RStudio kennissessie customer case DMPM 270922
13 okt

Online kennissessie - Ontdek de kracht van RStudio bij DMPM

Online, België & Nederland

Efficiënt uitwisselen van data & analyses tussen RStudio en Tableau / Power BI

 

Om alle data binnen uw organisatie te verzamelen, inzichtelijk te maken en te delen met medewerkers of stakeholders kunt u rekenen op de oplossingen en services van de open source en enterprise software oplossingen van RStudio.

 

Tijdens een online kennissessie wordt aan de hand van een concrete klantcase bij DMPM getoond hoe het AXI Analytics & Insights team samen met Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) een portaal heeft gebouwd dat de Nederlandse kredietorganisatie in staat stelt om perfect inzicht te krijgen in de hypotheek beleggingsportefeuilles van haar klanten.

 

Datum:

donderdag 13 oktober 2022

 

 

Tijdstip:

16:00 - 16:45

 

 

Hoe de online kennissessie volgen:

Na uw aanmelding ontvangt u separaat een e-mail met link de kennissessie bij te wonen.

 

 

Doelgroep:

Data science managers, Business Intelligence managers, Data analisten en Data Scientists.

 

 

Deelnamekost:

U kunt kosteloos deelnemen als u tot de doelgroep behoort.

 

 

Vragen of aanvullende info:

In België: Thomas Wouters - + 32 465 40 74 23

In Nederland: Dick Van Veen - + 31 6 53640553

Wat mag u verwachten?

 

Joran De Wilde, Data Scientist bij AXI, en Thomas Wouters, Business Developer bij AXI, geven meer inkijk in hoe het AXI Analytics en Insights team heeft geholpen bij de bouw van een klantportaal bij DMPM. Dit portaal laat toe om beter inzicht te krijgen in en meer waarde te halen uit de hypotheek beleggingsportefeuilles via interactieve dashboards en algoritmes in RStudio Team.

 

Het portaal bij DMPM is opgezet via een R Shiny applicatie die in de Azure App Service draait, met plumber API's serving portfolio rapporten en built-in Power BI rapporten.

 

Het voorbije jaar kreeg het AXI Analytics & Insights team ook bijzonder interessante informatie over hoe Tableau met RStudio Connect gecombineerd kan worden. Tot slot geeft Joran ook nuttige antwoorden aan Power BI gebruikers die met RStudio aan de slag willen. 

 

Het format van deze sessie

 

  • AXI deelt graag haar kennis en ervaring met u aan de hand van een concrete klantcase bij DMPM.
  • Er wordt voldoende ruimte voorzien om al uw vragen te beantwoorden. Vragen kunt u ook vooraf doorgeven via het inschrijvingsformulier zodat onze spreker uw vragen perfect kan voorbereiden. 
  • Wenst u liever een 1-op-1 sessie? Dat kan zeker. Ook dat kunt u ook aangeven via het inschrijvingsformulier.

Over AXI

AXI is full service RStudio Partner

 

Sinds 2020 is AXI Full Service Certified Partner van RStudio. Dankzij dit partnership kan AXI de oplossingen van RStudio Team en de bijhorende ondersteunende services aanbieden.

 

Het dedicated AXI Analytics en Insights team voorziet de onderbouwde architectuur en duurzame implementatie van het RStudio productaanbod. Daarnaast bieden wij uiteenlopende supportmogelijkheden bij de installatie, de opleiding en het beheer van de BI omgeving.