 • Je brengt de nodige bagage mee op marketinggebied (bij voorkeur opgedaan binnen een IT Services omgeving).

Je diploma

 

 • Master Communicatiewetenschappen of gelijkwaardig door relevante werkervaring.

Je taalvaardigheid

 

 • Zowel Nederlands als Engels vloeiend in woord en geschrift.

Hoe pakken we jouw sollicitatie concreet aan?

Je voelt aan dat deze job prima bij je past? Solliciteren bij AXI loopt als volgt:

 

 • Nadat we je sollicitatieformulier ontvangen hebben, gaan we direct aan de slag. We bekijken jouw cv aandachtig
  Als je profiel aansluit bij de vacature of een van de andere job opportuniteiten, nodigen wij je graag uit voor een oriëntatiegesprek met onze recruitment manager. Het oriëntatiegesprek is een open gesprek met jou: over wie je bent, wat je talenten en ambities zijn en wat je voor AXI wil betekenen.  Als we samen besluiten om een volgende stap te zetten, gaan we de tweede ronde in. Je praat met je toekomstige manager en krijgt de kans om met toekomstige collega's te praten. Akkoord met ons voorstel? Welkom bij AXI.
 • Feedback zekerheid
  Je mag er op rekenen dat we je snel een duidelijke feedback geven over je sollicitatie.
 • Vragen?
  Stuur naar jobs@axi.nl of jobs@axi.be

Over AXI

AXI is een allround IT partner in België en Nederland met meer dan 400 medewerkers en kantoren te Breda, Willebroek en Gent. 

 

We denken en werken strategisch, steeds gericht op het vinden van de meest optimale en duurzame oplossing voor de unieke behoeften van onze klanten.

 

We zijn steeds op zoek naar nieuw talent in de voortdurend transformerende IT wereld.

 

Bij AXI word je gestimuleerd om expertise uit te bouwen door opleidingen, trainingen en ervaringen. Je kennis deel je graag met collega's, zowel binnen je eigen team als over teams en functies heen, want van elkaar kunnen we echt leren.

 

Dankzij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan krijg je bovendien de ruimte om je eigen skills en kennis steeds verder te ontwikkelen en zo je loopbaan zelf te sturen. 

 

Heb je interesse? Mail dan zeker naar jobs@axi.nl of jobs@axi.be

Benieuwd naar nog meer AXI? Neem een kijkje op onze Instagram pagina!
 

AXI Instagram

Direct solliciteren voor de job van Marketing Manager

Onze HR verantwoordelijke gaat aan de slag met jouw sollicitatie en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, txt, pdf, doc, docx.