MS Teams Governance

Governance als key tot succes

On-demand webinar

Tijdens dit on-demand webinar wordt uitgelegd hoe u governance via het Microsoft Power Platform in Microsoft Teams & Microsoft 365 integreert. 

 

Denk hierbij aan beheersregels voor online samenwerken, het opzetten van een Teams-structuur die past bij uw organisatie, het vastleggen van een vaste naamgeving voor Teams, documenten, etc. en het op een veilige manier uitnodigen van externe personen.

 

DOELGROEP
voor beslissingsnemers en eindgebruikers

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE
Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL
Nederlands

 

VRAGEN
Uw vragen kunt u mailen naar Isalien Van Laere.

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Governance van oplossingen en applicaties is een essentieel onderdeel van een rechtlijnige en gestroomlijnde werkomgeving.

 

Ervaring leert dat beheersregels cruciaal zijn binnen een goed opgezet collaboration platform. Tijdens dit webinar legt Klaas Lauwers, Employee Productivity Teamcoach, uit hoe u met behulp van het Microsoft Power Platform en tools zoals PowerApps, Power Automate en Power Virtual Agent governance integreert binnen Microsoft Teams en de volledige Microsoft 365 product stack.

Ik schrijf me in

 

On-demand webinar - Governance als key tot succes