AXI WiFi & AXI Security Advisor

Maak kennis met AXI WiFi as a Service

On-demand webinar

Interne en externe verbondenheid is voor iedere organisatie essentieel. Een goed werkende en veilige wireless bedrijfsnetwerkomgeving is niet alleen een must om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen maar zet ook in op de tevredenheid van klanten en bezoekers.

 

Investeren in een veilige WiFi-oplossing - volledig op maat van uw organisatie - doet u best weloverwogen en daar kunnen de AXI networking experten u aan de hand van de AXI WiFi as a Service dienstverlening perfect in begeleiden. Hoe u een betrouwbaar en beveiligd WiFi netwerk opzet dat bovendien optimaal beheerd en gemonitord wordt, komt u te weten in deze on-demand sessie.

 

DOELGROEP

IT Managers, CIO's, Infrastructuur Managers

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Roelof Hellinx

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Een veilig en toegankelijk wireless netwerk dankzij AXI WiFi as a Service
 

Tim Scheers, IT Architect bij AXI, legt aan de hand van het explore - design - install - care principe uit hoe u ervoor kunt zorgen dat uw WiFi-netwerk betrouwbaar, beveiligd én bovendien optimaal beheerd en gemonitord wordt, zodat medewerkers en klanten steeds een vlotte en veilige toegang naar uw netwerk vinden. 

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

Ontdek AXI WiFi as a Service