Introductie AXI Adaptive Case Management

Introductie tot Adaptive Case Management & Smart Process Automation

On-demand webinar

In dit webinar maken wij u wegwijs in het Adaptive Case Management platform van AXI met focus op de IT ondersteuning voor kenniswerkers om complexe processen te vereenvoudigen en zo de efficiëntie van de medewerkers en de organisatie sterk te verbeteren

 

Tijdens onze Case Management QuickStart webinarreeks leiden onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices doorheen het Adaptive Case Management platform van AXI met focus op process automation, het behandelen van subsidies en het verwerken van bezwaren. 

DOELGROEP

IT Managers, IT Architects, Information Managers, Afdelingshoofden, Process Owners, Solution Architects, Enterprise Architects, Business Analysts, Functional Analysts en IT Analysts

 

HOE BEKIJKT U HET WEBINAR?

Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Chiel Elen.

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Dankzij het Adaptive Case Management platform van AXI kunt u:

 

  • doeltreffend informatie analyseren en structureren,

  • complexe processen opdelen in concrete taken,

  • taken identificeren die onmiddellijk geautomatiseerd kunnen worden op basis van 'business rules',

  • het werk van uw team via een overzichtelijk taakbeheer integreren, kwalificeren en organiseren,

  • verschillende algoritmes toepassen om mogelijke oplossingen, risico's en bottlenecks te voorspellen of 'next-best-actions' te definiëren.  

 

Op deze manier kunnen processen volledig ondersteund, inzichtelijk en geoptimaliseerd worden. Kenniswerkers worden bij de uitvoering stap voor stap vlot en efficiënt begeleid doorheen het proces met aandacht voor flexibiliteit. Medewerkers kunnen beter samenwerken rond dossiers waarbij richtlijnen en processen makkelijk ingericht kunnen worden. Daarnaast kunnen managers ook eenvoudig het volledige proces en hun werknemers opvolgen aan de hand van ingebouwde dashboards en rapporten.  

Ik schrijf me in

 

On-demand webinar - Introductie in Adaptive Case Management & Smart Process Automation